Vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#378 Re: Výzva - nenechme USA více zasahovat do naší demokracie!

2015-04-19 01:55

#376: - Výzva - nenechme USA více zasahovat do naší demokracie! 

 Za koho to vystupujete..? Za KSCM a jeji zakladnu...to ale opravdu neni siroke spektrum jak politicke, tak verejne representace. Jste uz s tou nenavisti vuci USA a Zapadu k smichu.

Zalknete se treba vzteky,ale my jsme s USA v pratelstvi. Rusko, je jen jednou ze zemi ktera muze byt partnerem,ale uz ne utlacovatelem. Takze bezte s tou svou nenavistnou  VUML agitaci vuci nasim spojencum, vite kam..jednoducha kremrole!

 

Odpovědi

Eva helms

#424 Re: Re: Výzva - nenechme USA více zasahovat do naší demokracie!

2015-05-16 08:05:31

#378: - Re: Výzva - nenechme USA více zasahovat do naší demokracie! 

 Co to pisete za blbosti? Vzdyt s vas tahne rusofobni nenavist na dalku!Rozlisujete vubec mezi byvalym CCCP a dnesnim RF,nebo dokonce snad mezi clenem KSCM a normalnim obcanem patriotem,ktery oproti Vam, nema naladu lezt nekomu do zadele,byt by to mel byt vami kolaboranty,tak opevovany American?Ta vase priblbla propaganda a vecne postvavani proti jedne z parlamentnich stran,kterou bezesporu KSCM je,je natolik unavujici,ze temer nikoho nezajima!Ja oproti Vam, na Zapade jiz leta ziji a mohu Vas ujistit,ze i na tom Zapade jsou obcane jineho politickeho smysleni zastoupeni komunistickymi stranami,jenom maji jiny nazev,napriklad v BRD jsou to Die Linke.Rusko skutecne muze byt partnerem ale take nemusi,az Rusa prestane to vecne postvavani a sankciovani bavit,tak se muze stat,ze si neuvarite na plynovem sporaku ani kavu.Docela bych uvitala,kdyby se prispevovatele  pod svymi diskuznimi prispevky naucili opet podepisovat.A panu Schapirovi skutecne neprislusi,aby strkal svuj dlouhy nos do zalezitosti ciziho statu!!!


Nepřihlášený uživatel

#426 Re: Re: Výzva - nenechme USA více zasahovat do naší demokracie!

2015-05-17 18:23:25

#378: - Re: Výzva - nenechme USA více zasahovat do naší demokracie! 

 Jestli tu je někdo k smíchu, tak západní propagandou zblblí hlupáci tvého ražení. Ono za každou cenu podporovat USA v jejich válečném tažení světem není moc pěkná věc, když si uvědomíš, kolik už zabili lidí a kolik zemí zničili. Na to Rusko, myslím současné Rusko, ne CCCP, nemá ani náhodou. A z toho co se děje dnes může být skutečně 3. světová a pokud propukne, bude to i naše vina, protože se těchhle protiruských provokací aktivně účastníme.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...