Petice na podporu paní učitelky Káji (MŠ Přímá Havířov)

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#6 Re:

2015-06-12 09:20

#5: -  

To by mě zajímalo proč nebojujete za čisté ovzduší, v kterém jsou celý den a noc a zdravou stravu pro naše potomky.Nevím na jakou školu je budete chtít dát ,protože ten nábytek je skoro všude.Vás někdo pobláznil.Kdyby jste se chtěli pro děti se obětovat.Máte možnost se odstěhovat z tohoto zničeného kraje.Je mi to upřímně líto, že tady toto postihuje nás všechny a hledáme viníky, kteří jsou malí páni.Přeji pěkný den Pavla

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#7 Re: Re:

2015-06-12 12:26:14

#6: - Re:  

Pani Pavlo, jak víte kdo za co bojuje, co dává svým dětem za jídlo,...? Dle vašeho názoru tady ten kdo zde bydlí, tak automaticky zanedbává své děti a je úplně jedno, v čem jsou třetinu dne? Právě proto, že žijeme v takovém kraji tak se všichni snaží dělat maximum pro to, abychom to ještě zbytečně nezhoršovali podmínkami doma, ve školce, apod. Podle mě jediný, kdo někde hledá vyníka jste právě Vy, když jste jako vyníka všeho obvinili paní učitelku Káju. Rodiče pouze chtěli, aby se tento problém řešil a na schůzce s paní ředitelkou všichni hledali společné řešení jak zajistit dětem a tím i Vám lepší prostředí ve školce. Nikdo z rodičů nikoho neobviňoval ze vzniklé situace, ale chtěl ji řešit. Honza

Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re:

2015-06-12 16:01:01

#6: - Re:  

Paní Pavlo , zajímalo by mne, z čeho soudíte , že naše děti jedí nezdravou stravu ? Vy snad s námi bydlíte ? Za viníka jste bohužel označili Káju , která to jako jediná z Vás myslela dobře a snažila se našim dětem pomoci! Mám totiž takový pocit , že Vám všem jde jen o vlastní prospěch a peníze, což je velice smutné. Místo toho , abyste se nad celou věci pozastavili a snažili se ji vyřešit , vyhrožujete své kolegyni, že jí rozbijete držku ? Nezlobte se na mě , ale vy chcete 8 hodin denně pečovat o to nejcennější co máme ? Zameťte si nejdříve před vlastním prahem a pak teprve osočuje ostatní ! Veronika Oleksiková