MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#44726 TO BY BYLA PANECKU ZABAVA.

2015-03-31 17:50

CHTELO BY TO ABY SI TO TI AMICI U NAS ZNOVU ZOPAKOVALI NEJMENE 12 KRAT DO ROKA.... Jako pratelske gesto ceskeho obyvatelstva by se mohli take usporadat pravidelne hony na komunisty.( bez strelnych zbrani ale s poradnym potehem)


Nepřihlášený uživatel

#44727 Re:

2015-03-31 17:51

#44724: Petriot -  

 maji moznost jet do Moskvy,v kvetnu na rusofilskou paradu. Pokud tam zustanou,nic se nestane I tak tam patri. Jsou sice take v opozici,ale miluji Putina.

Tam miluji Putina vsichni, 99% naroda,raketove vzrostla kdyz ukradl darovany Krym a bojuje na Ukrajine za zajmy Ruska.

Vivat batuska Putin !!!


Nepřihlášený uživatel

#44728

2015-03-31 18:10

Je zabavne, jak se nekteri soudruzi ohaneji tim, co bylo uvedeno v knihach.  Podle jejich prispevku je jasne, ze v zivote zadnou knihu neprecetli .


Nepřihlášený uživatel

#44729 Re: Re: Re: Re: Re: Americké hrůzy ve Vietnamu

2015-03-31 18:10

#44719: - Re: Re: Re: Re: Americké hrůzy ve Vietnamu 

      Kvůli dobrodruhům jako jsi ty nebudou mít lidé nakonec na výběr nic. Peklo tu bude všude. Lhostejno jestli tady, nebo v Rusku. To jenom prasata jako ty, co sem datlují ty svoje sračky možná z USA , nebo novýho Zélandu (soudím podle tvého neužívání diakritiky) se asi domníváš, že Ty budeš v klidu zmrde. Já jen doufám, že ani ty pak v klidu nebudeš a že se Ti to rovněž vrátí jako bumerang.


Nepřihlášený uživatel

#44730 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Americké hrůzy ve Vietnamu

2015-03-31 18:20

#44729: - Re: Re: Re: Re: Re: Americké hrůzy ve Vietnamu 

 Blahoslaveni chudi duchem , nebot jejich je kralovstvi nebeske .  Ty mas naslapnuto dostat se rovnou do raje !


Nepřihlášený uživatel

#44731 Re: Re: Re: Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-03-31 18:43

#44662: - Re: Re: Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože.... 

 Ty vaše bláboly jsou k smíchu. krymský lid chtěl jasně do RF a tak se uchranil před tím co se děje na Dombasu.


Nepřihlášený uživatel

#44732 Re: Re: Re: Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-03-31 18:45

#44660: - Re: Re: Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože.... 

 jo a jakou? On snad pořádal v Kyjevě ten Mejdan co to všechno spustil?


Nepřihlášený uživatel

#44733 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Americké hrůzy ve Vietnamu

2015-03-31 19:28

#44730: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Americké hrůzy ve Vietnamu 

 Vlivem vícero překladů bible se ustálil poněkud pozměněný význam onoho původního biblického rčení. Ono to pak vyznívá tak, jakoby čím je člověk jednodušší, tím má blíže k nebeskému království. Mne je bližší když se to přeloží následovně: "Blahoslaveni žadonící (usilující) o ducha, neboť jejich je království nebeské. Nezbaštěte katolíkům všechny jejich fráze. :-)

 


Nepřihlášený uživatel

#44734 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Americké hrůzy ve Vietnamu

2015-03-31 19:42

#44733: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Americké hrůzy ve Vietnamu 

 Bibli nikdo nikdy nevysvetlil dokonale,ale ja se prikladam k Vasemu nazoru.Jsem pomerne stary a za svuj zivot jsem poznal  dobre katoliky i spatne protestanty. Kdykoliv ji ctete vzdycky v ni najdete neco noveho. Mimochodem jsem take protestant ale rozhodne ne ten ukazkovy. 


Nepřihlášený uživatel

#44735 Re: Re: Re: Mráz jde z Kremlu

2015-03-31 19:53

#44698: Vladimir Vladimirovic se na vas opravdu zlobi. - Re: Re: Mráz jde z Kremlu 

 Neprozradím obchodní tajemství, ale kolik platí tobě strýček Obama? A kdy bude v ČR majdan kolaborante?


