MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#48531 Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje

2015-05-20 07:23

#48523: - Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje 

Vydelavejte treba 150000 tisic mesicne, je Vam prano.

Kdyby nebylo "zblblych studentu", tak jste mohl "vydelavat" mozna tak v Rumunsku, NDR.............  Pracovat zapadne od nasich zadratovanych a hlidanych hranic se nam mohlo jenom zdat. Soudruzi nemohli dopustit, abychom meli moznost srovnavat.

Nejvetsimi zlodeji byli komunisti. V roce 1948 tato lina luza "znarodnila" majetky pracovitych lidi. Firmy, ktere budovalo nekolik generaci, byly ukradeny. Kapitalistickym vykoristovatelem byl nazvan kazdy remeslnik, ktery mel jednoho zamestnance. 

Zabavene majetky prosustrovali a rozkradli. Tito nevzdelani ubozaci neznali ani historickou hodnotu ukradenych veci. Videl jsem na vlastni oci, jak v rodine kovaneho soudruha jsou na dvore vzacne medene nadoby a slouzi ke krmeni drubeze.

S Nemeckem nelze CR srovnavat. Nemci po valce pracovali, my jsme zili 40 roku pod "vlidnym" dohledem SSSR.

Budte tak laskav a neslintejte zde Vase rude nazory.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#48540 Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje

2015-05-20 12:56:39

#48531: - Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje 

 jaké rudé názory, já se bavím úplně o něčem jiném , o ožebračování zdější populace srovnej min. mzda v německu cca 42000 minimální mzda u nás po zvýšení 9700, podle stavu společnosti a výkonu ekonomiky by měla být na dvojnásobku okolo 18000 kč.To je okrádání zdejší populace. Samozřejmě zaměstanavatelům a průmyslníkům, se takový bordel líbí a neúměrně bohatnou na úkor společnosti.

nikdy jsem levici nevolil, proč mi říkáte o rudych názorech. vy jste zloděj, že se Vám to líbí ? nedivím se, že si němci myslí o češích, že to jsou po většinou podvodníčci a vydřiduši.