Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

#276 Re:

2015-08-12 12:50

#272: -  

 Zubatá pleš bude viset!!!

Antonius

#277

2015-08-12 13:33

S imigranty, kteří sekají dobrotu a jsou plnohodnotnými členy společnosti, nemáme problém, ani když mají šikmé oči a vypadají hodně jinak než my. Naopak s těmi, se kterými jsou opakovaně a celosvětově zkušenosti špatné, máme problém. Když zvážíme, že palestinští uprchlíci z Izraele vyvolali v Libanonu řadu válek a v Jordánsku puč, že s muslimskými uprchlíky nechtějí nic mít ani bohaté muslimské země, není odpor proti TĚMTO imigrantům známkou xenofobie. Je to naopak známkou zdravého úsudku a příčetnosti.


Nepřihlášený uživatel

#278

2015-08-12 18:03

Zeman i Klaus toho moc dobrého pro nás neudělali, ale je fakt, že jejich názor na imigranty jim dává hodně plusových bodů. Já se osobně vzdám měsíčně tisíce i dvou z výplaty pokud to imigraci zastaví. Je to to nejhorší co nás může potkat. Přínos těch lidí je pro ČR nulový. To, že jich tu tisíce přijmeme nic neřeší ti ostatní co tam zůstanou budou na tom stejně špatně. Jediná pomoc, je na Africkém pobřeží udělat výcvikový tábor, dodat munici, zbraně a leteckou podporu a pak razantním útokem vyčistit, barák po baráku, jejich stát od těch co je tam utlačují. Sem tam hozená bomba je mrhání municí, palivem a časem lidí.


Nepřihlášený uživatel

#279 DŮLEŽITÉ - Nezapomeňte nás tuhle sobotu 15. srpna v 15:00 podpořit na pražském Vyšehradě

2015-08-12 21:14

Národní demokraté drží své slovo. V sobotu 15. srpna od 15:00 hodin svolávají a organizují 3. tábor lidu, kterým budou završeny naše prázdninové aktivity v metropoli před začátkem rušné podzimní sezóny!

Zatímco ve zpocených ulicích vnitřního města se budou za podpory vlastizrádných státních a městských orgánů odehrávat zvrácené a obscénní oslavy homosexualní ideologie příznačně nazvané "Pražská pýcha" (Prague Pride), vysoko nad řekou, na bájném Vyšehradě, v laskavém stínu starých stromů u kapitulního chrámu Sv. Petra a Pavla se sejdou Češi, Moravané a Slezané se svými rodinami a dětmi, aby odmítli probíhající vetřeleckou invazi, vyjádřili svou vůli vystoupit z tyranské Evropské unie a svou touhu znovu žít ve skutečně svobodném a svrchovaném českém státě!

Jménem všech státotvorně orientovaných politických stran, hnutí a spolků České republiky, které 3. tábor lidu podporují nebo na něm vystoupí, srdečně zveme všechny Pražany a občany dalších měst republiky k účasti na něm! Vezměte své rodiny a přijďte nebo přijeďte na pražský Vyšehrad, do mýtické kolébky české státnosti! Udělejte si nedělní procházku nebo výlet na místa, kde jste možná velmi dlouho nebo dokonce ještě nikdy nebyli! Podpořte správnou věc a spojte příjemné s užitečným!

Součástí 3. tábora lidu nebudou jen projevy, ale i doprovodný hudební program. Na místě bude petiční stánek, kde budete moci připojit svůj podpis na petici požadující vypsání referenda o vystoupení naší země z Evropské unie. Z areálu Vyšehradu je krásný výhled na Prahu, je zde množství míst ideálních pro rozložení vaší piknikové deky a také spousta laviček. Jsou zde místa, kde se lze v klidu najíst, zakoupit nápoje nebo zmrzlinu. V areálu jsou dobře udržované veřejné toalety. Naší akci budou chránit pořádkové síly PČR, bezpečnost vystupujících pak Národní obroda.

Účastníkům tohoto tábora budou zdarma k dispozici upomínkové samolepky, které vám a vašim blízkým i po létech připomenou, že jste byli u toho!

Po skončení hlavní části programu bude následovat pochod k hlavní budově České televize na Kavčích horách, kde dáme nahlas najevo, co si o této podvratné instituci myslíme. Pochod (volným krokem) bude trvat zhruba 20 minut.

V sobotu 15. srpna ve tři odpoledne na pražském Vyšehradě nashledanou!

