MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#44770 Co podnikatel, to daňový únikář

2015-04-01 12:42

Registační pokladny, to jediný na ty ludry platí. Oni jsou navyklý, co kmán , ty blbečku plať. Pro ty "málo schopné" jutno platit. Pro ty všeho schopné jsou daňové ráje.  A ti lepší z nás, pro ty machýrky a podrazáky  jsou daňový ráje. A kobru na ně. A štípat do zadku. A kontroly, jen do nich , Babiši. Že skvěle děláš , to ti napíši... Jak ta podnikatelská  žumpa proti tobě, Andreji, šplouchá. Šplouchá, protože, Andreji, vymyslels na ně přec,  dobrou věc. ANO, dobře tak na tu verbež . Babiš, ty to tady spravíš. Říkám ti tu ANO, a tak je to správně dáno. A neplatiče hned ¨Kobra zatnknou a do krymu. V klíčovém průmyslu je pracovních míst fůra.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#44772 Re: Co podnikatel, to daňový únikář

2015-04-01 12:55:37

#44770: - Co podnikatel, to daňový únikář 

 Registrační pokladny? A k čemu?  Jedna verze dělá to, že tiskne roli papíru, kterou onen živnostník každý týde odnese zapečetěnou na finanční úřad, kdyby ten jej chtěl kontrolovat. Tedy jestli ve svém obchodu vedle zboží, které má tzv. na pokladnu prodává zboží, které nemá, tak to nikdo z registrační pokladny opravdu nedozví, to musí na kontrolu na místo a to může i bez registrační pokladny. 

Další verze to sama odesílá finančnímu úřadu a to je taktéž k ničemu, viz. výše.  Tedy bez kontrol na místě je to opravdu na nic a ty lze dělat i bez pokladen. 

Technicky je tedy "registrační pokladna" k naprostému ....... mimo jiné proto, že i kdyby dokonce skutečně k něčemu byly a skutečně tedy donutili k placení vyšších daní, tak onen nárůst by byl naprosto směšný a k ničemu, neboť velký maloobchod dávno vede elektronické účetnictví celé a tedy nemá potřebu "podvádět" bylo by to pro něj náročnější, než zaplatit daně. 

Registrační pokladny a všechny ty nesmysly co vymýšlí soudruh Babiš jsou opravdu naprosto k ničemu. 


Nepřihlášený uživatel

#44850 Re: Co podnikatel, to daňový únikář

2015-04-02 03:56:47

#44770: - Co podnikatel, to daňový únikář 

 Reaguji na oslavnou ódu o registračních pokladnách.

Základní předpoklad jste nám sdělil: "co živnostník, to ludra". Myslím, že jste ještě neoslavil 16-té narozeniny. Neumíte česky, neumíte si představit, jak těžké je rozhodnutí stát se živnostníkem a jak těžké je se jako živnostník uživit, ale k věci:

Registrační pokladna je k ničemu, pokud do ní nezadám inkasovaný příjem platby. Ten tam zadám, pokud po mě bude vyžadovat odběratel účtenku. Takže, musíme vydat nařízení, že každý kupující si musí vyžádat vydání účtenky. (To chce nový úřad pro kontrolu, protože finančáci nestíhají ani to co mají ve svých povinnostech nyní). Ve skutečnosti je tento systém zbytečný a snadno ho každý obejde.

Na Slovensku tento systém doplnili o slosovatelnou loterii účtenek, což má odběratele přesvědčit, aby ji požadoval, protože může něco vyhrát.

Jde o plácnutí do vody jménem BABIŠ (každý zlikvidovaný živnostník znamená příjem pro Babišovy zisky a ztrátu pro státní pokladnu), které bude stát miliardy a nepřinese státní kase nic než ztráty.