MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#46753 Re: Prezidentu Zemanovi věří 45 procent lidí

2015-04-24 12:38

#46751: - Prezidentu Zemanovi věří 45 procent lidí 

Je s podivem, proč 47 % lidí věří lžím, přitom mají pravdu přímo před sebou. Zeman je lhář, přesto se tu najde 47 % lidí, kteří tvrdí, že mluví pravdu, což se jeví neuvěřitelné.  

 Pokud si o textu pana Peroutky v LN Ovčáček myslí, že je to důkaz náklonnosti pana Peroutky k libovolné totalitě, k libovolné zločinnosti, či dokonce i jen důkaz jeho pochybení jako intelektuála, tak bych řekl, že stejně jako včera, je Ovčáček ještě daleko větší ubožák než jsem čekal a než jsem si kdy i jen dovedl představit. 

Pokud tento ubožák skutečně přečetl stovky článků pana Peroutky a je schopen po takovém čtení prezentovat tak obrovskou a předevsím odpornou manipulativní lež, tak není pochyb, že je Ovčáček zrůda, neboť jen zrůdy zneužívají politickou moc. 

Znovu je potřeba říci, že text pana Peroutky právě dnes, kdy každý z nás je vlastně generálem po bitvě, můžeme vědět, jak dopadla II. světová válka, jak dopadla I.světová válka a jak probíhala okupace České republiky Německem a co se dělo po ní, jasně popsal co bude potřeba dělat a jakým způsobem je možné bojovat proti okupantům, že to otevřeným konfliktem nepůjde ani náhodou a jediná cesta jak by národ za takové situace mohl přežít, je pracovat v ilegalitě pro národ pro ochranu elit, zachování vzdělanosti, zachování rozvoje jazyka, tedy také do šuplíku psát literaturu, která bude popisovat zrůdnost okupace, bude jí dokumentovat např. . - To je smysl článku a to je to, čeho mnoho let potom držel disent v době okupace této země komunistickou pakáží po roce 1948 a po roce 1968, kdy taktéž za otevřený odpor komunistická pakáž hrozila fyzickou likvidací nejen organizátorům takových otevřených protestů. 

Ovčáček je bohužel opravdu zrůda. Zrůda, kteřá dostává zaplaceno za to, že si čte intelektuální perly české novinařiny a vyvodí z toho, že člověk abnormálně morální dokonce na světové poměry pochybil ve svém přesvědčení, ve své morálce. To je neuvěřitelné. K tomuto může dospět jen díte z nevědomosti nebo v dospělosti zrůda, která pak ovšem skutečně nemá co pohledávat ve veřejném prostoru. 

Co je na věci vlastně smutné dvojnásob, že pan Peroutka přesně pochopil zločinnost nacismu, jeho zrůdnost v celé jeho šíři a v podstatě předpovídal, jakých zločinů je režim schopen. Lidice, Ležáky jsou  dnešní symbol zrůdnosti, pan Peroutka dávno předtím než se Lidice a Ležáky staly symbolem zrůdnosti předpověděl, že se taková věc může odehrát. ...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#46778 Re: Re: Prezidentu Zemanovi věří 45 procent lidí

2015-04-25 04:29:31

#46753: - Re: Prezidentu Zemanovi věří 45 procent lidí 

 Nacisté byli inteligentnější než je Ovčáček. Dobře pochopili o čem a co psal Peroutka.

Ovčáček je opravdu zrůda. Když se změní jeho pán, bude mu sloužit do roztrhání těla. Stačí shlédnout jeho veřejná vystoupení, bez ohledu na to co mluví.

Pro mně je to takový "Mrva" XXI. století. Nepřeji mu smrt, ale dlouhé a bolestivé umírání. Opravdu si to zaslouží.