Zákaz veřejné propagace homosexuality

Quoted post

Nekorektně

#12 To co se tady děje je hnus, ale pořád na tom nejsme tak zle jako ve zdegenerovaným Švédsku..

2015-08-18 13:57

Švédská školka uspořádala pro děti do 6 let pochod na podporu homosexuálních deviantů

Školka Hagahuset v švédském Göteborgu uspořádala vlastní pochod na podporu homosexuálů. Pochodu se zúčastnilo 120 dětí ve věku do 6 let. Informaci zveřejnil švédský portál Expressen.se.

Perversní výchova dětí ve švédských školkách

Jak dále informuje o této nechutné a odporné perverznosti slovenský web HlavnéSprávy.sk, tak zaměstnanci jmenované školky obhajovali své rozhodnutí vysvětlením, že to udělali z lásky, protože všichni lidé jsou si rovni. Jak může ve Švédsku deviantní perversní hovado pracovat ve školce, když tvrdí takové zvrácenosti? Zneužívají děti ve školách?

Učitelka Sara Ghazi v rozhovoru pro portál Expressen uvedla, že ve školce každý den hovoří o rovnosti mezi lidmi a tom, že nezáleží na sexuální orientaci nebo barvě pleti. Prosazují, že každý má právo na odlišnost, děti v tom zároveň povzbuzují a podporují. Vymývání dětských mozků jako za bolševika: „Lenin byl hodný člověk. Lenin měl děti rád,“ učili se tenkrát děti do šest let v komunistických školkách v Československu, dnes jim perversní prasata vtloukají do hlavy, že je normální jako buzerant či lesba v průvodu souložit na ulici.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13 Re: To co se tady děje je hnus, ale pořád na tom nejsme tak zle jako ve zdegenerovaným Švédsku..

2015-08-19 08:34:28

#12: Nekorektně - To co se tady děje je hnus, ale pořád na tom nejsme tak zle jako ve zdegenerovaným Švédsku.. 

 Švédsko už není země, to je jedna velká hippie sekta, ty paka už nikdo nemůže brát vážně. A hodně rychle na to dojedou.