MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#46751 Prezidentu Zemanovi věří 47 procent lidí

2015-04-24 11:53

Praha - Prezidentu Miloši Zemanovi aktuálně věří stejně jako v březnu 47 procent lidí. Vláda Bohuslava Sobotky (ČSSD) se těší o procentní bod nižší důvěře, o měsíc dříve dosáhla 45 procent.


Nepřihlášený uživatel

#46752 Re: Prezidentu Zemanovi věří 45 procent lidí

2015-04-24 12:35

#46751: - Prezidentu Zemanovi věří 45 procent lidí 

 Je naprostou katastrofou pro přímo voleného prezidenta, že se jeho důvěra dlouhodobě pohybuje pod 50 %. Je to dokonce naprosto absurdní. 

Navíc, vlastní podpora ve skutečnosti říká jediné, že mu ti, kdo mu "důvěřují" věří, že to co říká, je pravda. 

Vzhledem k tomu, jaké lži už navykládal s Ovčáčkem o panu Peroutkovi, průzkum také bohužel cosi vypovídá o české populaci a jejich schopnosti oddělit pravdu od lži. 


Nepřihlášený uživatel

#46753 Re: Prezidentu Zemanovi věří 45 procent lidí

2015-04-24 12:38

#46751: - Prezidentu Zemanovi věří 45 procent lidí 

Je s podivem, proč 47 % lidí věří lžím, přitom mají pravdu přímo před sebou. Zeman je lhář, přesto se tu najde 47 % lidí, kteří tvrdí, že mluví pravdu, což se jeví neuvěřitelné.  

 Pokud si o textu pana Peroutky v LN Ovčáček myslí, že je to důkaz náklonnosti pana Peroutky k libovolné totalitě, k libovolné zločinnosti, či dokonce i jen důkaz jeho pochybení jako intelektuála, tak bych řekl, že stejně jako včera, je Ovčáček ještě daleko větší ubožák než jsem čekal a než jsem si kdy i jen dovedl představit. 

Pokud tento ubožák skutečně přečetl stovky článků pana Peroutky a je schopen po takovém čtení prezentovat tak obrovskou a předevsím odpornou manipulativní lež, tak není pochyb, že je Ovčáček zrůda, neboť jen zrůdy zneužívají politickou moc. 

Znovu je potřeba říci, že text pana Peroutky právě dnes, kdy každý z nás je vlastně generálem po bitvě, můžeme vědět, jak dopadla II. světová válka, jak dopadla I.světová válka a jak probíhala okupace České republiky Německem a co se dělo po ní, jasně popsal co bude potřeba dělat a jakým způsobem je možné bojovat proti okupantům, že to otevřeným konfliktem nepůjde ani náhodou a jediná cesta jak by národ za takové situace mohl přežít, je pracovat v ilegalitě pro národ pro ochranu elit, zachování vzdělanosti, zachování rozvoje jazyka, tedy také do šuplíku psát literaturu, která bude popisovat zrůdnost okupace, bude jí dokumentovat např. . - To je smysl článku a to je to, čeho mnoho let potom držel disent v době okupace této země komunistickou pakáží po roce 1948 a po roce 1968, kdy taktéž za otevřený odpor komunistická pakáž hrozila fyzickou likvidací nejen organizátorům takových otevřených protestů. 

Ovčáček je bohužel opravdu zrůda. Zrůda, kteřá dostává zaplaceno za to, že si čte intelektuální perly české novinařiny a vyvodí z toho, že člověk abnormálně morální dokonce na světové poměry pochybil ve svém přesvědčení, ve své morálce. To je neuvěřitelné. K tomuto může dospět jen díte z nevědomosti nebo v dospělosti zrůda, která pak ovšem skutečně nemá co pohledávat ve veřejném prostoru. 

