Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Igor

#3315 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-26 21:51

#3305: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 To se mi snad jen zdá, do jakých nehorázných lží jsou schopni proameričtí propagandisté v zoufalosti zabřednout. Že vás hanba nefackuje, po tom co CIA otevřeně podporovala a organizovala afghánský odboj proti SSSR, kdy si Reagan zval do Bílého domu zástupce talibanu na jednání o vzájemných vztazích, po té, co USA totálně rozvrátila Irák a uvrhla jej do chaosu zmítaného sektářským násilím, co podporovala onu „mírumilovnou“ opozici proti Assadovi, až se nakonec ukázalo, že ona opozice a al-kajda, resp. al-nusra jedno jest a většina podpory stejně skončila v rukou nově se rodícího ISIL, vinu házet na Rusko, demagogové!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3318 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-26 22:04:00

#3315: Igor - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 nemeni to nic na tom ze hnuti Taliban vznikl jako odpor proti invazi ze SSSR a nasledne dal prostor dzihadistum z muslimskeho sveta se realizovat.

Kreml rozhodne ma svuj veliky podil na vzniku teto organizace,to si nebudeme namlouvat,to jsou fakta.


Nepřihlášený uživatel

#3319 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-26 22:04:15

#3315: Igor - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Výborně! Souhlas do posledního slova. Až se nám tady budou odpalovat musulmani v Praze, tak poděkujme našim americkým bratrům, že rozkopali celý blízký východ a nadělali tam takovou paseku. Tihle blbouni nejapní v tom samozřejmě budou vidět Putinovy agenty, za všechno zlo přece může Kreml, to Kreml vlastně posílá G.I. do boje, to on může za všechny invaze US, on přece tahá za nitky americké ekonomiky řízené zbrojním průmyslem a ropnou lobby :D