MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#48675 Re: Re: 70 po válce a Němci se sudeťáky se u nás prohánějí jako za Protektorátu

2015-05-22 05:44

#48670: - Re: 70 po válce a Němci se sudeťáky se u nás prohánějí jako za Protektorátu 

 Tentokrát Putlerovi "mongolští nájezdníci" anektovali Krym.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#48680 Re: Re: Re: 70 po válce a Němci se sudeťáky se u nás prohánějí jako za Protektorátu

2015-05-22 06:05:34

#48675: - Re: Re: 70 po válce a Němci se sudeťáky se u nás prohánějí jako za Protektorátu 

 Ano, "napravování historických křivd" se zbraní v ruce je věc vskutku velmi prapodivná.  Putin je bohužel, dle mého názoru, Hitlerem současnosti a to se vším všudy, se zakládáním oddílů SA jeho stranou, již zmíněným "napravováním historických křivd", podivným zbrojením, podivnými vojenskými provokacemi, bandou zločinců, která ho obklopuje, podivnými zbohatlickými manýry, podivnými majetky na které nikdy nemohli poctivou cestou KGBáci z Kremlu vydělat, atd. atd. Nové CCCP bohužel velmi připomíná předválečné Německo a to i masivní interní propagandou i masivní propagandou v zahraničí.  

Zatím naštěstí nikdo kromě Miloše Zemena nepovažuje Putina za "gentlemana" jak se to bohužel skutečně stalo před II. světovou válou některým politkům s Hitlerem a co po právu pan Peroutka kritizoval. Dokonce bych řekl, že i státy totalitní si od Putina udržují odstup, neb je to bez pochyby idiot a zkušenost s takovým idiotem je tristní a bohužel (či v tomto případě naštěstí) v živé paměti. 

Řekl bych, že nové CCCP je v obrovské izolaci především co se týče přípravy války a to přesto, že se tam diktátoři přijeli podívat na vojenskou přehlídku, ale s novým CCCP a Putinem zrovna moc spolupracovat nechtějí, důvodem je i obecná lenost lidí v CCCP a tedy obrovská nespolehlehlivost nového CCCP prakticky ve všem, tedy i v dodávkách surovin a v jejich kvalitě a jakýchkoliv dohodách, jak je zřejmé nejen z Krymu.