Vaše Národní demokracie, státotvorná strana českých vlastenců

Aktuální seznam národně a státotvorně orientovaných politických stran, hnutí a spolků České republiky, které 3. tábor lidu podporují nebo na něm vystoupí:

Národní demokracie – ND (Adam B. Bartoš)

Akce D.O.S.T. (Petr Bahník)

Národní prosperita – NP (Zbyněk Štěpán)

Republikán. strana Čech, Moravy a Slezska – RSČMS (J.Dufek)

Česká strana národně socialistická – ČSNS 2005 (Karel Janko)

Monarchistické občanské sdružení – MONOS (David Hibsch)

České hnutí za národní jednotu – ČHNJ (Jan Skácel)

Národní sjednocení z.s. – NS (Ladislav Malý)

Generace Identity – GI (Ladislav Havlíček)

Národní myšlenka z.s. – NM (Jan Maloušek)

Vlastenecká fronta – VF (Martin Kadlečík)

Holešovská výzva – HV (Slávek Popelka)

NWOO – (Jan Korál)

Národní obroda z.s. – NO (Bedřich Tvrdý)

Čtvrtý odboj – 4O (Josef Hörl)

Stop Majdanu – SM (Eva Hůlková)

Chcete svou organizaci, hnutí nebo spolek přidat do seznamu podporovatelů, zúčastnit se nebo přítomným občanům něco sdělit? Napište nám!

Na demonstraci si vezměte české státní vlajky, zemské vlajky, vlajky svých politických stran a spolků a také cokoliv, co vydává hlasitý zvuk – píšťalky, trubky, vuvuzely nebo bubny!

Mediální partneři akce: Revue Fragmenty, Zvědavec, Czech Free Press, Národní tisková agentura.

Tímto svoláváme všechny poctivé vlastence, jejichž srdce bije pro Českou republiku a kterým není lhostejný osud naší země! Nebojte se přijít i se svými přáteli, rodinami. Nenechte se dále ohlupovat propagandou mainstreamových lží, které Vám podsouvají, jací jste xenofobové, rasisté a podobné nesmysly. Jste jen poctiví lidé, kteří si nechtějí nechat líbit útlak od nepřizpůsobivých agresivních běženců, tak jako v západní Evropě! Nejsme špatní my, kdo chráníme svoji zemi pro budoucí generace, nýbrž oni, kdo dle osnov z Bruselu hlásají multikulturu a pro svůj politický profit jsou schopni zničit naši vlast pod náporem utečenců. Již končí legrace, papaláši z Brusele i z Prahy sem klidně natahají imigrantů statisíce, již zakládají nově proti vůli většiny občanů nová a nová azylová centra. Kecat na webu už nestačí – je třeba jednat! Začít s aktivitou v lokální politice, v tlaku na politiky, tlaku na poslance atd. musí každý z nás. A tím myslím i Tebe, kdo teď právě čteš tento příspěvek. Sebe samozřejmě taky! Domov máme jen jeden, musíme se o něj starat. Jestli tenhle boj prohrajeme, už se nemáme kam stáhnout! Mysleme na to!!


Nepřihlášený uživatel

#280 Re: DŮLEŽITÉ - Nezapomeňte nás tuhle sobotu 15. srpna v 15:00 podpořit na pražském Vyšehradě

2015-08-13 21:59

#279: - DŮLEŽITÉ - Nezapomeňte nás tuhle sobotu 15. srpna v 15:00 podpořit na pražském Vyšehradě  

 Oceňuji místo konání na tomto posvátném místě našich dějin. Jestli kněžna Libuše zhlíží z nebeských výšin na bídný stav a morální úpadek našeho národa, musí ji být opravdu do pláče.


Nepřihlášený uživatel

#281

2015-08-14 07:05

Souhlasím s každou aktivitou chránící nejen nás ale i celou Evropu před Islamisty. Nevadí mi jako turisté studenti atd ale i tak musí dodržovat naše právo a zvyky tak
jako my když jsme na dovolené u nich

Nepřihlášený uživatel

#282 Re: DŮLEŽITÉ - Nezapomeňte nás tuhle sobotu 15. srpna v 15:00 podpořit na pražském Vyšehradě

2015-08-14 07:08

#279: - DŮLEŽITÉ - Nezapomeňte nás tuhle sobotu 15. srpna v 15:00 podpořit na pražském Vyšehradě  

 mám to  na Vyšehrad trochu z ruky ale souhlasím s tím aby česká zem zůstala česká a křesťanská Islám ať si zůstane kde byl doposud. Tisíce našich předků padlo aby zachovali pro nás Evropu čistou bez islámu tak je nezraďme a bojujme taky...