Co je na věci vlastně smutné dvojnásob, že pan Peroutka přesně pochopil zločinnost nacismu, jeho zrůdnost v celé jeho šíři a v podstatě předpovídal, jakých zločinů je režim schopen. Lidice, Ležáky jsou  dnešní symbol zrůdnosti, pan Peroutka dávno předtím než se Lidice a Ležáky staly symbolem zrůdnosti předpověděl, že se taková věc může odehrát. ...


Nepřihlášený uživatel

#46754 Re: Re: Prezidentu Zemanovi věří 45 procent lidí

2015-04-24 13:06

#46752: - Re: Prezidentu Zemanovi věří 45 procent lidí 

 V. Havel, ani V. Klaus nemeli za celou dobu, kdy vykonavali prezidentskou funkci, duveru obcanu pod 50 % .  Tento fakt mluvi za vse !


Nepřihlášený uživatel

#46755 Re: Re: Re: Prezidentu Zemanovi věří 45 procent lidí

2015-04-24 13:41

#46754: - Re: Re: Prezidentu Zemanovi věří 45 procent lidí 

 A to je Klaus pouze jakási "navoněná" verze Miloše Zemana, resp. přesněji, daleko lépe se mu dařilo skrývat jeho bolševicko - ruskou afilaci. 


Nepřihlášený uživatel

#46756 Kurva proradna,vyzrana Zeman...

2015-04-24 13:55

Tomu sracovi z Hradu Zemanovi bych neveril i kdyby si kleknul pred Dukou a zacal by se modlit ZDRAVAS....


Nepřihlášený uživatel

#46757 Banda Banderova fašukrajinova

2015-04-24 14:24

Orientace na fašizující hnutí a Bandera

Podle Rychlíka je tragické, ale i logické, že se mnozí Ukrajinci začínají postupně orientovat na autoritativní fašizující hnutí. Demokracie je tam totiž chápána jako systém, který se neosvědčil. Vzniká Organizace ukrajinských nacionalistů (OUN). Ve třicátých letech se do ní dostávají mladí dynamičtí lidé a dochází k sérii atentátů, z nichž nejznámější je atentát na polského ministra vnitra Bronisława Pierackého. Za podíl na něm je v roce 1936 odsouzen k trestu smrti Stepan Bandera. Rozsudek mu byl ale později změněn na doživotní odnětí svobody. „Z vězení se po vypuknutí druhé světové války dostává na svobodu tím způsobem, že když se k Brestské pevnosti blížili Němci, tak velitel nevěděl, co má dělat, a propustil všechny vězně. Dostává se do Lvova, který je ale v sovětském záboru, tak odchází do Krakova, kde je sídlo německých úřadů, a tam vytváří přípravný výbor, který po vypuknutí německo-sovětské války má převzít moc na Ukrajině,“ uvedl Rychlík s tím, že Bandera si nicméně o Němcích nedělá příliš velké iluze, byť s nimi spolupracoval. Bandera pak stane v čele Ukrajinské povstalecké armády (UPA). Pro řadu Ukrajinců je hrdinou, který bojoval proti sovětskému režimu, část jeho krajanů i příslušníků jiných národností ho ale považuje za zločince a kolaboranta s německou mocí.


Nepřihlášený uživatel

#46758 Re: Banda Banderova fašukrajinova

2015-04-24 14:30

#46757: - Banda Banderova fašukrajinova 

 Demokracie na Ukrajině plné soch zločince a vraha Lenina? Ne na Ukrajině žádné demokracie na úrovni alespoň takové, která by zakládala možnost o demokracii alespoň hovořit tam dosud pravděpodobně nebyla. Ukrajina byla bohužel dosud pod silným vlivem Ruska a které tam přímo generovalo onu zlodějskou vrstvu oligarchů, odbodně jako v Rusku a bohužel i obdobně jak se to zde pokusili relizovat zločinci Klaus se Zemanem.   Nepřipadá mi nereálné, aby země byla plná soch zločince a přitom tam zároveň skutečně byla demokracie a přitom nedocházelo tedy k narovnání alespoň tohoto vnějškového projevu absolutní zločinnosti na úrovni státu, tedy zbavování se soch zločince. 