Nepřihlášený uživatel

#44736 Re: Re: Re: To je jistě jeden z možných pohledů a minimálně velmi blízko k realitě.

2015-03-31 19:55

#44686: - Re: Re: To je jistě jeden z možných pohledů a minimálně velmi blízko k realitě.  

 Pivo jsme s dětmi rozdali a bylo to tak jak jsem spal už pod dojmem z Liberce, jsou to úžasní mladí lidé. 

Je jednoznačně potřeba se jít na Amíky podívat.....

2015-03-31 06:50

 

....pokud vše dobře dopadne a ruská pakáž se nebude roztahovat, je možné, že už je nikdy neuvidíme, což by samozřejmě bylo na jednu stranu velmi dobře.  

Co všechny Amíky včera v Liberci spojovalo bylo to, že jsou to obrovští sympaťáci. Na jednu stranu by se chtělo říci, že americká propagnada vybrala "ty pěkné", na druhou stranu je to spíše tak, že díky tomu, že jsou to lidé, kteří vyrostli ve svobodné zemi, sami se rozhodli, že část života věnují obraně své vlasti a demokracie, tak také mohou být šťastni. Jsou to parádní mladí lidé, kéž by nikdy zbraně nemuseli použít ve skutečném boji a kéž jsou oni i naši vojáci skvěle k boji připraveni, minimálně tak skvěle s tak dokonalými zbraněmi, aby to odstrašilo jakoukoliv zločineckou pakáž Putinem počínaje.  


Nepřihlášený uživatel

#44737 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-03-31 19:56

....okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. 

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizrady

Podle trojstranné dohody

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. 

Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko


Nepřihlášený uživatel

#44738 Pan Hartl to řekl na plné pecky.....

2015-03-31 19:57

Lidovky: Za vřelé přijetí amerického konvoje
mohou jeho odpůrci, tvrdí sociolog

 

Lidovky.cz: Například prezident Miloš Zeman prožil značnou část života v totalitě s orientací na Východ. Je proto pro něj daleko snadnější navazovat politické vztahy tam?
Ano, to je jedna věc. Není to jen současný prezident. Choval se tak i Václav Klaus. Oba byli vnímáni na Východě lépe a s větší pompou než na Západě, kde se obtížně přizpůsobovali stylu západní politiky. Nebyli třeba zdaleka tak ceremoniálně vítáni. Obtížně se jim reagovalo na nějaké situace a nebyli vždy připraveni na to, co se na Západě děje. Veřejnosti to pak vysvětlí jednoduchým odsudkem a užívají si tu pompu, kterou jim připravili na Východě. Navíc byla většina našich diplomatů vycvičena v Moskvě a měli mizernou znalost jazyků.


Nepřihlášený uživatel

#44739 Jak Miloš Zeman kradl MUS.....

2015-03-31 20:04

A co soudruh Miloš Zeman, ten kradl málo nebo hodně, když vyměnil 46 % ze 14 mld. hotovosti MUS za 650 mil. korun?  Proč o tom to ožralé komunisticko nacistické ...... lhalo v době volební kampaně? On se snad za tu zlodějinu a mrtvé, kteří jí provázejí styděl? 

V l á d a


I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku
Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;
III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#44740 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-03-31 20:08

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Zeman nevyhrál, Zeman podváděl a porušoval pravidla. V takové situace se nedá poznat, jestli vyhrál, ale velmi dobře se dá poznat, že je to zločinec. 


Nepřihlášený uživatel

#44741 Re:

2015-03-31 20:19

#44721: -  

 Pravda, občas se tam mohla přimíchat rodinka militantních magorů. S těmi nikdo smlouvu o odměně nejspíš nepodeslal. Čili dostanete hovno. Ale vás přece hřálo nadšení, tak jakápak odměna vy militantní magoři, štváči váleční. 


Nepřihlášený uživatel

#44742 To je div, že když už ta pakáž z Ruska byla Harrachově na přechodu....

2015-03-31 20:42

Aktuálně.cz “Češi protestují proti americkému konvoji”, lžou ruská média

 

tak nenatočili rozhovor s tím debilním komunistou, co se stylizoval do Lenina. 

