MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#51137 Havlistická, kavárenská, pseudo humanoidní zlodějská sebrenka je největší zlo pro naší zemi.

2015-07-25 11:02

Pravdoláskaři se omluvili Sudetoněmeckým velezdádcům, naplnily peněženky Cikánů sociálními dávkami k prasknutí, Cikáni  působí obrovskou kriminalitu, krádeže, znásilnění, to se nesmí sledovat, nastává diskriminace ostatních obyvatel, otevírají se brány Německu,zrůdné   koloniální Británie, která drancovala, vyžírala  a okupovala půl zeměkoule, náš jazyk je nyní v zaměstnání je jen okupační angličtina. Plánuje se naše asimilace za potlesku zrádných poslaců.  Až sem jsme to zhavloidizovali. Hamba havloidálovi . Naposledy bude náš štát zaplaven cizími přistěhovalci s volebním právem. Dobrý, že ???

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#51138 Re: Havlistická, kavárenská, pseudo humanoidní zlodějská sebrenka je největší zlo pro naší zemi.

2015-07-25 11:55:13

#51137: - Havlistická, kavárenská, pseudo humanoidní zlodějská sebrenka je největší zlo pro naší zemi. 

 1.  Ne vsichni Sudetaci byli velezradci.  Mnozi se zapojili do protifasistickeho odboje, ale bohuzel byli postizeni stejne, jako hajzlici. Proste nalepka, kolektivni vina.

2.  S vlastnimi vlastizradci mame dost zkusenosti po roce 1948 a 1968 . Tato okupace byla koser, ze ?

3.  Ze jsi blby a neznas zadny svetovy jazyk, je jen tvuj problem. Ja jsem se uz za totace ucil nemecky a anglicky ve vecernich kurzech .  Dnes nejsem odkazany na sracky, ktere nam serviruje Kreml, ale vyhledam si informace z celeho sveta.  Vsadim boty, ze ty se nedomluvis ani rusky, na rozdil ode me. Ctu Puskina  a dalsi autory v originale a nepotrebuji slovnik.

4.  Cikani jsou kapitola sama pro sebe.  Kradli vzdy, vyhybali se praci atd. atd.  Ve 2O byl kazdy v invalidnim duchodu a dostavali prispevky na stravu, jejich deti mely vse zdarma, byly jim prednostne pridelovany byty, ktere okamzite zdevastovali, ...................................................................

Tak zde neunavuj komunistickyma zvastama, soudruhu.