Tedy váš pro ruský blábol nemá žádný reálný základ. První, co definovalo základy demokracie a demokratických institucí, byla (je) až asociační dohoda s EU, proto tolik vadí vašemu zaměstnavateli V.I.Putinovi. 

Navíc váš blábol vyvrací i neúspěch extrémistických stran ve volbách na Ukrajině. Bývalá parta Janukoviče nepřelezla  4 % a pravý sektor nepřelezl 2 %.  Do parlamentu se nedostali ani komunisté. Extrémistický opoziční blok má 29 mandátů ze 423 - tedy takoví Okamurovci :-) a to přitom mají ostřílené politiky z Janukovičovy party. Naopak Ukrajinci si zvolili obdobu našeho STANu stranu Svépomoc. Tedy aktuální složení parlamentu Ukrajiny naopak je jednoznačně proevropské a také neextrémistické, bez komunistů, bez pravého sektoru. 

Tedy běžte ruský trolle s tím lhaním za V.I.Putinem, což je to samé jako jít do ......


Nepřihlášený uživatel

#46759 Když je pro Zemana pan Peroutka intelektuál, který selhal.....

2015-04-24 15:01

....a přitom mu navíc ještě přisuzuje texty, které nikdy nenapsal a navíc z textů které napsal vytrhává věci z kontextu, aby následně z nich zase vyvodil jen a jen lež, tak je logické, že mu průjezd ruské motorkářské pakáže Evropou nevadí. Na tom opravdu není vůbec nic divného. 

Zemanovi Noční vlci nevadí. Je
to zbytečná hysterie, myslí si


Nepřihlášený uživatel

#46760 Re: Když je pro Zemana pan Peroutka intelektuál, který selhal.....

2015-04-24 15:20

#46759: - Když je pro Zemana pan Peroutka intelektuál, který selhal..... 

 Ovšem ubožákovi, který špiní dokonce i na evropské poměry velmi konzistentní osobnost pana Peroutku, ruská pakáž předvádějící se v Evropě nevadí.  Ano je to naprosto pochopitelné, když je Zeman ruským švábem.

Nezbývá, než se za Zemana stydět. 

 

Polsko zakázalo vjezd ruských Nočních vlků do země


Nepřihlášený uživatel

#46761 Když chce Ivan vypadat jako Američan, tak vypadá jako šašek.....

2015-04-24 16:59

...což v podstatě platí pro celé Rusko. 


Idnes: Česko odmítlo žádost Ruska o asistenci při průjezdu Nočních vlků


Nepřihlášený uživatel

#46762 Babiš krade jak Kalousek, nebo co se to děje? Manžel miliardář a manželka neví, že má clít, když ...

2015-04-24 17:14

...si veze věci z USA. To je jeho paní polodementní bufetářka? 

 

Důchodci by měli dostat přidáno. V průměru to budou dvě stovky, navrhuje ministerstvo


Nepřihlášený uživatel

#46763 Komunistický nácek Zeman "vyrývá stopu v dějinách" :-) neuvěřitelné, co všechno zloděj Zeman....

2015-04-24 17:21

...z jeho prolhané komunistické pusy. 

Prezident Miloš Zeman předestřel v rozhovoru pro Lidové noviny své pojetí lidských práv a jejich prosazování. S Václavem Havlem být spojován rozhodně nechce: „Já nechci jít v ničích stopách. Každý člověk si vyrývá svoji stopu v dějinách samostatně.“

 Prezident chce země „ideově“ nabourávat, otevřít je světu, tlačit je do výměny turistů, kapitálu či studentů atd. „Kdyby se toto dělalo ve vztahu ke Kubě, už je dávno demokratickou zemí, zatímco 50 let sankcí vedlo jen k tomu, že rodina Castrů na Kubě spokojeně vládne.“

 

Zeman je komunistický alkoholový demen. Ruské pakáže je plná Evropa a k demokratizaci Ruska to nevedlo ani náhodou, naopak dnes okupuje Krym a rozpoutává válku na východě Ukrajiny a dokonce usiluje o tom, aby vytvořilo cestu po souši z Ruska až na Krym. Zeman je bohužel jen alkoholový dement. 

