Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#265 Re: Re:

2015-08-08 11:04

#257: - Re:  

 Pakliže dítě porodí na půdě azylového tábora, kde panuje zvláštní režim, nikoliv na půdě ČR, tak žádné právo na plnohodnotné občanství nemají. Už to, že jsme jim poskytli azyl po dobu nezbytně nutnou, než se situace v jejich zemi uklidní, je od nás velkorysé gesto. Jejich muslimští bratři plni slitování a tolerance by jim místo toho podřezali krky. Nezlobte se na mě, ale cizinecká policie ví prd, co se takovému člověku honí v hlavě, hlavním aspektem islámu je záměrná lež a přetvářka před nevěřícími psy a pokud mají dost inteligence, ne jako troglodyti z Afghánistánu nebo Eritrei, tak se jim naše humanisty podaří ošálit snadno. A i kdyby přece jen vybrali slušné, pro soužití v demokratické společnosti vhodné adepty, kdo nám zaručí, že nebudou bojovat za džihád jejich potomci, kterým vymývají imámové hlavy, tak jako tomu je v celé západní Evropě, odkud odjelo bojovat do IS mnoho tisíc lidí? Vy? Kohout? Sobotka? Dienstbier? Těžko. Veškeré oběti pouličních nepokojů a teroristických útoků v Evropě máte plně na svědomí vy, přihlouplí naivní humanisté!

Ano, Okamura vystupuje proti nepřizpůsobivým imigrantům (situace v západní Evropě jasně ukázala, kteří to jsou a rozhodně nejde o Japonce, ani Vietnamce, jejichž děti patří ve školách k nejchytřejším), a to on jak vidno není, on se na rozdíl od xenofobních muslimů dokonale přizpůsobil naší kultuře, ctí ji, respektuje ji, je hrdný na své Češství, nevidím že by zde šířil svoji násilnou víru, přepadal lidi, hlásal nenávist a opovržení vůči naší české kultuře, nadřazenost své domoviny nad naší zemí, čímž se od netolerantní muslimské komunity diametrálně liší, takže si dejte pohov, pane "demokrate"

ČR není apriori xenofobní vůči imigrantům. Slováci, Ukrajinci, Vietnamci jsou tady v mnohem hojnějším počtu než muslimové a nejsou s nimi větší problémy, nepořádají se proti nim demonstrace. Nevím o tom, že by kdy kteříkoliv z nich oplývali snahami ovládnout tuto zemi. Proč? Protože naši kulturu respektují, jsou vděční za azyl a dokáží být více či méně prospěšní, nejde o netolerantní hovada, které mají vymyté mozky agresivním šovinistickým islámem. Naše legitimní nenávist proti současným běžencům pramení z trpkých zkušeností západní Evropy z jedovatých plodů multikulturalismu, které se projevují plíživou radikalizací a islamizací muslimské komunity, enormně narůstající kriminalitou, tvorbou afrických gangů a pravidelnými pouličními nepokoji v ghettech většiny měst, které dusí a pozvolna zžírají jejich země. Spíše jsme zdraví skeptici, na rozdíl od zarytých humanistických ideologů se sebevražednými sklony. Nenecháme si jen tak snadno vymýt hlavy líbivou multikulti ideologií, což si na nás vysoce cením. Vám podobným lidem bych doporučil roční, stačil by bohatě i měsíční pobyt v Sýrii, Iráku, Afghánistánu, Somálsku, Súdánu, Nigérii, Libyi, Pákistánu apod., abyste na plnou kůži zažili a konečně pochopili, co je to skutečná xenofobie a netolerance a nepoužívali tato slova jen tak zbůhdarma. Pak by se vám v makovicích snad konečně rozsvítilo. I když kdo ví. Kde nic není, ani smrt nebere.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#275 Re: Re: Re:

2015-08-10 20:13:53

#265: - Re: Re:  

 S tím Okamurou je to zvláštní paradox. Japonsko-český míšenec brání Česko před zhůvěřilou EU a šíleným plánem rozsévání Afriky a Arábie v Evropě... Má moji plnou podporu. Tak jako jsem volil Úsvit, nyní dám hlas SPD. Je to jeden z mála, který něco dělá pro lidi.

Svarun

#339 Re: Re: Re:

2015-09-09 14:22:23

#265: - Re: Re:  

 Souhlas. Zhýčkaní mamánci z filozofických fakult mají plnou hubu xenofobie, aniž by poznali na vlastní kůži skutečnou podstatu tohoto slova. Kde byli ti multikulti křiklouni, když muslimové páchali teroristický útoky ve Francii, Londýně, Madridu, Rusku, kde byli, když pochodovali ulicemi s transparenty "Evropa bude naše" "Stop demokracii" "Smrt nepřátelům islámu" "Ovládneme svět" "Evropo, čeká tě 11. září" "Poznáte holokaust" apod? Seděli doma na gauči a dělali že to nevidí, protože to nekoresponduje s jejich naivníma představama o harmonickým multikulti soužití a sluníčkoém islámu.