MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#56326 Zeman je nevzdělaný a nevzdělatelný. Je to snad idiot nebo dokonce zemanot?

2015-09-07 06:20

Dokládá to např. to, že si celý svůj život lže o jeho "fotografické paměti", prostatě, cévách, játrech, ledvinách atd. a co to dokládá snad nejvíce, že za celý svůj prohulený, prochlastaný, proflákaný a prolhaný život nepochopil (nevzdělal se) že výše uvedené vlastnosti jsou škodlive nejen pro něj samotného ale i pro jeho nejbližší okoli, tedy je potřeba se jich zbavit a ne je rozvíjet až k alkoholové demenci, která jej bezpochyby dávno postihla. 

Pro vzdělání v oboru dokonce potřebuje disponovat excelentí znalostí alespoň angličtiny, tedy pokud se nechce vzdělávat jen v marx-leninské pseudoekonomii" a i to je u komunisty Miloše Zemana obrovský problém, nemá tedy ani ten základní předpoklad k tomu se vzdělávat, nemá na to nástroje.

Tedy je snad Miloš Zeman opravdu idiot a tedy jen nástroj FSB jak ovládat a devastovat tuto zemi? Nasvědčuje tomu prakticky vše, co Miloš Zeman v pozici premiéra i v nejvyšší ústavní pozici napáchal. 


Nepřihlášený uživatel

#56327 Re: Re: Re:

2015-09-07 06:22

#56309: - Re: Re:  

 Je to minimálně velmi pravděpodobné. 


Nepřihlášený uživatel

#56328 Re: Zeman už zase masivně vykrádá tuto zem a je logické, že mu za to v Rusku tleskají.....

2015-09-07 06:24

#56289: -  

Čínská CEFC, které se zalíbilo Česko, je s pekingským režimem zadobře. Hovoří se i o vazbách na armádu

Proč najednou komunistická a nacistická pakáž nekřičí sousloví o výprodeji státu? 

Tady se už zase kupují české firmy někým o kom ani nevíme kdo to kupuje jak v době, kdy byl marx-leninský komunistiký nácek Miloš Zeman premiérem? 


Nepřihlášený uživatel

#56329 Re: Marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman už zase masivně vykrádá tuto zem.

2015-09-07 06:25

#56204: -  

 

Čínská CEFC, které se zalíbilo Česko, je s pekingským režimem zadobře. Hovoří se i o vazbách na armádu

Proč najednou komunistická a nacistická pakáž nekřičí sousloví o výprodeji státu? 

Tady se už zase kupují české firmy někým o kom ani nevíme kdo to kupuje jak v době, kdy byl marx-leninský komunistiký nácek Miloš Zeman premiérem? 


Nepřihlášený uživatel

#56330 Re:

2015-09-07 06:28

#56204: -  

 

Miloš Zeman masivně vykrádal a vykrádá tuto zem....

2015-09-05 21:32

 

1998 - přebírá moc od KGBáka Klause (oposmluvně si to s ním rozdává) - státní dluh 194,7 mld. v roce 2002 předává soudruhovi špidlovi a zloději Grossovi a šílenému Paroubkovi - dluh 395,9 mld tedy cca  dvojnásobek za současnéhé nesnížení nezaměstnanosti. 

"Chytrák" Špidal 2002 s pakáží Grossem a Paroubkem 2002-2006 - 395,9 mld - 802,5 mld v roce 2006. opět zdvojnásobení státního dluhu, ale po vstupu do EU v roce 2004 došlo nejen k poklesu nezaměstnanosti, ale také masinímu růstu HDP a průměrné mzdy, což např. vygenerovalo přebytky na účtech zdravotních pojišťoven. 

Excelentí post-bolševický blb Topolánek - 2006 - 2010 klidně mu tam připočtu idiotta a komunistíckého zemanota Fischera - 802,5 mld - 1344,06 mld. tedy o zdvojnásobení se nedá mluvit ani ve snu a že je Fischer exceltní zemanot předvedl se Zákonem o obnovitelných zdrojích mírou naprosto vrchovatou.  

Nečasova vláda - 2010 -2014 - opět jim tam klidně připočtu komunistického zemanota vstupujícho do KSČ v srpnu 1989 - Rusnoka taktéž asi nomen omen - 1344 mld - 1663 mld. a že je Rusák či Rusnok marx-leninský pseudoekonom o tom není těch nejmenších pochyb. 