Nitko

#46764 Re:

2015-04-24 17:47

#2: -  

 To bys mel spis demonstrovat proti vlade ty kokote .. Ostudu tyhle republice delas mozna tak ty vazeny ovcane.


Nepřihlášený uživatel

#46765 Re: Když chce Ivan vypadat jako Američan, tak vypadá jako šašek.....

2015-04-24 17:49

#46761: - Když chce Ivan vypadat jako Američan, tak vypadá jako šašek..... 

 Česko ? Možna tak nakej Sobotka nebo Babiš či Schwarzenberg s Kalouskem ve vládě :D


Nepřihlášený uživatel

#46766 Re: Re: Když chce Ivan vypadat jako Američan, tak vypadá jako šašek.....

2015-04-24 18:03

#46765: - Re: Když chce Ivan vypadat jako Američan, tak vypadá jako šašek..... 

 Česká republika vyjádřením vlády ruskou pakáž na našem území nepodpoří. Je na tom něco nejasného? 


Nepřihlášený uživatel

#46767 Re: Re: Když chce Ivan vypadat jako Američan, tak vypadá jako šašek.....

2015-04-24 18:39

#46765: - Re: Když chce Ivan vypadat jako Američan, tak vypadá jako šašek..... 

 Český motoklub už nechce podporovat Noční vlky. Vadí mu angažmá ruské ambasády

 


Nepřihlášený uživatel

#46768

2015-04-24 18:47

Az se budou nocni vlci ptat na cestu,poslete je do prdele


Nepřihlášený uživatel

#46769 Re: Re: Když chce Ivan vypadat jako Američan, tak vypadá jako šašek.....

2015-04-24 19:25

#46765: - Re: Když chce Ivan vypadat jako Američan, tak vypadá jako šašek..... 

 Místní rusofašistická pátá kolona spolu s komunisty a genitální vyvadil je zřejmě podporovat budou.


Nepřihlášený uživatel

#46770 Re: Re: Re: Když chce Ivan vypadat jako Američan, tak vypadá jako šašek.....

2015-04-24 19:29

#46769: - Re: Re: Když chce Ivan vypadat jako Američan, tak vypadá jako šašek..... 

 Při představě, že byl Vyvadil předsedou nejvyššího správního soudu běhá mráz po zádech. 


Nepřihlášený uživatel

#46771 Re: Re: Re: Re: Když chce Ivan vypadat jako Američan, tak vypadá jako šašek.....

2015-04-24 19:35


Nepřihlášený uživatel

#46772 Čslo dne: Zemana podporuje 47% národa

2015-04-24 20:23

Zapamatuj si to pravicový blbe.


Nepřihlášený uživatel

#46773 Re: Čslo dne: Zemana podporuje 47% nárda

2015-04-24 20:44

#46772: - Čslo dne: Zemana podporuje 47% nárda  

 To je dost málo typický vulgární a nevzdělaný zemanomilče.


Nepřihlášený uživatel

#46774 realita dneška

2015-04-24 20:58

V současné závažné krizi kapitalismu, a to i když je člověk sváděn předstírat, že si nevšímá vzestupu krajní pravice a dalších příznaků beznaděje, rozeznáváme potřebu politické perspektivy - potřebu, která je tu a tam ve světě vyjádřena velmi různými mobilizacemi. Díla a činy Lenina, hlavního myslitele revoluce, budou v tomto hledání poučné.

Vidím v jeho pracích šest tezí, které si zachovaly, jak se zdá, veškerou svou aktuálnost.

1. Revoluce je v první řadě válka.

Lenin srovnával politiku s vojenským uměním, a zdůrazňoval nutnost zajistit existenci organizované, disciplinované revoluční strany: protože politická strana není jen rozjímající klub (vůdci francouzské Socialistické strany: děkuji vám za ten výjev!).

