MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#48526 Re:

2015-05-20 05:22

#48507: -  

 Na co si to tu hraješ Náno z IV. cenové?


Nepřihlášený uživatel

#48527 Re: česká pravice neexistuje

2015-05-20 05:23

#48515: - česká pravice neexistuje 

 A tvé koule patří Ovarovi?

Karkulka

#48528

2015-05-20 05:26

Nechápu proč na tom Hradě ještě setrvává, když ho tam většina občanů ČR "nemusí".

Arabela

#48529 Re:

2015-05-20 07:20

#48528: Karkulka -  

 Jakápak většina?! Pár havloidních ovcí, které o sobě říkají, že jsou většina! Naopak, většina tedy 55% voličů řeklo ve volbách, že chce Miloše Zemana za prezidenta. Vašeho knížete chtělo o 10% méně lidí! Tak se sakra smiřte s tou porážkou uplakanci!!!


Nepřihlášený uživatel

#48530 : Re: Re: Re: Re: Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamen

2015-05-20 07:23

#48522: - Re: Re: Re: Re: Re: Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamen 

 Reklama na neonacisticko komunistickem serveru zajistí jeho chod :-) je naprosto jasne proc blabolum na tom serveru verite :-/.


Nepřihlášený uživatel

#48531 Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje

2015-05-20 07:23

#48523: - Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje 

Vydelavejte treba 150000 tisic mesicne, je Vam prano.

Kdyby nebylo "zblblych studentu", tak jste mohl "vydelavat" mozna tak v Rumunsku, NDR.............  Pracovat zapadne od nasich zadratovanych a hlidanych hranic se nam mohlo jenom zdat. Soudruzi nemohli dopustit, abychom meli moznost srovnavat.

Nejvetsimi zlodeji byli komunisti. V roce 1948 tato lina luza "znarodnila" majetky pracovitych lidi. Firmy, ktere budovalo nekolik generaci, byly ukradeny. Kapitalistickym vykoristovatelem byl nazvan kazdy remeslnik, ktery mel jednoho zamestnance. 

Zabavene majetky prosustrovali a rozkradli. Tito nevzdelani ubozaci neznali ani historickou hodnotu ukradenych veci. Videl jsem na vlastni oci, jak v rodine kovaneho soudruha jsou na dvore vzacne medene nadoby a slouzi ke krmeni drubeze.

S Nemeckem nelze CR srovnavat. Nemci po valce pracovali, my jsme zili 40 roku pod "vlidnym" dohledem SSSR.

Budte tak laskav a neslintejte zde Vase rude nazory.


Nepřihlášený uživatel

#48532 Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamentím listům.....

2015-05-20 07:30

...jakési mírnější obdobně neonacistického serveru zvedave.org z kterého přebírají celou řadu "názorů".  Je symptomatické, že tyto servry sami o sobě prohlašují, že jsou "názorovými servery" tedy nikoliv servery zpravodajskými, které by poskytovaly standardně ověřené informace.  Důvod je zřejmý. 

 

To je logické, že se čtenářem parlementních listů a zvedavce.org se rozhodně neshodnu na tom, kdo poskytuje věrohodné informace. Na rozdíl od nich jsem ovšem schopen přesně argumentovat, proč je důvěra v "názory" na názorových serverech typu aeurone, zvedavec, blisty či parlamentní listy hloupost. 

Tzv. mainstream media na rozdíl od neonacistických parlamentích listů či zvedavce, aeronet, svetlokolemnás atd. atd. co tu ruské propagandy je, mají jasně definovaný proces získávání informormací, ověřování a zveřejňování. Proto poskytují informace nikoliv "názory".  Media, která jsem uváděl neposkytují informace, samy se toho zříkají, ani náhodou se nebudou hlásit k tomu, že to co je na nich zveřejněno je pravdivé, ověřené, získané standarním novinářským postupem, naopak vždy o tom budou tvrdit, že se jedná o "názor" jako tady ten náš v diskusi. Tedy se skutečným zdrojem informací to nemá nic společného mimo jiné proto, že ony "názory" jsou účelově zkreslovánými informace, které v drtivé většině právě čerpají v mainstreamu, jen si je pak "upravují" k obrazu svému. Proč se vyhýbají tomu, že by byli informačním serverem, ale trvají na tom, že jsoou serverem "názorovým"? 

Jak prosté, demokracie za názory netrestá, ale trestá za záměrné a lživé zveřejňování nepravdivých informací tedy nepravdivého zpravodajství. Proto také na oněch názorových serverech prakticky nelze dohledat kdo je skutečně autorem onoho "názoru" a proto je onen "názor" v podstatě vždy postaven na nějaké ověřené skutečnosti z které je pak následně vyfabulován "názor", který s původní informací už prakticky nemá nic společného, jen v drtivé většině zpochybňuje demokracii a mnohdy i zdroj ověřené informace.  Mnohdy lidé tam uvedení jako autoři vůbec neexistují, jak je to na anglickém serveru ron paul institute, což je celé jen způsob jak vydělávat peníze, neboť vše co je tam uvedeno je čístá fabulace, pravděpodobně Erica Besta.  Je ovšem zvláštní, že je to čistě proruská fabulace.  Např. už sídlo firmy je v plechové boudě kdesi v lesíku mobilních domů. Proč nemá taková "ctihodná" instituce s údajně více jak dvacetiletou historií normální adresu, není to proto, že by Eric Best šetřil peníze, ale v situaci, kdy by takový "institut" sídlil na nějaké normální adrese, tak by existoval takové množství důkazů, že je to celé fabulace, že by skutečně došlo k tomu, že by se i v USA vystavil postihu.  

