Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#259 Rozpis protiimigračních akcí:

2015-08-05 21:11

Dámy a pánové, nebuďte laxní, neredukujte veškerý svůj protiimigrační odpor do pouhého klábosení na internetu, přijďte podpořit některou z následujících akcí, přijďte i se svými známými, kamarády, rodinou, tohle je problém týkající se nás všech a zavírat před ním oči se nám tvrdě vymstí:

- V sobotu 8. srpna 2015 ve 14:00 hodin na Staroměstském náměstí v Praze pořádá iniciativa „Nechceme utečence v České republice” protest proti imigrační politice vlády.

- V sobotu 15. srpna 2015 od 15:00 hodin se v Praze na Vyšehradě koná 3. tábor lidu proti imigraci, za okamžité vystoupení z EU a za svrchovaný český stát.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#261 Re: Rozpis protiimigračních akcí:

2015-08-06 21:11:21

#259: - Rozpis protiimigračních akcí: 

 Minule jsem byl v Praze, na dvou po sobě jdoucích demonstracích, od 15 i od 17. Na druhým táboru bylo o hodně víc lidí, než na prvním. Odhaduji to minimálně na 1.000 účastníků (tedy včetně těch policistů v civilu). Bylo to dobře organizováno, skvělá byla vlajková dekorace, žádné negativní výkřiky, provokace byly jen od smažek a ještě v celku zanedbatelné, akce byla dobře ozvučena, takže bylo dobře slyšet i přes to stádo vyřvávajících zfetovaných a ožralých primitivů vedených šíleným Kohoutem, v pozadí. Což se ale ndá říci o mediální odezvě, která ihned dštila síru a nenechala na nás ani nit suchou. I počet lidí byl značně podhodnocený. Je vidět, že jim tahle iniciativa leží hodně v žaludku a to je dobře.