Utýraný jezdecký kůň na Českolipsku

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#23 Re: Obsah petice?

2015-06-10 06:24

#10: Mirka - Obsah petice?  

 Zdravím, petici doplním, bylo to narychlo, nevím, jaký nesmysl máte na mysli, jde také o čas, není to blábol a každý ví, o co jde. Každý také ví, jaké jsou naše zákony a touto peticí chceme viníka potrestat v co nejvyšší možné hranici trestu. Pěkný den.

Petra

Odpovědi

Mirka

#27 Re: Re: Obsah petice?

2015-06-10 06:44:26

#23: - Re: Obsah petice?  

 

"Utýraný jezdecký kůň na Českolipsku

Pokud vám není lhostejný osud utýraného jezdeckého koně, prosím o Váš podpis, petice bude doručena k soudnímu jednání s tyranem, případně bude přiložena k vyšetřovacímu spisu policie. Příště tomůže být člověk......."

Petice je proti čemu? Co navrhuje ?Co požaduje? To je úplný základ. Minimum, které zde mělo být napsané. 

Navrhuji si najít informace, jak taková petice má vypadat, co má obsahovat, případně se inspirovat u nějaké jiné, úspěšné petice proto, aby měla vůbec nějakou váhu a byla účinná.

To, co jste napsala, je hodno fcb diskuze typu jedna bába povídala.

Vy petici doplníte a přitom ji již podepsalo 684 lidí, co možná ani neví, co podepsali. Co když ji doplníte o něco s čímž některý z těchto lidí nebude souhlasit? Ta otřesná kauza byla veřejnosti oznámena médii již před několika dny a vy jste to psala narychlo...hmmm

To je ono, každý kdo má ruce a nohy může založit petici a nějaké to stádo ovcí, co podepíše cokoliv se vždy najde(bez urážek, myšleno obecně).

Svůj podpis ráda připojím pod doplněnou petici. Bohužel i tak vím, jak naše soudy fungují, jaké jsou naše zákony. Hloupost, bezcitnost, nespravedlnost zatím mnohdy vyhrává.

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#46 Re: Re: Obsah petice?

2015-06-10 12:00:36

#23: - Re: Obsah petice?  

 Kdyz uz to ma jit k soudu a podepise to 2000 lidi, tak si proste musite dat praci, chapejte