Skutečně se pak se čtenáři takových zdrojů "názorů" nemohu shodnout na tom, jak se dělají noviny, jak se informace získávají a ověřují a jak dochází následně ke zveřejňování skutečných informací. 

Dobré je také zmínit, že ony "názorové servery" si ani nestojí za svými názory, nemá totiž kdo by si za nimi stál, není zřejmé, kdo je zveřejnil a to i v situaici, když je tam i "jméno" autora uvedeeno a  "existuje vlastník" domény, jméno autora a vlastníka domény jsou ve skutečnosti "formální" - nehlásí se textům ani webu, tedy jedná se o jakési "bílé koně" v velké většině případů, přímo vymyšlené osoby.    Je to "anonymní" jako diskuse, jen je to jednostranná "diskuse" která vypadá, že má ucelený myšlenkový ráz, ovšem texty tam uveřejňované se navzájem "dokazují" v kruhu na jeden zdroj "názorů" (zkreslení skutečné informace) nebo je "dokazuje" spřátelený "názorový" server, kde ovšem logicky opět není zřejmé, kdo to vlastně zveřejnil a jestli se dokonce nejedná s společného vlastníka serveru či stejného autora.  Snadno to dokazuje už google - pokud si vyhledáte jakoukoliv "bombastickou informace" z takového serveru, zjistítte, že tato "bombastická informace" je jen a pouze na oněch velmi podivných serverech, na kterých se k ní zase nikdo nechce znát.  Je to v podstatě šedá zóna internetu obdobně jako jakékoliv skryté servery na internetu. Je snadné tedy odhalit hloupost takových informací, jen to chce, aby dotyčný pužíval alespoń trochu hlavu a vzdělání, kterého se mu dostalo a např. si přečetl, jak jsou informace získávány na standardních zdrojích informací a jak se k získávání "informací" na "názorových serverech" nikdo nezná, nepopisují způsob získávání informací, jejich ověřování, proces kontroly atd. atd. prostě jsou to jen a jen "názory" nic víc. Bohužel většinou záměrně zkreslované ve prospěch té či oné strany, což je u standardních zdrojů informací eliminováno už tím, že je veřejný a transparentní způsob získávání a publikování informací který dokonce kdykoliv je informační server schopen prokázat před soudem. Stejně  tak je veřejné, jací novináři tam pracují pracují jak pracují a jak pracuje redakční rada atd. atd. 


Nepřihlášený uživatel

#48533 Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman mnohokrát "citoval" (má tu fotografickou paměť :-))....

2015-05-20 07:32

....vyslovené lži z názorových serverů a vzhledem k tomu, že se sice za tyto lži omluvil v době volební kampaně, nadále lži na názorových serverch nejen používá, ale tyto servery také "legitimizuje" poskytováním "exkluzivních rozhovorů" z pozice člověka v ústavní pozici a to dokonce té nejvyšší. 

 

Myslím si tedy, že i z výše uvedeného důvodu je potřeba požádat Sněmovnu, Senát a vládu, aby se i tímto velmi vážně zabývala. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#48534 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-05-20 07:33

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila).


Nepřihlášený uživatel

#48535 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-05-20 07:34

...okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. 

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizradyPodle trojstranné dohody

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. 

Co tedy s požadavkem Porošenka?Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko 

Znalost tohoto A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf dokumentu, je klíčová pro posouzení toho, co se na Ukrajině tedy i Krymu odehrálo...

Karkulka

#48536 Re: Re:

2015-05-20 07:58

#48529: Arabela - Re:  

 Tak to se mýlíš, převážná většina jeho voličů a to i z vaší IV.cenové skupiny, si teď "rve vlasy", co to zvolila za "kreaturu". Soudruh prezident u nich ztratil kredit a to je dobře pro tuto zemi.


Nepřihlášený uživatel

#48537 Re: Re: Re:

2015-05-20 08:52

#48536: Karkulka - Re: Re:  

 Karkulko, souhlas. Znam dost lidi, kteri dnes rikaji, ze si radeji meli nechat upadnout ruku, nez vhodili volebni listek do urny.  Dnes jsou sokovani, co opilec predvadi a jak CR pred svetem ztrapnuje.

Jeho skalni priznivci se stale ohaneji 55%. Pokud by se voleb zucastnili vsichni volici, bylo by to presvedcive vitezstvi. Ale v tomto pripade se neni s cim chlubit.


