MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

C

#51063 Re: Re:

2015-07-23 22:43

#51062: - Re:  

 To je opravdu ubohá odpověd.  Rusové tedy budou moci vybírat mezi dejme tomu 80% obyvatel. To že jsi jel hlupáku vlakem Družby jako něco dokazuje? Jeden hlupák se snažil fotkami nějaké dětské nemocnice v Omsku(no opravdu fuj tajbl) a já jsem mu poskytl mnoho fotek moderných ruských nemocnic. Rusko je velká země a je pochopitelné že tam jsou obrovské rozdíly ale to nic nemění na tom, že Krym chtěl zpátky k RF.  Tobě musela ta USA-EU propaganda totálně vymýt mozek.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#51064 Re: Re: Re:

2015-07-24 01:36:11

#51063: C - Re: Re:  

 1.  To nebyla odpoved, ale konstatovani faktu.

2. Je videt, ze nemas ani tuseni, co je to vlak Druzby, tak to nekomentuj. Jeli jsme nekolik dni a noci vlakem a nevideli jsme krajinu a okoli drahy. Vsude podel trati byly zabrany ve vyhledu.

3. Procestoval jsem mnoho zemi, ale nikde ve svete jsem se nesetkal s necim podobnym.

4. Volny pohyb a vlastni zvoleni trasy v Rusku ?  Ani nahodou !  Vsude za prdeli kazdeho turisty bolsevicky poskok, ktery ma za ukol kazdeho vratit na povolenou trasu.

5. Deti a vnoucata nasly uplatneni ve svete ( Anglie, Amerika, Svedsko) a casto je s manzelkou navstevujeme.  Jedeme kam chceme, vystoupime kde chceme a prohlizime si co nas zajima, bez asistentu za zadkem.

Je mi 81 roku a mam uz nejake zivotni zkusenosti.  Pokud jsi blbecek z Horni Dolni a byl jsi nejdal v okresnim meste, tak zde neventiluj svoje nazory.

Pokud jsi  "soudruh znarodnovac" , jezdi do Ruska, uzit si svobody a demokracie.

My chudaci se budeme muset spokojit se zbytkem sveta.


Nepřihlášený uživatel

#51065 Re: Re: Re:

2015-07-24 02:03:04

#51063: C - Re: Re:  

 Jo a jeste jsi zminil ty nemocnice.  Spolucestujici ze zmineneho vlaku chytla ledvinova kolika a dostala se do ruskeho spitalu.  Potom nam vypravela, ze to byl stredovek.  Obrovsky sal  -  na jedne posteli rodila zenska, vedle trhal doktor ? zub, na dalsim luzku kuchali zlucnik,  vsechno pekne  "sterilne ".  Doktori ohaknuti, jako by si odskocili od kydani hnoje. Na rozloucenou si chtela udelat par fotek a jak to dopadlo ?  Zabaveny fotak a odstraneny film.  Tak zde nezvracej svoje bolsevicky rozumy.