Zákaz norování

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#205 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: žalovníčci

2015-04-22 17:46

#195: liška - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: žalovníčci 

 Nečtu špatně, jen to vnímám jako celek a neberu si jenom to, co se mi hodí. 

Samozřejmě se mi líbí, že tu ještě někdo má hodnoty a snaží jaksi zapojit do záchrany přírody, která je důležitá, ale úplně na špatné straně.  (Co se prvohor týče, jen jsem chtěla ukázat nějaký přímo vybízející příklad vymření druhů. Je čas se smířit s tím, že nedostatečně adaptivní živočichové prostě přežít nemohou).

Nejsem přesvědčena o tom, že pouze já mám pravdu, jelikož (držte se, přichází ohraná hláška) pravda je subjektivní. Ale vy jen interpretujete něco, co jste kdesi zaslechla a myslíte si, že je to správné, přičemž nemáte nic, o oc byste tuto domněku opřela.Je tu kopete a hlásáte negativní názory na mysliveckou komunitu. Malé tajemství... norování je ještě skotačení v rajské zahradě oproti tomu, co by se mohlo na lišky používat.

Odpovědi

liška

#207 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: žalovníčci

2015-04-22 20:12:30

#205: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: žalovníčci 

 Teď zrovna končí nosorožec severní bílý. Jen kvůli tradicím a pověrám. Trochu smutné, co lidi dokážou.

A ještě jednou, špatně čtete. Jasně jsem tu napsala, že moji předkové byli myslivci po několik generací. Lišky ale nenorovali, pouze stříleli a ne v době, když krmí mláďata. Přesto byla v lese spousta zvěře. Není to divné? ( myslivci z povolání, ne koníčka)