Vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira

Quoted post

emigrant

#223

2015-04-09 06:33

6il jsem v USA mnoho let, od emigrace v roce 1968 až do roku 2002, poté jsem se vrátil, ale stále do USA zavítám za mými přátely. Lidi spousta z vás, si nějak nedokáže srovna to, že čas běží a co bylo včera dnes už není, USA nejsou co bývaly, rozhodně nejsou to co má většina čechů za představu a od výhry pres. Obamy to jde opravdu z kopce, udávání, donášení, špiclování, šikana od státních úředníků je téměř běžné. Nebuďte blázni, všude po světě se snaží američanů zbavit a omezit jejich vliv, proč se zase český národ přidává na tu stranu, které pro něj bude horší? To vám nestačili sověti? Protože politika USA i přes hezounká slovíčka a americké úsměvy směřuje přesně tak kam směřoval bolševik. Je škoda, že národ, který si v minulosti prošel tolika zkušenostmi (podřízení rakousku, podřízeni německu, podřízeni rusku) se opět snaží podřídit, místo aby využil možnosti vydobýt si své místo. Je to škoda. A víte proč jsem se vrátil a předtím utekl? Ne kvůli demokracii, ale kvůli svobodě a té bylo na západě před roke 89 více než zde, ale po roce 89 se to obrátilo, místo abyste si vážili své svobody, necháte se po vzoru USA okleštit. Je mi z toho všeho smutno a nejvíc z toho jak si tu nadáváte a označujete za fašisty nebo bolševiky a zcela vám uniká to podstatné, že zatím co se hádáte, připravuje se další omezení vaší svobody. Lidé bděte a neblbněte

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#224 Re:

2015-04-09 06:44:01

#223: emigrant -  

 Blb z Petrohradské rusácké dezinformační kanceláře tady lže o tom cxo nikdy nezažil. Jak ubohé a typicky rusácké.


Nepřihlášený uživatel

#266 A do emigrace tě poslala StB?

2015-04-09 16:27:24

#223: emigrant -  

 Já ti teda poradím! Pro tebe je jak vyšité táhnout do Ruska. To bude nejlepší protijed na toho Obamu! Táhni třeba na osvobozený Krym. Nebo jinam, hlavně vem s sebou "Přítele Ruska" Vyvadila, soudruhy z KSČM a všechny slabododuchy, co se tu podepsali v čele s Matějkou.


Nepřihlášený uživatel

#351 Re:

2015-04-13 13:04:20

#223: emigrant -  

 Tak tak, my si prostě nedokážeme vážit své země, svého jazyka, svých tradic, pořád k někomu musíme nekriticky vzhlížet a tahat sem jeho zvyky. Napřed to bylo Německo, pak Rusko, teď zase USA, ale myslet sami za sebe a žít vlastním životem nedokážeme. Když vidím na každém kroku anglické nápisy, ten pitomý anglosaský paskvil místo naší malebné češtiny, říkám si, že obrozenci se musí obracet v hrob. Ale do západu udělaným kolaborantům je to pořád málo, nejraději by se stali dalším státem USA a vše české promptně nahradili anglickým, asi jim schází, že se tady nestřílí na univerzitách či co, ale hlavně druhé, kteří si této naší národnosti váží a nechtějí se nechat kdekomu zaprodat, označovat za Putinovy kolaboranty, to jediné dokážou.

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...