Podstata i současného zadlužování a tedy nesnižování strukturálních výdajů státu totiž spočívá v oposmluvním kupčení KGBáků Zemana a Klause. Právě oni masivně změnili struktur mandatorních výdajů. Pokud by se tedy jakákoliv další vláda chtěla vyhnout deficitním rozpočtům a zároven i sociálním otřesům, možné to nebylo, právě díky tomu co nastavila marx-leninsko komunstická oposmluvní pakáž Zeman - Klaus, včetně zavední krajů a jejich masivně rozkrádaých rozpočtů. Jak snadné je i zveřejnit rozpočet a jak snadné je nezveřejnit jeho plnění. 

Proč tak činili je dnes naprosto zřejmé, pokus vygenerovat oligarchickou společnost velmi podobnou té ruské, která by je udržovala u moci. Nakonec proto si do volebního zákona zakomponovali, že dvě vítězné strany při přepočtu hlasů získají křesla navíc na úkor menších vítězů voleb. 

To velkoryse přehlížím, že v nejvyšší ústavní pozici zasedl člověk, který za celý jeho prohulený, prochlastaný, prožraný a pro ... (termín si doplňte z nějaké Zemanovy oplzlosti sám) nikdy nevyprodukoval ani jedinou korunu daní. Nikdy se mu taková věc v jeho prolhaném životě nepodařila, vždy daně jen a jen spotřobávával a co více dokonce mu nestačily všechny vybrané daně, ještě každého z nás masivně zadlužil. 


Nepřihlášený uživatel

#56331 Re: Re: Zeman už zase masivně vykrádá tuto zem a je logické, že mu za to v Rusku tleskají.....

2015-09-07 06:32

#56328: - Re: Zeman už zase masivně vykrádá tuto zem a je logické, že mu za to v Rusku tleskají..... 

 Za pět let začně rodit jabloň, za pět let jdou prakticky děti do školy, za pět let mnozí z nás budou měnit auto, za pět let vystudují některé děti vysokou školu a mnohé školu střední a ještě kus vysoké. Za pět let budou někteří prvňáčci odcházet na gymnázium. 

Byla hanebnost o části našich spoluobčanů dopravit zloděje, alkoholika, komunista, nácka a KGBáka Zemana na Hrad a stejnou hanebností ale od poslanců to především od Topolánkovy zlodějské bandy bylo dopravit především podruhé na Hrad KGBáka Klause.  Je to 15 promarněných let, je to 15 let balkanizace a rusifikace politiky v ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#56332 Tvrdíka jím dojednávané zlodějiny již málem zabily.

2015-09-07 06:36

Bývalý ministr obrany Tvrdík, pod jehož vedením v letech 2003 až 2006 rostla státním Českým aeroliniím ztráta, přinesl i zprávu o námluvách aerolinek Travel Service s Číňany. Podle finální dohody má CEFC ve firmě, patřící do skupiny Unimex Jiřího Šimáněho a spoluvlastněné Romanem Vikem, získat téměř polovinu. Tak se Číňané zprostředkovaně dostanou i do ČSA, Travel Service v nich drží 34 procent akcií.


Nepřihlášený uživatel

#56333 Soudruh Zeman odhaduje :-) investice z Číny na 10 mld.

2015-09-07 06:42

Přímých investic v roce 2013 tedy v podstatě krizových bylo 411 mld. celkem. Nic to nemění na stavu, je nutné, aby vláda i občané ČR přesně věděli, kdo zde z Číny "investuje". Pokud to nebude zřejmé, je nutné takovým "investicím" zabránit. 

Vzhledem k tomu, že to zřejmé není, můžeme se domnívat v podstatě cokoliv a je naprosto zřejmé, proč se za "investice" musel zaručit zloděj zlodějů Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#56334 Re: Re: Re: Re: Re: a co hygiena ??

2015-09-07 07:01

#56322: - Re: Re: Re: Re: a co hygiena ?? 

 Komunisticky vychovanej taťka naloží rodinu do fábie, zapakuje pár sklenic zavařenýho žrádla, kastl Staropramene a vyráží na Mácháč.


Nepřihlášený uživatel

#56335

2015-09-07 07:03

Po vyjádření velvyslance USA v ČR pana Schapira, kdy vyzývá český národ, abychom nebyli nenávistní vůči islámu a že tyto reakce jsou pouze ojedinělé, se mi vaří krev v žilách. Dále se vyjadřuje ve smyslu ekonomického přínosu imigrantů, a že v USA mají s imigranty po všech stránkách nejlepší zkušenosti. Toto je lež roku! Takže vážený pane "protektore" Schapiro!

 

Vy, který aktuálně taháte v naši zemi za provázky a naše vláda podle toho panáčkuje, dovoluji si za dobrých 80 % našeho národa oponovat a zásadně s vámi nesouhlasit. Jak si vůbec můžete ze své pozice "hosta" v naši zemi dovolit kritizovat náš národ, potažmo našeho pana prezidenta! Prezidenta, kterého jsme si sami demokraticky zvolili a kterého náš národ ve většině respektuje, obdivuje a přeje si, aby byl znovu zvolen našim prezidentem.

