MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#44890 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-02 14:45

#44852: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    Nešlo mi o to vyvolat protiukrajinskou propagandu, ale tu hystericky protiruskou nevítám. Přesun materiálu a personálu na zmíněné cvičení bylo ovšem i tak snažší provést z vojenských okruhů na Ukrajině, v Bělorusku nebo v Litvě, než například od čínských hranic. Jak sám píšete, mnoho z nich ani rusky pořádně neumělo, nebo mluvit nechtělo, protože to povětšinou nebyli etničtí Rusové. Nemá smysl soustavně svalovat okupaci v roce 68 hlavně na etnické Rusy, což ovšem "antíci" dělají z chorobnou zarputilostí. Potom to mnohdy nakonec vypadá, jako by tu nešlo o svržení Zemana, ale o šíření protiruských nálad, když už nakonec od ledna ten přírustek hlasů na petici poněkud zamrznul a Zemana do voleb nejspíš z křesla "antíci" nevystrnadí. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#44891 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-02 14:56:23

#44890: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Co tady melete, radobyhistoriku ?  To, ze nekteri neumeli poradne rusky, muze byt pravda.  Ja jsem se ovsem s takovym v roce 68 nesetkal.  SSSR byl smeskou mnoha narodnosti.  Ale pokyn k obsazeni Ceska vysel z Kremlu !  A tam velel kdo ?  Martani ?  Stejna situace byla i v Madarsku o par roku drive.  Nemanipuluj s fakty !!!


Nepřihlášený uživatel

#44895 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-02 15:00:12

#44890: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Histericky protiruskou? Vy nemáte jediný argument proč by se mělo Rusko respektovat a o těch, kteří naprosto jasně argumentují, proč je Rusko nebezpečnou zemí ovládanou zločinci z KGB, neb KGB byla zločinecká organizace zločinecké KSSS, označujete za "histerickou protiruskou" dokonce propagandu? 

Vy odporná komunisticko nacistická zrůdo velmi podobná Miloši Zemanovi, vy nestydíte takto lhát? To nemáte ani špetku soudnosti?