Nepřihlášený uživatel

#48538 Re: Re:

2015-05-20 09:10

#48529: Arabela - Re:  

 Jasně hulibrku.


Nepřihlášený uživatel

#48539 Re: Podporuji pana prezidenta

2015-05-20 12:21


Nepřihlášený uživatel

#48540 Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje

2015-05-20 12:56

#48531: - Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje 

 jaké rudé názory, já se bavím úplně o něčem jiném , o ožebračování zdější populace srovnej min. mzda v německu cca 42000 minimální mzda u nás po zvýšení 9700, podle stavu společnosti a výkonu ekonomiky by měla být na dvojnásobku okolo 18000 kč.To je okrádání zdejší populace. Samozřejmě zaměstanavatelům a průmyslníkům, se takový bordel líbí a neúměrně bohatnou na úkor společnosti.

nikdy jsem levici nevolil, proč mi říkáte o rudych názorech. vy jste zloděj, že se Vám to líbí ? nedivím se, že si němci myslí o češích, že to jsou po většinou podvodníčci a vydřiduši.


Nepřihlášený uživatel

#48541 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje

2015-05-20 13:02

#48540: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje 

 Výše min mzdy ovlivňuje prudce ochotu zamestnavat, nikolir reálnou výši mezd, tedy průměr a median. Je to v podstate vůbec hloupost min. mzdu zavádět, pokud existuje parametr životní minimum.


Nepřihlášený uživatel

#48542

2015-05-20 13:05

3. vyzva.

Stale cekam na odpoved, kde mohu vyhledat oblasti obehnane ostnatym dratem v USA.

Kde jsi to cetl, soudruhu ? Nejak se ti nechce odpovidat. 


Nepřihlášený uživatel

#48543 Re:Obcan Spojenych Statu.

2015-05-20 13:28

#48542: -  

 Mezi Mexikem a USA SKUTECNE NAJDETE PLOTY. Mezi Evropou a Afrikou se ploty budou brzy take stavet.Duvod je zrejmy.


Nepřihlášený uživatel

#48544 Re: Re:

2015-05-20 13:31

#48529: Arabela - Re:  

 Proc jste volil člověka, který masivně lhal a lze prakticky kdykoliv otevře pusu? Jste snad blazen, idit, analfabet, kreten?


Nepřihlášený uživatel

#48545 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje

2015-05-20 13:39

#48540: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: česká pravice neexistuje 

 Mne je v podstate jedno, koho jste volil, ale nazory mate rude. Namitek jsem mel vic, na ty zrejme najste schopen odpovedet. Stocil jste diskuzi pouze na finance. Clovek potrebuje k zivotu i neco vic, nez penize.

Jsem stary chlap, duchod nemam vysoky, ale nestezuji si. Zadny podnikatel, zlodej, podvodnik a vydriduch tedy nejsem.

Ve svete se na nas dnes nedivaji zrovna priznive. Pracovni moralka je opravdu mizerna.

Kam se podely vyhlasene  ZLATE  CESKE  RUCICKY  ?  Zamyslete se, treba na to prijdete sam, kdo a kdy odnaucil nase lidi poctive makat !  


Nepřihlášený uživatel

#48546 Re: Re:Obcan Spojenych Statu.

2015-05-20 13:57

#48543: - Re:Obcan Spojenych Statu.  

 Chapu zemi, ktera se brani nevitanym imigrantum a chrani si svoje hranice.  Ale tvrdit, ze v USA je 70 zadratovanych oblasti ?  Logicky me napadne, ze se jedna o oblasti uvnitr nejakeho statu.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-05-20 14:08



Nepřihlášený uživatel

#48548 Peroutek Poseroutek udělal kariéru s 8 třídami základní školy.

2015-05-20 14:51

A vyšvih se na šéfredaktora Přítomnosti, spisovatele a autora prolhaného Budování státu, který střílel do vlastních dělníků , žen i dětí.. Kdyby nechválil Masaryka, musel dřít někde v kamenolomu nebo vozit z dílny špony.Masaryk byl stejný humanistický hovedo jako ten šašek havloidální.


Nepřihlášený uživatel

#48549 Re: Peroutek Poseroutek udělal kariéru s 8 třídami základní školy.

2015-05-20 15:38

#48548: - Peroutek Poseroutek udělal kariéru s 8 třídami základní školy. 

  Zalezte si rozkřikovat tu vaší rudou propagandu někam jinam, idiote! Peroutka měl středoškolské vzdělání, potom šel dělat novináře. Mě opravdu neuvěřitelně sere to, kde se ve vás bere ta drzost a psát sem takové sračky! Vám, bolševikům, už dávno odzvonilo! Měli byste za to vše, co jste prováděli, konečně začít stydět!


Nepřihlášený uživatel

#48550 Re: Re: Peroutek Poseroutek udělal kariéru s 8 třídami základní školy.

2015-05-20 16:14

#48549: - Re: Peroutek Poseroutek udělal kariéru s 8 třídami základní školy. 

 Ja uz opravdu nejsem schopen rozume s tou komunistickou pakazi diskutovat.