MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#44857 Nedivte se, zahraniční dělníky zve buržoazie

2015-04-02 08:35

A našim státním občanům krade práci a peníze na sociální pojištění. 50 Kč/hod to se přece vyplatí lumpenburžoazii pozvat Ukrajince a Islámisty. Že vzroste kriminalita, vraždění, asociální jednání je buržoazii šuma fuk. To obserou přece ti hnusní domorodci.  Hlavně že maximalizuje  podnikatelům zisk. Sociální dávky se ukradnou domorodcům a dají Cikánům a přistěhovalcům. A ti pak domorodce navíc okrádají, ničí a vytlačí z trhu práce. OBRAŤTE SE NA PODNIKATELE, TOHOTO STÁTU VELITELE.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#44865 Re: Nedivte se, zahraniční dělníky zve buržoazie

2015-04-02 10:35:46

#44857: - Nedivte se, zahraniční dělníky zve buržoazie 

 Je nezbytné reagovat. Proto, aby si někteří lidé nemysleli, že máte pravdu.

Nevím jestli se počítáte mezi vámi vzpomínané "hnusné domorodce", ale nezaměstnanost u nás je minimální. Je 20 až 30.000 volných pracovních míst, které Úřady práce nejsou schopny zaplnit. A pořád jich přibývá.

To, že píšete o Cikánech a přistěhovalcích, kteří vám kradou práci, to je více než směšné a je to jasné sdělení, kdo jste. Kdybyste chtěl pracovat, tak práci najdete, a to spíše nežli ten "Cikán". Píšete o trhu práce, ale je jasné, že nevíte o co jde a máte to pouze odposlechnuto z TV jako pojem, který vám nic bližšího neříká.

Pokud se mezi sebou vraždí "podnikatelé a jejich bílí koně", to by vám mělo vyhovovat. Vy jste ASOCIÁL. To je zjevné a jako takový nám nejste FUK. Rádi vám pomůžeme pochopit "běh světa". Nakonec, můžete si za naše peníze doplnit také vzdělání. Chce to ovšem zájem. V hospodě u piva to nevysedíte.

Kriminalita poroste, pokud se nebudeme schopni vyrovnat s drogami.

Měli bychom více pomáhat bezdomovcům. Jsou to lidé, kteří nevraždí (naopak jsou vražděni podobnými týpky, jako jste možná vy), neberou drogy, nekradou a přežívají díky tomu co najdou, vyžebrají a dostanou od neziskových humanitárních a náboženských organizací.

Vy ovšem na takovou pomoc nemůžete spoléhat, protože vy jste člověk plný zášti a xenofobie. A možná vám ani nic k životu nechybí a pouze otravujete studně s pitnou vodou.