Toto vám ovšem nehraje do karet a vymyká se to vašim dalším odporným, zvrhlým plánům s naší zemí. Vaše červené karty a partička tupých hlupáků z pražské kavárny, kterým jste dal pár drobných, a bezmozci z neziskovek, které štědře sponzorujete, aby vystupovali proti našemu panu prezidentovi a vůbec proti lidem v naší zemi, nás jako pevný slovanský národ nemůžou rozeštvat. Navíc vaše akce typu demonstrace síly formou přejezdu konvoje přes naše území jsou jedno velké trapné divadlo a těch pár zaplacených, mávajících hlupáků vás nevytrhnou.

My jako národ dobře víme, oč vám jde. Je vaší chybou, že nás tak podceňujete. Vám nepřísluší cokoli v naší zemi kritizovat, protože vy sami jste v USA nezvládli imigrační problém s Mexikem. Jako řešení jste postavili několika tisíci kilometrový plot na hranici s Mexikem.

A nás tady budete poučovat a kázat nám, jak se máme chovat k imigrantům ve své vlastní zemi? To snad nemůžete myslet vážně!

Jediné, co vy můžete ze své pozice je z povzdálí přihlížet a mlčet, případně radit u vás doma, protože tam máte problémů víc než dost.

Vy a vaše vláda, která nás do problému s imigranty uvrhla, protože to přesně zapadá do vašich plánů na zničení Evropy, vy, kteří napadáte suverénní a fungující státy a rozpoutáváte konflikty po celém světě, protože toto je váš velmi výnosný business, nám nemáte právo cokoli radit a kritizovat!

Takže vážený, většina našeho národa vámi pohrdá na nejvyšší možnou míru a už jen například vaše podpora a účast na Prague Pride byla jasným signálem, jaké hodnoty uznáváte. Nemám osobně nic proti 4% menšině, ale zásadně jsem proti těmto okázalým a nechutným akcím.

My, Slované, ctíme rodinu, tedy matku, otce a děti. Nevnucujte nám tedy vaše zvrácené hodnoty a islám a nepodceňujte intelekt našeho národa. My velmi dobře víme, co je islám a jaký negativní dopad by měla jeho tolerance. Takže vás zklamu, ale tolerance islámu v naší zemi je nepřípustná.

A na závěr na odlehčení, ale taky k zamyšlení vtip, který už dlouho koluje po sociálních sítích: "Víte, ve které zemi nemůže nastat státní převrat ? Jedině v USA, protože tam není americká ambasáda..."


Nepřihlášený uživatel

#56336

2015-09-07 07:08

Genocide in Novorossia and swan song of Ukrainian statehood | Oriental Review


 


The tragic events in Odessa, where neo-Nazi militants have burned alive at least 50 people, are already being called a new Khatyn. The parallels are so striking that this image instantly infiltrated the world’s consciousness. And the same perpetrators were responsible. The residents of Khatyn were incinerated by the 118th Nazi police battalion, made up of mostly Ukrainian military personnel from the Nachtigall and Roland police battalions under Abwehr command that were originally created with the assistance of Stepan Bandera. At the beginning of the war, Nachtigall was led by Roman Shukhevych, who later assigned his thugs to a new punitive unit. The residents of Odessa were killed in a fire set by a new generation of fascists who roam the streets of Ukrainian cities clutching portraits of Bandera and Shukhevych.

* * *

The Khatyn massacre in Odessa has created a new reality, in which Ukrainian citizens, whose only goal is to defend their language, way of life, and values, stand in opposition to the neo-Nazi junta in their own capital of Kiev. Unlike the Donbass, where there is an armed militia, the protests in Odessa were entirely peaceful. But the Rubicon was crossed in Odessa on May 2. The taboo against the killing of peaceful civilians by armed militants no longer exists. It is no coincidence that a few hours after the tragedy in Odessa, the National Guard began ruthlessly shooting the residents of Kramatorsk who were attempting to block armored vehicles by standing in their path. It’s possible that many of them did not even know what had happened in Odessa where their fellow Ukrainian citizens had been set ablaze right in front of the indifferent police forces while the neo-Nazis shouted, “Burn, Russians!” and “Death to the damn Russians!” and that those who escaped the fire were finished off with axes and clubs, all to the tune of the Ukrainian national anthem – a song that will now always be associated with the Khatyn in Odessa.

