Petice pro Nechceme Česko Romskou vlajku

Quoted post

Crdat migány

#1287 Re: Re: Mrkněte, kam tečou peníze z našich daní

2015-05-17 18:01

#1286: - Re: Mrkněte, kam tečou peníze z našich daní 

 A o čem se nepíše? V našem státě je cca 63 výchovných ústavů s počtem cca 50 klientů a z toho ve v průměru 75% "rómů" jedno dítě stojí s veškerou péčí, platem a materiálem ročně cca 300 000,kč je lehké si propočítat kolik toto stojí státní kasu(cca 945 000 000,-kč. V tomto zařízení jsem pracoval 15 let a vždy nám bylo vnucováno, i přesto co to ročně stojí se při 2%-ní úspěšnosti TOTO VYPLATÍ. Ha HA. Dále 70% v jiných nápravných zařízeních. Svou nezřízenou sex promiskuitou, kde sestra, bratr, či jinak příbuzní,není pro ně problém pohl.život, tak jejich děti většinou končí v léčebnách pro duševní choroby, psychiatr.zařízení a podobně a také ze státní kasy. Prostě katastrofa.

P.S. je tady malé, ale opravdu malé procento těch začleněných, ale ty opravdu chtějí. Ti co nechtějí prostě nemusí a jen proto že se o ně KRÁLOVSKY postará STÁT.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1289 Re: Re: Re: Mrkněte, kam tečou peníze z našich daní

2015-06-02 06:48:06

#1287: Crdat migány - Re: Re: Mrkněte, kam tečou peníze z našich daní 

 Víte, tohle bude věčný boj a na rovinu, ten my,slušný prohráváme.Nikdy nebudu souhlasit s přísunem lidí z jiných zemí,bydlím v části Prahy,kde do nedávna nebyl jediný cikán, protože se nikdy neodvážili je tam stěhovat,dneska se mi chce zvracet z toho,jak je tam černo!!! Chodím vyřizovat věci na úřad jisté Prahy a tam je to ještě horší,černota,tam somruje dávky a žebrá o peníze bez vlastního přičinění,ale už i ukrajinci,jelikož mi holt musíme přece pomáhat všem!A víte co,celá EU ať jde klidně do prdele,díky ní a naší zlodějský vládě to tady stojí za howno!Nesnáším to tady, protože ve vlastní zemi pomalu už neslyším češtinu.