2. Pro Lenina, stejně jako před ním pro Marxe, je politická revoluce také, a především, sociální revolucí, tj. změnou statutu tříd, do kterých je společnost rozdělená.

To znamená, že je vždy vhodné se tázat po skutečné povaze státu, "republiky." Tak krize na podzim roku 2008 jasně prokázala, jak mohly být ve vedoucích centrech kapitalismu použity státní a veřejné peníze k službě zájmům bank a hrstky privilegovaných lidí. Stát, jinými slovy, zajisté není "nad třídami".

3. Revoluce je sérií bitev, a je na avantgardní straně, aby v každé fázi boje přizpůsobovala slogany a hesla situaci a jejím možnostem.

Protože to není ani nálada přičítána "lidu", ani "mínění", údajně měřené průzkumy, které jsou schopny taková hesla vypracovat. Když jsou při vyvrcholení řady dnů demonstrací 3 miliony lidí v ulicích (což se stalo ve Francii na začátku roku 2009), je třeba nabídnout jim jinou perspektivu než další setkání mezi odborovými vůdci. Jinak se hnutí vyčerpá, a odrazuje ty, kteří čekali marně na vyjádření přesné povahy cílů a způsobu, jak jich dosáhnout...

4. Hlavní problémy života lidí jsou vždy řešeny silou, zdůraznil také Lenin.

"Síla" ale zdaleka neznamená nezbytně otevřené násilí nebo krvavou represi proti druhé straně! Když se miliony lidí rozhodly shromáždit na jednom místě, jako například na náměstí Tahrir ve středu Káhiry, a ukázat, že nic je nedonutí ustoupit tváří v tvář nenáviděné moci, jedná se zcela o věc síly. Podle Lenina je zásadní rozptýlit iluze parlamentního a volebního kreténismu vedoucí například k situaci, v níž se v současné době ve Francii (a stejně tak i v České republice, pozn. překl.) nacházíme: "Levice" téměř výhradně přizpůsobená pro volební kampaně, od nichž masy občanů oprávněně neočekávají téměř nic.

5. Revolucionáři nesmějí opovrhovat bojem a uspokojovat se reformami.

Lenin si byl určitě vědom, že v určitých obdobích mohou být dané reformy dočasným ústupkem či vějičkou záměrně využívanou vládnoucí třídou jako nástroj k uspání těch, kdo se proti ní staví. Nicméně má za to, že reforma je (resp. by měla být) převážně novou pákou používanou ve směru, jímž míří revoluční boj.

6. A konečně, od počátku 20. století politika začíná tehdy a tam, kde jsou zapojeny svojí účastí miliony či desítky milionů lidí.

Při formulování těchto šesti tezí Lenin předpokládal, že revoluční situace budou mít tendenci vyvíjet se ve zvýšené míře v koloniálních či polokoloniálních závislých zemích. A skutečně, od čínské revoluce v roce 1949 do vlny získávání nezávislosti v 60. letech 20. století dějiny tento předpoklad široce potvrdily.

Krátce řečeno, je třeba číst Lenina, zejména po povodni způsobené "koncem reálného socialismu." Číst a znovu číst Lenina opět a znovu, abychom byli schopni lépe stavět budoucnost!


Nepřihlášený uživatel

#46775 Re: Čslo dne: Zemana podporuje 47% nárda

2015-04-24 21:24

#46772: - Čslo dne: Zemana podporuje 47% nárda  

Zemanovsky bolsevicky blbe .  Uz se tech 47 % tady nekolikrat probiralo .

Protoze jsi natolik dementni , ze jsi to nepochopil ,  tak jeste jednou , soudruhu .

Nikdo z prezidentu , ani V. Havel , ani V. Klaus nemeli podporu pod 50 %  !!!!

To je hodne mizerny vysledek  !

A vy se s tim , rudi pitomci jeste chlubite  ?