MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#48230 Re: Re: Re:

2015-05-14 18:04

#48226: - Re: Re:  

 Vytrhávat věci z kontextu a pak usuzovat na podivné věci, v je přeborník soudruh Ovčáček :-)

Takových videí Rusko denně udělá desítky. Opět, je to k ničemu, nemá to absolutně žádnou hodnotu. Rusko připravuje v ČR a nejspíš na celém světě jejich propagandou prostředí pro nové Protokoly sionských mudrců. Takové video je v podsatě takovým pamfletem. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#48235 Re: Re: Re: Re:

2015-05-14 18:44:16

#48230: - Re: Re: Re:  

      Nedávno, možná jste to byl Vy, tu někdo tvrdil o Sionských protokolech, že je sovětská tajná služba rozšířila do arabského světa, aby Araby poštvala proti Izraeli. Tady bych se to pokusil uvést na to pravou míru a cituji z knihy Janusze Tatzbira:

S porážkou "Třetí říše" ustalo na dlouho vydávání Protokolů sionských mudrců snad v celé Evropě. Začala jich naproti tomu využívat arabská propaganda namířená proti státu Izrael, který vznikl roku 1948. Na dílo tak užitečné ji upozornili dřívější Goebelsovi spolupracovníci, jako byli Leopold Glimm,Ludwig Heiden či již zmíněný Johann von Leers, kteří nalezli útočiště především v Egyptě. Leers se -jako Omar Amin- stal poradcem presidenta Násira pro otázky propagandy, včetně protiizraelské. Na Protokoly se ostatně odvolával i samotný Násir, v egyptském parlamentu je citoval ministr zahraničních věcí tohoto státu Hussajn Zulfikar Sabri. Main Kampf, který vycházel v Káhiře a Bejrůtu provázela vydání Protokolů.....

      Tedy je evidentně znát, že sovětská tajná služba vlastně vůbec neměla zapotřebí si špinit s Protokoly vůbec ruce. Na tom je zřetelně patrné, jak vy akademici ve svých příspěvcích rádi lžete a manipulujete fakty.