The latest information about the tragedy indicates that on May 2, the leaders of the junta staged a provocation and consequent punitive action against the citizens of Odessa, in order to reduce or utterly destroy the spirit of unrest there that could potentially lead to open resistance to the Banderite regime, as it had in Donetsk, Lugansk, and Slavyansk.

With this goal, fighters from the special task force Vostok (East) and Storm battalions, sponsored by Ukrainian multi-billionaire Ihor Kolomoysky, were brought into the city dressed in civilian garb. The so-called “14th company of Euromaidan Self-Defense Force” from Kiev, which had been actively involved in the riots in that city on April 29, was also involved.

Complete story at - Genocide in Novorossia and swan song of Ukrainian statehood | Oriental Review


Nepřihlášený uživatel

#56337

2015-09-07 07:09

Nechceme tu uprchlíky, kteří prchají před terorem USA a Izraele!!!


Nepřihlášený uživatel

#56338 Re: Re: Re: Zeman už zase masivně vykrádá tuto zem a je logické, že mu za to v Rusku tleskají.....

2015-09-07 07:10

Havloidů je pouhé jedno procento!!!
Nepřihlášený uživatel

#56339 Anketa parlamentnilisty.cz

2015-09-07 07:12

Anketa

Přesvědčila vás fotka utonulého syrského chlapečka, že máme přijímat uprchlíky?

Ano 0%
Ne, stále jsem proti 96%
Již před fotkou jsem byl(a) pro 1%
Fotku jsem neviděl(a), ani jsem o ní neslyšel(a) 3%
hlasovalo: 6052 lidí

Nepřihlášený uživatel

#56340 Re: Anketa parlamentnilisty.cz

2015-09-07 07:17


Nepřihlášený uživatel

#56341 Co s uprchlíky?

2015-09-07 07:19

„My jsme nebombardovali ani Libyi, ani Sýrii, ani nejsme vlastníky ropných vrtů, ze kterých místní lidé nic nemají, ale z kterých zisky končí někde v západních bankách. Češi na této situaci nenesou vinu a nemají žádnou povinnost se podílet na nápravě těch škod,“


Nepřihlášený uživatel

#56342 Re:

2015-09-07 07:21

#56341: -  

 A nezapomeň , že 3 biliony dluží Rusáci za náš uran.


Nepřihlášený uživatel

#56343 Re:

2015-09-07 07:22

#56276: -  

 +1


Nepřihlášený uživatel

#56344 Re: Re:

2015-09-07 07:24

#56342: - Re:  

 Omyl, 3 biliony tu rozkradli havloidi, jako je Kalousek.

Komunisti jsou prasata

#56345

2015-09-07 07:54

Komunisti jsou prasata

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-07 08:05



Nepřihlášený uživatel

#56347

2015-09-07 08:27

Skopčák z Billderbergu, zloděj našehoho státního majetku Schwarzenberg chce NAŠI zem zaplavit MUSLIMSKÝMI uprchlíky!!!


Nepřihlášený uživatel

#56348 Re:

2015-09-07 08:27

#56289: -  

 Tak to je opravdu na posrani a na pobliti !


Nepřihlášený uživatel

#56349 Re: Re:

2015-09-07 08:32

#56342: - Re:  

 Tak to se pleteš, nacisto. Dlužíte nám akorát vy němci za vaše nacistická zvěrstva. Jste tu pátá kolona německých a ukrajinských nacistů pod velením skopčáka z nacistické rodiny Schwarzenberga. VY NACISTÉ CHCETE NÁS SLOVANY ODJAKŽIVA VYHLADIT! AŤ ŽIJEME MY ČEŠTÍ A RUŠTÍ SLOVANÉ, AŤ ŽIJE PUTIN, SMRT NACISTŮM A ZRÁDCŮM SLOVANSKÉHO NÁRODA, SMRT UKRAJINSKÝM NACISTŮM A JEJICH PODPOROVATELŮM!!!

Demokrat

#56350 Re:

2015-09-07 08:33

#56268: -  

 Děkuji soudruhům z rusácké ambasády za dokonale vypracovaný dezinformační a štvavý paskvilse kterým by určitě uspěli na stranické schůzi jakékoliv totalitní strany a od soudruha putina si jistě vyslouží nějakou tu pochvalu. Avšak takové lži a dezinfomace opsané z komunistických příruček jsou slušnému člověku jenom k smíchu a na této petici jste je vystavili naprosto zbytečně, tady si příznivce určitě nenajdete. Protože jsem demokrat tak vám doporučují obrátit se na tyto petice kde budete mít zajisté 100% úspěch:   http://www.petice24.com/petice_za_podporu_miloe_zemana ,   http://www.petice24.com/podporujeme_prezidenta_zemana   . Děkuji vám za názornou ukázku typické rusácké fušeřiny a zhovadilosti.