MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#50060 Re: CO RIKATE NA TO ZE VASE DETI PUJDOU NA PORASKU PRISTI ROK MOZNO I DRIVE

2015-06-23 13:17

#50051: - CO RIKATE NA TO ZE VASE DETI PUJDOU NA PORASKU PRISTI ROK MOZNO I DRIVE 

 Ty jsi Rusak, soudruhu ?  Ptam se proto, ze neumis napsat spravne ani slovo porazka .  A co je to, proboha, za slovni spojeni - cvicit na cizim state ?

O nase deti nemej peci . Za bolsevika se muselo na dva roky na vojnu. A pokud Kreml zavelel, tak v ramci slavne Varsavske smlouvy byli vojaci bezne posilani do zahranici.  ( Madarsko 1956, CSSR 1968).  

Pokud mas pocit, ze te USA ohrozuji, v Severni Korei te radi prijmou . Tam budes mit  "svobody ", co hrdlo raci .

Normalni lide zde pocit ohrozeni nemaji . A pokud ano, tak se obavaji Ruska. Pouze trpaslik Putin vyhrozuje pouzitim jadernych zbrani . 

Tak zde nehlasej svoje blbe, bolsevicka zvasty !

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#50099 Re: Re: CO RIKATE NA TO ZE VASE DETI PUJDOU NA PORASKU PRISTI ROK MOZNO I DRIVE

2015-06-23 20:43:10

#50060: - Re: CO RIKATE NA TO ZE VASE DETI PUJDOU NA PORASKU PRISTI ROK MOZNO I DRIVE 

     Normální lidé se zákonitě cítí být ohroženi zahraniční politikou Spojených států, jejichž výsledkem je právě nyní vznik Ilsámského státu a exodus Afričanů do Evropy a to v takovém měřítku, že to zákonitě předčí i jakoukoli avizovanou humanitární katastrofu, kvůli které bylo bombardováno "humanitárně" Srbsko.

    Informace o Severní Korei nejde u nás nijak ověřit, do jaké míry jsou pravdivé či nikoli. Ale jestliže tam pohlavárům samotného režimu hrozí smrt kvůli korupci a finančním machinacím, což z oněch kusých informací vyplývá, dá se říct, že tam boj s korupcí berou daleko vážněji, než usmolená vláda Nečase a Kalouska a vůbec všichni politici na celým západě. "Boj s korupcí" no to je tady dobře fungující mantrou na odvedení pozornosti a je to právě to, s čím se ve skutečnosti tady nic dělat doopravdy nechtělo a to zvláště ze strany havloidního dobytka a strany TOP.

      Žvásty o svobodě jsou dnes taky už všem k smíchu, zvláště ve společnosti, kde jsou lidé doslova vydírámi všemi možnými tlaky ekonomickými a byrokratickými. Byrokratickými mnohdy v takové podobě, že to tu nebylo ani za komanistů a to na ní údajně, na té byrokracii, prý celý režim stál. Starejm Komunistům, kdyby mohli někteří ožít, by se zvedal z Eurounijních byrokratů nejspíš žaludek.

   Vsadím se, že v té Severní Korei je nakonec prostému lidu, navzdory skromějšímu živobytí možná líp, než tady, kecy o nějakém hladomoru zde nelze ověřit a patrně je to součást stupidní amerikanistické propagandy.

   Jadernými zbraňemi by Putin neohrožoval nás, nás by sfoukl jako malinu svojí konvenční armádou, ale drží jimi pod krkem prašivou zločineckou Ameriku.