MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#49752 Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-06-11 18:25

#49750: - Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

 Vy jste vskutku zvrhlík, jen co je pravda. Podstata proč je váš text nedůvěryhodný spočívá v tom, že i v době války jsou to excesy, které, pokud k nim vůbec došlo, nechtějí ani jejich autoři opakovat. Je to jeden z důvodů, proč nacisté začali vraždit průmyslově. Není to tedy něco běžného a především tam, kde je velmi omezený počet takových zvrhlích lidí. Bohuže podobné věci dělala Rudá armáda naprosto běžně, také jako exces, bohužel v množství lidí, které CCCP nasadilo do války se ve skutečnosti jednalo o excesy ale velmi rozšířené. Jen počty znásilněných žen rudou armádou se počítají rovnou na statisíce. 

Žádný váš zvrhlý a z velké části nejspíše vylhaný blábol, nijak nemůže relativizovat smrad, který se dodnes line z ruských okupantů této země. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#49760 Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-06-11 20:19:53

#49752: - Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

 Ano máte pravdu, Němečtí nacisté začali později vraždit průmyslově. A to protože:

.....Dokonce i Němci byli ohromeni jejich sadismem – vypichování očí, rozpárání břicha a brutální mučení před smrtí bylo samozřejmostí. Zabíjeli všechny – ženy, děti … (úryvek z mého textu)

Tudíš váš text na téma zločin:

"Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící s tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra.

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout."

....takový text je oproti skutečným zločinům, které provedli Banderovci, k jejichž odkazu se mnozí Ukrajinci dnes hlásí, takový text je pouze banální sračkou.