Tomáš


Nepřihlášený uživatel

#283

2015-08-14 10:20

To že my jsme zblblí multikulti propagandou, neznamená, že to tak cítí i oni. Jim o žádné multikulturní soužití nejde, chtějí jen ovládnout Evropu, další z mnoha podrobených území. Islám se nezměnil, je pořád stejný jako před x staletími. A ještě x století bude. To že naše civilizace zženštěla a místo ochrany vlastní identity preferujeme pomoc druhým a falešný soucit s druhými, kteří tento soucit s námi nesdílí, neznamená, že se s ní změnil i zbytek světa. Jsou to naše růžové brýle, co nás činí slabými, neschopnými a zranitelnými, co nám škodí a ve výsledku povede k naší záhubě.


Nepřihlášený uživatel

#284 DULEŽITÉÉÉ EU VYHROŽUJE EVROPE!!!!

2015-08-15 19:41

Video: Estonsko, Lotyšsko a Litva odmítají uprchlíky, za vzor si berou Česko. Hrozí jim sankce EU

Evropská unie pohrozila Estonsku, Lotyšsku a Litvě uvalením sankcí v případě, že nepřijmou na své území uprchlíky z Afriky a Asie. Pokud Pobaltské země odmítnou uprchlíky přijmout, Evropská unie zastaví jejich financování, na kterém stojí jejich hospodářství. Dříve v lotyšském hlavním městě obyvatelé uspořádali protestní akci, která se později stala kontroverzní, protože nesla kategorického slogany. Protestující drželi transparenty : „Ne genocidě bílé rasy“, „Baltské loďstvo Pobaltí, evropské Evropanům a africké loďstvo – Afričanům“.

Podobné protesty se konají i v jiných Pobaltských státech, ve kterých se po vzoru Ukrajiny zvedl silný nacionalismus. Pobaltské země nesouhlasí s evropskou politikou pro migranty  a místní politici ji považují za „nekalou a neodůvodněnou“. Objevily se i zprávy, že pokud tyto země uprchlíky nepřijmou, budou vyloučeny z EU a vráceny zpět k Rusku (což se vzhledem k jejich členství v NATO samozřejmě nestane, ale k nátlaku je to vhodný argument).

ODKAZ-Video: Estonsko, Lotyšsko a Litva odmítají uprchlíky, za vzor si berou Česko. Hrozí jim sankce EU


Nepřihlášený uživatel

#285 Re: DULEŽITÉÉÉ EU VYHROŽUJE EVROPE!!!!

2015-08-16 18:27

#284: - DULEŽITÉÉÉ EU VYHROŽUJE EVROPE!!!! 

 Čím více spojenců ve válce proti multikulti Bruselu, tím lépe. V tomhle by se mohl spojit celý východní blok, to už je řada států, která dokáže vetovat kdejakou humanistickou pičovinu, podporovanou zejména švédskýma socanama. To by tady ale nesměl předsedat křivák Dluhouš Sralbotka.


Nepřihlášený uživatel

#286 Demonstrace proti EU a Imigraci do Čech a Evropy!!

2015-08-17 17:14


Nepřihlášený uživatel

#287

2015-08-17 17:32


Nepřihlášený uživatel

#288 Plukovník Skácel šokuje Nejsou to uprchlíci, je to invaze, kterou někdo řídí

2015-08-17 17:39


Nepřihlášený uživatel

#289 Re: Re:

2015-08-19 14:08

#276: - Re:  

 Kéž by již brzy! Na lampě na Staromáku.

Miroslav

#290 Proč máme řešit uprchlickou krizi, kterou vyvilal Satan USA?!

2015-08-19 16:48

Imigranty z Blízkého a Středního východu ať si vezme čert a nebo je všechny pošlete k tomu kdo vede a schvaluje proti nim barbarské a genocidní války a to jsou bezesporu nacisté, fašisté a váleční štváči z USA placeni židobankéry z Wall Street!!! Odmítám kvoty imigrantů a jejich přijímání u nás!!! Zcela jistě má v tom prsty USA a jeho zrůdná válečná a velmi nebezpečná politika vůči suverénním národním státům které nechtějí skákat jak nacisté a váleční štváči z USA pískají!!! Přátelství s USA je  cesta do pekel a rovná se sebevraždě - je to hnízdo s jedovatými hady!!!


