MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#50099 Re: Re: CO RIKATE NA TO ZE VASE DETI PUJDOU NA PORASKU PRISTI ROK MOZNO I DRIVE

2015-06-23 20:43

#50060: - Re: CO RIKATE NA TO ZE VASE DETI PUJDOU NA PORASKU PRISTI ROK MOZNO I DRIVE 

     Normální lidé se zákonitě cítí být ohroženi zahraniční politikou Spojených států, jejichž výsledkem je právě nyní vznik Ilsámského státu a exodus Afričanů do Evropy a to v takovém měřítku, že to zákonitě předčí i jakoukoli avizovanou humanitární katastrofu, kvůli které bylo bombardováno "humanitárně" Srbsko.

    Informace o Severní Korei nejde u nás nijak ověřit, do jaké míry jsou pravdivé či nikoli. Ale jestliže tam pohlavárům samotného režimu hrozí smrt kvůli korupci a finančním machinacím, což z oněch kusých informací vyplývá, dá se říct, že tam boj s korupcí berou daleko vážněji, než usmolená vláda Nečase a Kalouska a vůbec všichni politici na celým západě. "Boj s korupcí" no to je tady dobře fungující mantrou na odvedení pozornosti a je to právě to, s čím se ve skutečnosti tady nic dělat doopravdy nechtělo a to zvláště ze strany havloidního dobytka a strany TOP.

      Žvásty o svobodě jsou dnes taky už všem k smíchu, zvláště ve společnosti, kde jsou lidé doslova vydírámi všemi možnými tlaky ekonomickými a byrokratickými. Byrokratickými mnohdy v takové podobě, že to tu nebylo ani za komanistů a to na ní údajně, na té byrokracii, prý celý režim stál. Starejm Komunistům, kdyby mohli někteří ožít, by se zvedal z Eurounijních byrokratů nejspíš žaludek.

   Vsadím se, že v té Severní Korei je nakonec prostému lidu, navzdory skromějšímu živobytí možná líp, než tady, kecy o nějakém hladomoru zde nelze ověřit a patrně je to součást stupidní amerikanistické propagandy.

   Jadernými zbraňemi by Putin neohrožoval nás, nás by sfoukl jako malinu svojí konvenční armádou, ale drží jimi pod krkem prašivou zločineckou Ameriku.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#50101 Re: Re: Re: CO RIKATE NA TO ZE VASE DETI PUJDOU NA PORASKU PRISTI ROK MOZNO I DRIVE

2015-06-23 20:47:11

#50099: - Re: Re: CO RIKATE NA TO ZE VASE DETI PUJDOU NA PORASKU PRISTI ROK MOZNO I DRIVE 

 Úžasné putinofašistické žvásty. To by člověk i záviděl jak tupí ti rusáci mohou být a jejich zdejší pátá kolona je ještě nižší kvality.