MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#48226 Re: Re:

2015-05-14 17:52

#48215: - Re:  

    Je potřeba rozlišit podstatné od nepodstatného. Podstatné není kde je to uveřejněno, ale že tato aktivita vznikla. To je podstatné.

      Na dokumentu v dalším příspěvku je podstatné to, že ho vytvořili Američané a to z citátů politiků, jež byly převážně proneseny na americké půdě. Samotní američané jsou mnohými okolnostmi značně znepokojeni. Budete nejspíš tvrdit, že to jsou zmanipulované věci vytržené porůznu z kontextu. Pak mi ale předveďte, v jakém kontextu byly leckteré věci od oněch  pohlavárů původně proneseny. To jsem na vás akademikové fakt zvědav.

https://www.youtube.com/watch?v=wwAMxByScnE

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#48228 Re: Re: Re:

2015-05-14 17:56:55

#48226: - Re: Re:  

 To je obrovský omyl a svědčí o vaší absolutní nevzdělanosti. Cokoliv publikované v parlametních listech je nevěrohodné už z toho důvodu, že neonacistické parlamentní listy publikují lži a ruskou propagandu. Parlamentní listy jsou příkladem, stejně tak jsem mohl zvolit zvedavce.org, blisty, svetlokolemnas, aeronet, pravdive.eu atd. atd. atd....

Proč bláboly pitomců nezvěřejní seriózní zdroj informací je proto, že je to prostě blábol a protože si seriózní zdroj informací chce udržet serioznost, nemůže zveřejňovat bláboly.

Ale obávám se, že to bude nad vaše možnosti napsané chápat. 


Nepřihlášený uživatel

#48230 Re: Re: Re:

2015-05-14 18:04:25

#48226: - Re: Re:  

 Vytrhávat věci z kontextu a pak usuzovat na podivné věci, v je přeborník soudruh Ovčáček :-)

Takových videí Rusko denně udělá desítky. Opět, je to k ničemu, nemá to absolutně žádnou hodnotu. Rusko připravuje v ČR a nejspíš na celém světě jejich propagandou prostředí pro nové Protokoly sionských mudrců. Takové video je v podsatě takovým pamfletem.