MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#56594 Re: Re:

2015-09-08 12:25

#56590: - Re:  

 Úplnost informací je v politice dokonce naprostým základem.  K úplné informaci se dostává politik ne jednotliví zpravodajci. Důvod je prostý, odpovědnost vůči občanům má politik, nikoliv onen zpravodajec. Ten má dělat to, za co je placen. Pokud se mu to nelíbí, nemá to dělat, ale nesmí nikdy svojí vlastní blbostí - tedy zveřejňováním neúplných informací, poškozovat svojí zem. 

Analýza psaná pro velmi podivné "názorové" servery Blisty a parlametní listy - kdy obě tato media se snaží navodit důvaryhodnost zneužitím názvu - bristké má asi připomínat briský vztah k demokracii a zpravodajství a parlamentí má asi nanaznačit, že je to zpravodajství z parlematnu, je v podstatě bezcenné. 

Člověk, který tam publikuje ve své podstatě degraduje svojí důvěryhodnost na úroveň absolutní nedůvěryhodnosti těchto dvou serverů. 

Už tato věta je vlastně blábolem:

V první řadě jde o případ Chelsea Manningové, která si odpykává dlouholetý trest jen za to, že poskytla WikiLeaks klíčové informace o zhoubné politice Bílého domu.

"zhoubná politika Bílého domu" co to je za stašidelný blábol, poskytla informace, které jsou možná pravdivé, ale především neúplné, tedy není zhoubná politika Bílého domu, ale zhoubné je vydávat neúplné informace za pravdu a zhoubnou politiku" 

Tedy pisatel není bohužel analytik, je to idiot v horším případě ruský troll jako např. soudružka docentka Švihlíková, jeho kolegyně z blistů. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56595 Re: Re: Re:

2015-09-08 12:28:36

#56594: - Re: Re:  

 Už zase plácáš z hladu, ukrajinský uprchlíku.