MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#56338 Re: Re: Re: Zeman už zase masivně vykrádá tuto zem a je logické, že mu za to v Rusku tleskají.....

2015-09-07 07:10

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56365 Re: Re: Re: Re: Zeman už zase masivně vykrádá tuto zem a je logické, že mu za to v Rusku tleskají...

2015-09-07 09:29:53

#56338: - Re: Re: Re: Zeman už zase masivně vykrádá tuto zem a je logické, že mu za to v Rusku tleskají..... 

 Ano je to strašidelně dlouhá doba. KGBákovi Klausovi se bohužel skutečně podařilo otočit s republikou směr Rusko, přestože především v přívním období byl stále velmi znát vliv prezidenta Václava Havla. Klaus totiž nelenil, banda KGBáků absolventů MGIMO se začala scházet prakticky okamžitě, jak usedl Klaus do kanceláře na Hradě, přestože se o těchto setkání v novinách objevila zmínka až v roce 2012. 

Studovali v Moskvě a mají večírek na ambasádě. Celebrity českého byznysu

Do doby, než vstoupil Klaus na Hrad by bylo absolutně společensky neúnosné pro jakékohokoliv z "celebrit" se něčeho takového na ruském velvyslanectví účastnit.

Dnes se tam klidně ožere člověk v nejvyšší ústavní pozici a ještě má tu drzost tomu říkat "viróza". Na jednání v Kremlu s ním sedí lidé bez bezpečnostní prověrky státu, ale za to s velmi čilými vazbami na Rusko. Na inaguraci do českého úřadu si dokonce tento idiot vezme kravatu nikoliv s českou trikolorou ale s trikolorou ruskou (je jiné pořadí barev) a tak vedle hradní stráže, která má trikolor po celé uniformě nepočítaně, vypadá jak ruský uzurpátor. 

Je to děsivé, jak straně oplzlost, ubohost, nekulturnost, nevzdělanost, alkoholismus, zrůdnost Miloše Zemana ovlivňuje tuto zemi. Je děsivé, jak bolševická pakáž s příchodem této zrůdy na Hrad zase začala vystrkovat růžky a dokonce si dovolují zpochybňovat mravní integritu lidí odvážných a dokonce komunisty popravených. Semelová zdaleka není jediná.