MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#51088

2015-07-24 14:42

Delegace členů francouzského parlamentu se vydala na procházku po nábřeží večerní Jalty, pohovořila si s obyvateli Krymu a návštěvníky města a poté se svěřila se svými dojmy. Členové francouzské delegace zdůraznili, že o Krymu měli úplně jiné představy.

 

„Viděli jsme tu šťastné lidi, kteří žijí na Krymu a vrátili se do Ruska. Mluvili jsme tu s mladými lidmi. To, co jsme uviděli, se neuvěřitelně liší od toho, co ukazují u nás (o Krymu). Všichni byli tak přívětiví. O Krymu jsme měli úplně jiné představy", svěřila se se svými dojmy poslankyně Marie-Christine Dalloz.

Francouzi zdůrazňovali ve svých komentářích, že nečekali, že v letovisku Jalta uvidí tak mnoho rekreantů.

Francouzští poslanci ale zažili i nepříjemné chvíle — na Krymu byly jejich telefony, přesněji francouzské sim-karty, k ničemu, na územní, které je nyní ruské, totiž odmítli francouzští operátoři pracovat.

„Naše telefony teď nefungují, protože evropské společnosti odmítají v tomto regionu pracovat", řekl na večerním briefingu poslanec Thierry Mariani.




Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#51094 Re:

2015-07-24 16:29:34

#51088: -  

 Proc jinak velmi pěkný propagandisticky příspěvek zakoncite naprostym blabolem, kterému muze věřit leda tak polodebilni rusky mužík voliči Putina?

Vše vypadalo jeste uveritelne, ale oni evropští operátoři co odmítli ny Krymu vydělat to je opravdu fraska. Překládat propagandu pro dementní Rusy je opravdu ztráta casu.