MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#50641 Kdo to ví, odpoví

2015-07-11 22:06

 Politické procesy, justiční vraždy a bestialita StB- Více jak 200 lidí, včetně Dr. Milady Horákové, bylo posláno na smrt. Hrdinové druhé světové války jako Generál Píka rovněž, jeho syn tehdy dostal "jen" doživotí! Letci z RAF, kteří se významně podíleli na tom, že Velká Británie odolala, byli posláni v politických procesech na mnoho let do vězení! Podobně na tom byli úspěšní českoslovenští hokejisté... Co se týče bestiality, tak si třeba stačí připomenout umučeného pátera Toufara. Dále pak ani nemluvě o dalších v uranových dolech.

Zmiňujete p.Toufara. Byli dodnes potrestáni jeho vrazi??? Proč nebyli potrestáni vrazi Pavla Wonky, Havlovic kamaráda???? A nevadí vám, že tu vládli a vládnou stále komunisté,Čalfa, Dlouhý, Kořárník,...., a nyní Babiš a to na všech útovních?????

Takže, politický procesy se dnes moc nedělají, i když řidič pan Smetana dostal kriminál za pomalovaný předvolební plakát, ty kretene. Nejhorší zločinci se dnes takřka nestíhají, a když, tak dostávají nízké tresty, amnestie,zaručí se za ně motorkáři, atd. atd. Krást  je dnes in. Lidi se likvidují za své projevy jinak. Vyhazovem z práce. U nás je 1 000 000  nezaměstananých s rodinami odsouzených k smrti   a obrovskému strádání.TO NIKOMU Z "humanistů" a "hradního disentu" NEVADÍ . Z toho 750 000 nezaměstnaných nedostává podporu a málo kdo dostává sociální dávky.Až na jisté vyvolené .  Takže Komanči byli ve vraždění (uvádíte 200 lidí)  naprostí břídilové. Jen šlápli na kuří oko podnikatelským zlosynům a zločincům..

> Emigrace - Ve dvou vlnách byly statisíce českých a slovenských občanů nuceni emigrovat. Nejprve v souvislosti nástupu komunistů k absulotní moci. Posléze pak o dvacet let v souvislosti vstupu vojsk Varšavského paktu na území Československa.

Ano, emigrace tu byla. Po roce 1948 emigrovali podnikatelští zloději s kufry naraženými zlatem, dolary , drahokymy a šperky, ¨co vydřeli z lidí za 1.republiky a za Hitlera. Kdyby byl tento zkurvykapitalismus zaveden hned po roce 1968, byli bychom dneska úplná a totální otrocká kolonie Západu. A žrali bychom tak sotva kamení.

 

> Perzekuce politicky nepohodlných, cenzura... - I tohle probíhalo ve dvou vlnách nejdříve po roce 1948, kdy byli těmi nepohodlnými podnikatelé, studenti a demokrati, ti většinou museli skončit s tím co doposud dělali, a nedejbože, kdyby náhodou tito lidé se rozhodli něco publikovat jinou formou než tou, kterou schvaloval stát. Podobně jako za protektorátu, tak i za bolševika se vytvářely různé seznamy, ať už od politicky nepohodlných, tak až po cenzuru knihtisku. Z domácích i zahraničních autorů mohli vycházet jen někteří. Obdobná situace se opakovala v 70. a 80. letech v průběhu normalizace!

PERZEKUCE POLITICKY NEPOHODLNÝCH podnikatelů, co do republiky přizvali Hitlera a nacisty , co stříleli do dělníků po celou první republiku a okrádali je zrůdným způsobem  byla naprosto v pořádku. Podívejme se, jak se podnikatelští superzloději bojí zákona o prokazování majetku. Vždyť je to samej zloděj, lump, podvodník, daňový únikář  a tulelář, který patří do kriminálu. Ale u nás lze všechno. Korupce na půdě parlamentu je dle soudu projev nezávislé vůle poslance. Korupčníkům se dneska omlouváme a odškodňujeme je. Hnus na hnus. Ale v Evropě to vře a brzy pořádek bude, hajzlové.  Jinak Lidickou tragedii zavinil továrník jaroslav Pála, filcující korespondeci své zaměstnankyně. To je jasné, 10 000 000   korun odměna byla přece dostatečně  motivující čáska  k udavačství a vyvraždění občanů Lidic....

Bodů bych měl víc, ale tohle by na umlčení nějakýho bolševickýho trouby mělo stačit!

PS: A železnou oponu již znovu budují státy z důvodů ochrany hranic před kriminálními zločinci, různými mafiemi, imigranty,teroristy,  před pašováním drog, lidí, zboží,prostitutek, atd. Dneska v tomoto státě podnikatelských lumpů fetují děcka i ze 4.tříd základních škol. I jen kvůli drogám by se železná opona znovu bohatě vyplatila. Její absence mj. vedla k vývozu ukradených ceností z kostelů a uměleckých sbírek. Památkáři nad tím dodnes pláčou jak želvy.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#50642 Re: Kdo to ví, odpoví ty komunisticka svine....

2015-07-11 22:24:41

#50641: - Kdo to ví, odpoví 

 Ja ti odpovim ty zkurvy synu. Jses blbej jak?..aha...  jako. ZEMANUV KONECNIK...... Vidis, neni nad to psat  Strucne, vystizne a pravdive . UFF , UFF zvatlat opravdu umis ty mamincino hovinko.