Nepřihlášený uživatel

#291

2015-08-19 17:43

Přijímání uprchlíků je ohrožení samotné existence celé naší civilizace. Nechápu, že když obyčejný člověk chce překročit hranice, musí mít pas, někdy i vízum a projít celní a pasovou kontrolou zatím co uprchlíci - podle mě dezertéři z války- nemusí mít nic. Kdyby nebylo Evropské unie, dokázali by se jednotlivé země mnohem účinněji bránit. Šengenský prostor je průchodný jak řešeto a celá uprchlická krize je fatálním selháním všech bruselských politiků, kteří již měsíce nejsou schopni reagovat na danou situaci. Ať žije David Cameron, ten jediný pochopil, že Evropská unie není motorem, ale naopak brzdou rozvoje a proto vede Británii na cestě pryč z tohoto pseudosystému. Bohužel, naši politici zase sklonili hřbet a když přestali poslouchat Moskvu, začali poslouchat Brusel. Přijímání uprchlíků je živnou půdou pro růst nenávisti ve společnosti, rasismu a xenofobie. My občané této republiky tady žádné přivandrovalce nechceme. Ať je vyhostí zpět odkud přišli. Nechápu, že vůbec mohou přistát u evropských břehů, proč je neotočí hned na moři a nepošlou je všechny zpět. Není možné aby se všichni obyvatelé Asie a Afriky nastěhovali do Evropy. Evropa je po Austrálii, která si mimochodem své hranice bedlivě střeží, druhý nejmenší kontinent a příliv uprchlíků tímto tempem nemůže dál pokračovat. Kdy už to konečně někdo kompetetní pochopí a něco s tím udělá? Imigranti pocházejí především ze zemí, kde je průměrný plat 15 dolarů měsíčně.Kde vzali tolik peněz, aby se dostali až sem? Kdo to všechno platí a co tady mají za poslání nikdo neví. Evropo braň se, za pět let bude pozdě! Chceme žít v míru a užívat si blahobytu, který tady vybudovali desítky generací našich předků a který mi dále budujeme. Nenechme si všechny tyto vymoženosti sebrat přivandrovalci jejichž mentalita, kultura a náboženství jsou natolik odlišné, že se nejsou schopni přizpůsobit. Rovnice je jasná - buď se zbavíme my jich, nebo se za pár let zbaví oni nás!!!

Nepřihlášený uživatel

#292

2015-08-20 12:24

Zamoření Evropy uprchlíky je jen následek. Dostane se jich sem tolik, kolik my sami povolíme. Největším nešvarem dnešní doby jsou všemožní aktivisté, kteří nás přesvědčují o neškodnosti imigrantů a existenceschopnosti multi kulti nebo organizují různé pochody za destrukci zákadních morálních a kulturních hodnot - to může zničit jednu kdysi prosperující civilizaci a zabít nás i naše děti.


Nepřihlášený uživatel

#293

2015-08-20 15:53

Macešská země: Chovanec dostal 140 milionů na arabské uprchlíky od vlády, děti z Klokánků ale půjdou po žebrotě, protože 20 milionů jim vláda zamítla!

Nikdo se už tomu nediví. Země, která nenávidí své vlastní děti. Vláda ČR dnes na svém zasedání schválila uvolnění 140 milionů korun pro Chovancovo ministerstvo vnitra v souvislosti s opatřeními na pokrytí „obsluhy“ migrační krize [1]. Tato informace by sama o sobě nebyla nijak zvláštní, kdyby ta samá vláda, v ten samý den, nezamítla pouhých 20 milionů korun nezbytných pro zachování provozu Klokánků [2]. Ti nejslabší, nejzranitelnější, opuštěné a dříve týrané děti zkrátka nemají nárok. Přednost mají uprchlíci, arabské maminy s 20 dětmi a dalšími těhotenstvími na cestě. 

ODKAZ-Macešská země: Chovanec dostal 140 milionů na arabské uprchlíky od vlády, děti z Klokánků ale půjdou po žebrotě, protože 20 milionů jim vláda zamítla!

Theresee

#294 Re:

2015-08-20 19:59

#293: -  

 Když jsem to dočetla,bylo mi z toho smutno,přímo do breku.Co je to za odpornou vládu!!! Co jsme to za odporný stát,že si tohle necháme líbit?! Když osmané nemohli dobít Evropu násilím po celá staletí,tak se rozhodli takticky,tzv.ekonomičtí uprchlíci,kteří si sem přivedou své ženy a hromadu dětí od každé z nich a za pár let se budeme všichni divit,neboť v té menšině už budeme my,Český národ.Jiná kultůra,jiné náboženství a ve velkém množství,prostě nemyslitelné,že to dopadne dobře.Oni neví,co je to demokracie a dají nám to brzo pocítit.Chudáci naši potomci :´-(( A nejhorší je že my jim v tom ještě pomáháme,pomůžeme imigrantům namísto vlastních dětí,co je tohle za hyenizmus?!!! Situace ve zbytku Evropy jasně ukázala,že všude kam tihle imigranti vkročí ta zvýšená kriminalita,rabování,znásilňování je. Tihle lidi prostě mají jiné zvyky,jiné hodnoty a nehodlají se přizpůsobovat těm našim ani omylem. To si mnozí zarytí pravdoláskaři u nás neuvědomují,když se ohání tím že přeci nejde o nic,tak jim pomůžeme,oni se zkulturní a budou žít jako my.Nesmysl!!! To se nikdy nestane. Tak se konečně proberme a přestaňe si hrát na spasitele světa!! Ano,jsem proti poskytování azylu běžencům z třetích zemí,kteří si naší pomoci neváží a jen nás zneužívají a ještě nás ve své vlastní zemičce ohrožují!

