MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#51149 Jejda, a najednou Sudeťáci odbojáři? ty jsi padlý na hlavu, ty debile.

2015-07-25 22:31

1.  Ne vsichni Sudetaci byli velezradci.  Mnozi se zapojili do protifasistickeho odboje, ale bohuzel byli postizeni stejne, jako hajzlici. Proste nalepka, kolektivni vina (Tohle napsal pravicový čůrák fašistického  typu).

 

Milý Emile, ty  debile, znám rodiny sudetských Němců, kdy alespoň jeden z manželů odmítli německé občanství a zůstali v republice. Znám sudetské Němce, kteří zůstali v republice jen proto, že nepodnikali aktivně protičeské akce.. O jednom sudetoněmeckém dřevaři z Krkonoš byl dokonce hodinový dokument. Takže lžeš, ty prase. Takže není pravda, že se uplatňovala kolektivní vina. Chtěli domů do Hitlerovi říše, tak jim to bylo umožněno. Kdo chce kam, pomozme mu tam.

Habermannův mlýn je falzifikační lež financovaná fašisty z EU.

Jinak bojové akce , nepřátelství, sabotáže, povstání, občanská válka, vstup do nepřátelské armády, udavačství, vyzvědačství, sabotáže , vyvolání občanské války  v době ohrožení státu nebo válečném stavu je kvalifikace s trestem smrti.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#51153 Re: Jejda, a najednou Sudeťáci odbojáři? ty jsi padlý na hlavu, ty debile.

2015-07-26 01:38:19

#51149: - Jejda, a najednou Sudeťáci odbojáři? ty jsi padlý na hlavu, ty debile. 

Ja jsem mozna pravicovy cu..k, jak jsi me nazval.  Ale ty, SOUDRUHU, jsi zrejme clen komise, ktera posuzovala a rozhodovala o vine, nebo nevine. 

Muj kamos neznal sveho otce dlouhe roky. Byl synem sudetskeho Nemce a Cesky. Protoze jeden clen rodiny jeho otce bojoval v nemecke armade, tak byl take "odsunut", bez ohledu na to, ze trhaji rodinu. 

Rodice toho kamose zili tzv. na hromadce, jak dnes zije spousta lidi. Nikdo se pani Hany (jeho matky) neptal, zda chce zustat v republice, nebo jit se svym druhem do Nemecka.  Kamarad videl sveho otce poprve v roce 1963.

Takovych osudu byla spousta. Ja jsem mozna pravicovy cu..., ale ty jsi levicovy xindl. Presne takovi hajzlici jako jsi ty, rozhodovali o osudech lidi.