Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#284 DULEŽITÉÉÉ EU VYHROŽUJE EVROPE!!!!

2015-08-15 19:41

Video: Estonsko, Lotyšsko a Litva odmítají uprchlíky, za vzor si berou Česko. Hrozí jim sankce EU

Evropská unie pohrozila Estonsku, Lotyšsku a Litvě uvalením sankcí v případě, že nepřijmou na své území uprchlíky z Afriky a Asie. Pokud Pobaltské země odmítnou uprchlíky přijmout, Evropská unie zastaví jejich financování, na kterém stojí jejich hospodářství. Dříve v lotyšském hlavním městě obyvatelé uspořádali protestní akci, která se později stala kontroverzní, protože nesla kategorického slogany. Protestující drželi transparenty : „Ne genocidě bílé rasy“, „Baltské loďstvo Pobaltí, evropské Evropanům a africké loďstvo – Afričanům“.

Podobné protesty se konají i v jiných Pobaltských státech, ve kterých se po vzoru Ukrajiny zvedl silný nacionalismus. Pobaltské země nesouhlasí s evropskou politikou pro migranty  a místní politici ji považují za „nekalou a neodůvodněnou“. Objevily se i zprávy, že pokud tyto země uprchlíky nepřijmou, budou vyloučeny z EU a vráceny zpět k Rusku (což se vzhledem k jejich členství v NATO samozřejmě nestane, ale k nátlaku je to vhodný argument).

ODKAZ-Video: Estonsko, Lotyšsko a Litva odmítají uprchlíky, za vzor si berou Česko. Hrozí jim sankce EU

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#285 Re: DULEŽITÉÉÉ EU VYHROŽUJE EVROPE!!!!

2015-08-16 18:27:45

#284: - DULEŽITÉÉÉ EU VYHROŽUJE EVROPE!!!! 

 Čím více spojenců ve válce proti multikulti Bruselu, tím lépe. V tomhle by se mohl spojit celý východní blok, to už je řada států, která dokáže vetovat kdejakou humanistickou pičovinu, podporovanou zejména švédskýma socanama. To by tady ale nesměl předsedat křivák Dluhouš Sralbotka.