A když jsem přečetla tohle,stávaly mě hrůzou vlasy na hlavě: Znasilnovani deti snadne bile maso Už ani jeden muslimský bastard a prase do naší země!! Ať si je přijme saudská Arábie když se topí v dolarech!! Pryč s nimi!!!


Nepřihlášený uživatel

#295

2015-08-21 12:00

Menšiny se rozčilují, že jsou utiskováni, ale vláda vlastně utiskuje rodilé občany a přizpůsobuje se požadavkům přistěhovalců.

Kdyby bydleli v nějakém jiném státě a nepřizpůsobili se, tak by je šoupli do vězení a pak deportovali s poznámkou v pase: "Nežádoucí osoba!!!"


Nepřihlášený uživatel

#296 Re: Re:

2015-08-21 12:12

#294: Theresee - Re:  

 Souhlasím s vámi. Je mi zle z toho, co všechno si jako národ necháme líbit. Nám kdyby snad řekli, ať podřežeme všechny své děti a adoptujeme araby, tak bychom je po silnějším apelu a nátlaku propagandy poslechli. Národ, který není schopen postavit se za svoje vlastní děti nemá právo existovat!!


Anonymous

#297

2015-08-21 13:13

Proud prouprchlické propagandy vanul od loňského podzimu jednotně a stále sílil. Začalo to vánkem hraní na city. Dojemnými příběhy, fotkami smutných očí dětiček, apely na lidskost. Pak se přidala silnější bríza morálních apelů celebrit a „osobností“. Když společnost stále nereagovala tak, jak si mediální mágové a spindoktoři přáli, anebo přesněji řečeno, jaké měli zadání, nastoupil fičák dehonestace. Rázem byl kdekdo odporným rasistou, náckem, xenofobem, od nějž by pes kůrku nevzal. Ale vše marno. Zoufalí vládcové ještě zkusili vypustit vichřici zastrašování, ale lid reagoval podrážděně a vzpurně. Nátlaková akce jim jaksi nevychází. Jsem vážně zvědav, s čím kolaboranti přijdou nyní, aby zastrašili tábor vlastenců.


Nepřihlášený uživatel

#298

2015-08-21 21:07

Typický český ojeb....zaplat a bude ti zveřejněno....lituji, že jsem tu přišel.....nasrat vám pravdoláskaři..

Nepřihlášený uživatel

#299

2015-08-22 07:21

Ti lidé, kteří se sem cpou, místo aby své síly, které vyčerpávají agresí do Evropy, použili na řešení situace ve své zemi, si nezaslouží žádné ohledy. Je to agrese, přímo ohrožující naší evropskou společnost. Pokud se Evropa nezačne tvrdě bránit, tak špatně dopadne. Kteří z Evropy toto řídí, je jasné. Jsou to ti, kteří chtějí Evropu prostřednictvím migrantů ovládnout. Názorně to je i u nás. Je to ta drzá modrá mafie. Škodila vždy, a jiná nebude.


Nepřihlášený uživatel

#300

2015-08-22 20:11

to co se děje dnes je příšerné , národní hrdost je sprosté slovo a za peníze prodá i vlastní republiku , FUJ a HANBA, všichni co položili své životy za obranu a záchranu České země, se musí v hrobech obracet a stydět za své potomky a následovníky v čele s dnešními zákonodárci ! Pokud se najde někdo kdo se snaží očistit a probudit nárdní hrdost ja nazýván neonacionalistou, rasistou,islamofobem a xenofobem, to je hold ta Česká holubičí povaha,hlavně si nikoho nepohněvat a nedej bože urazit, co by o nás řekli, raději ohnout záda a každému vlézt co nejhlouběji do pr..le ! Teď se nedivím proč se Karel Kryl nechtěl vráti z emigrace, věděl jak ta slavná "sametová revoluce" dopadne !