Petr Pelech

#44743

2015-03-31 20:48

Havlisté jsou společensky největší lůza jako kdo potkal! Tahle diskuze mě o tom jen přesvědčuje!


Nepřihlášený uživatel

#44744 Re:

2015-03-31 21:00

#44743: Petr Pelech -  

 Tedy neváhejte a  ocitujte nějaký příspěvek, který Vás o tom přesvědčil :-). 

Také neváhejte a zdůvodněte, proč jste volil Miloše Zemana, když masivně porušoval Zákono o volbě prezidenta republiky. Rád si vaše důvody přečtu, obzvláště, když k oněm důvodům, budete mít i smysluplné argumenty. 


Nepřihlášený uživatel

#44745 Autorem je Vladimír Franz kandidát na "prezidenta", který podpořil Zemana. Asi je to blázen...

2015-03-31 21:02

Sílu spojeneckých vojsk si umím představit.Kde a kdy? V rámci plzeňských oslav osvobození.A naše historické zkušenosti?Smíšené.Včetně přetírání tanků na růžovo.


Nepřihlášený uživatel

#44746 Poučení z historie

2015-03-31 21:19

      

 

Tam, kde leží Little Big Horn, je indiánská zem,
tam přijíždí generál Custer se svým praporem,
modrý kabáty jezdců, stíny dlouhejch karabin,
a z indiánskejch signálů po nebi letí dým.

Říkal to Jim Bridger já měl jsem v noci sen,
pod sedmou kavalerií jak krví rudne zem,
kmen Siouxů je statečný

a dobře svůj kraj zná,
proč Custer neposlouchá ta slova varovná.........


Nepřihlášený uživatel

#44747 Re: Mráz jde z Bílého domu

2015-03-31 21:54

#44694: Nostradamus - Mráz jde z Bílého domu 

 Už je to tady, stará proroctví se naplňují, apokalypsa se blíží. Mabus po světě rozsévá jenom zlo. Ve své honbě za ekonomickou hegemonií se fašistická velmoc USA neštítí vůbec ničeno, přepadává suverenní státy a plení jejich nerostné bohatství pod záštitou šíření demokracie, podporuje fanatické povstalce proti nepohodlným režimům, poštvává proti sobě celý svět, nejhorší, že ke svým osobním cílům zneužívá "obranný pakt" NATO a vede s ním striktně agresivní války, brzy všichni zplačeme nad výdělkem z téhle pofidérní zahraniční politiky.


Nepřihlášený uživatel

#44748

2015-03-31 23:57


Nepřihlášený uživatel

#44749 Re: Re:

2015-04-01 00:10

#44744: - Re:  

Co si o sobě myslíš debile? Nikdo se ti zpovídat nebude. Tuhle debilně drzou otázku tu vidím neustále. neustále už někdo na ní odpověděl a vůbec nemusel. K volbě nějakého kandidáta může  vést třeba Zeman hájí české zájmy (pozitivní) Karel je příznivec sudetských Němců (budu radši volit menší zlo.) Nebo taky vůbec žádní konkrétní důvod to není podmínka nějaké volby


Nepřihlášený uživatel

#44750 Re: Re: Re:

2015-04-01 04:53

#44749: - Re: Re:  

 Tedy si nejprve prectete Ústavu a Zákon o volbě prezidenta republiky. Nutnou podmínky abyste oboje dodržel je, ze kandidát musí byt demokrat, nesmí lhát o oponentech ani o sobě a musí dodržet financování kampaně z Volebního uctu.

Zeman neni demokrat nejen proti, ze byl clen KSČ, lhal o všem a to predevsi o politických oponentech, dokonce lži priznal a dokonce se jako omlouval, hrozilo mu vyloučení z voleb.

Jste jednoznacne spolupachatelem jeho zlocinu, tím ze o nich víte a presto ho volite.

Nikdo v žádné diskusi ani nikde jinde neobhajil volbu Zemana argumenty, které by byly v souladu s Ústavou a se Zákonem o volbě prezidenta republiky, nedokazete to ani vy a jen jde zopakoval lez, za kterou se dokonce Zeman sam omluvil.