MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Milan

#44848 Re:

2015-04-01 23:42

#44847: -  

 A těch příběhů prasáren, kterých se dopustila rudá armáda bylo mnohem a mnohem víc... Tohle jedna z nich, jak mi ho popisoval můj děda, již 15 let nebožtík.

Malá obec, ve které děda (za první republiky místní četník) žil za války nijak moc netrpěla, samozřejmě okolní dění všudy přítomné války a sem tam během prošli nějací němečtí vojácí, ale v obci jako takové byl během války relativní klid. Na začátku května roku 1945, pár dní před koncem války v Evropě, kdy se už konec války blížil, v průběhu oslav konce okupace obyvatelé vesnice rozhodli se přivítat přicházející vojáky byla to chyba, ti vojáci těm, kteří je přišli přívítat, vydrancovali veškeré jídlo, cennosti a prakticky vše, co měli. Sotva vojáci odešli, vesničané zpozorovali, že v lese za vesnicí leží 14 letá dívka, jak se později zjistilo tak ona byla z vedlejší vesnice... Dívka byla ve velmi vážném stavu, ale po léčení to nakonec přežila. Zjistilo se z její výpovědi, že byla opakovaně znásilňována ruskými vojáky. Pachatele se samozřejmě vypátrat a potrestat nepodařilo, zájem společnosti byl v tom, že platilo: Rudá armáda = armáda gerojů; a více se tím nikdo nezabýval. V roce 1947 se děda na vlastní pěst snažil vypátrat svědky, snažil se zjistit, jaká to byla jednotka a případně i jména vojáků. Nikam se nedostal a akorát na sebe upoutal pozornost StB. Nakonec můj děda dopadl celkem dobře přišel jen o místo.

Jen pro doplnění jak to bylo dál, dívka se deset let potýkala s těžkými depresemi, léčila se s tím, ale nevyléčila. I doba, ve které ta dívka s depresemi bojovala, jí moc nepřidala. V nedožitých 25 letech spáchala sebevraždu.

Odpovědi

KVZ

#44849 Re: Re:

2015-04-01 23:58:41

#44848: Milan - Re:  

 To jsem čekal, že ta pohádka bude napínavější!


Nepřihlášený uživatel

#44854 Re: Re:

2015-04-02 06:59:33

#44848: Milan - Re:  

Milane, nema cenu reagovat na komunisticke zvasty, oni zadny argument neuznaji, melou svoji "pravdu" stale dokola.  Moje babicka jednou vypravela, jak videla nemecke vojaky, kteri vzdavali cest rakvi, kdyz kolem prochazel pohrebni pruvod .

ONA  NEZPOCHYBNOVALA  VALECNE  ZLOCINY  NEMCU ,  UTRPENI  MILIONU  LIDI ,  KTERE  ZAVINILI ,  POUZE  POUKAZALA  NA  JISTOU  KULTIVOVANOST .  MNOHO  NEMECKYCH  VOJAKU  BYLO  NESTASTNYCH ,  ZE  MUSELI  DO  VALKY .  VSICHNI  NEBYLI  FANATICI !

Na konci valky ubytovala nase rodina tri ruske dustojniky, osvoboditelum bylo treba pomahat.  Rano je babicka jeste vybavila proviantem na cestu.  Po par hodinach zjistili, co vsechno ukradli - sperky, penize a spoustu dalsich veci . Babicka uz nezije, ale moje mamka si to dobre pamatuje, bylo ji uz deset roku.

Nic neni pouze cernobile !  V kazde spolecnosti se najdou slusni lide, stejne jako svine!  A je lhostejne, jestli se jedna o Rusy, Nemce, nebo jinou narodnost.

Zdravim Vas a preji pekny den.