MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#44749 Re: Re:

2015-04-01 00:10

#44744: - Re:  

Co si o sobě myslíš debile? Nikdo se ti zpovídat nebude. Tuhle debilně drzou otázku tu vidím neustále. neustále už někdo na ní odpověděl a vůbec nemusel. K volbě nějakého kandidáta může  vést třeba Zeman hájí české zájmy (pozitivní) Karel je příznivec sudetských Němců (budu radši volit menší zlo.) Nebo taky vůbec žádní konkrétní důvod to není podmínka nějaké volby

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#44750 Re: Re: Re:

2015-04-01 04:53:33

#44749: - Re: Re:  

 Tedy si nejprve prectete Ústavu a Zákon o volbě prezidenta republiky. Nutnou podmínky abyste oboje dodržel je, ze kandidát musí byt demokrat, nesmí lhát o oponentech ani o sobě a musí dodržet financování kampaně z Volebního uctu.

Zeman neni demokrat nejen proti, ze byl clen KSČ, lhal o všem a to predevsi o politických oponentech, dokonce lži priznal a dokonce se jako omlouval, hrozilo mu vyloučení z voleb.

Jste jednoznacne spolupachatelem jeho zlocinu, tím ze o nich víte a presto ho volite.

Nikdo v žádné diskusi ani nikde jinde neobhajil volbu Zemana argumenty, které by byly v souladu s Ústavou a se Zákonem o volbě prezidenta republiky, nedokazete to ani vy a jen jde zopakoval lez, za kterou se dokonce Zeman sam omluvil.


Nepřihlášený uživatel

#44752 Re: Re: Re:

2015-04-01 05:22:26

#44749: - Re: Re:  

 Zeman hájí "české zájmy" za pomocí naprosto evidentních lží komunistů? Jak vůbec dokažete takovou hloupost vypustit z pusy, jak by lži mohly hájiž zájmy kohokoliv jiného než jen zločinců. Jste stejný zvrhlý ubožák, jako Miloš Zeman, viz dnešní lidové noviny o o tom, kde Milloš Zeman ony lži např. o Peroutkovi čerpal, ve falzifikátech vyráběných komunisty. 

On se ale dnes Zeman bude opět tvářit, že byl podveden. Že byl podveden jeho spolupracovníky, že byl podveden parlamentními listy, že byl podveden všemi, jen on má přece onu "fotografickou paměť".