MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#43613 Re: USA jsou pravicový ráj na světě

2015-03-20 22:38

#43609: Ivoš - USA jsou pravicový ráj na světě 

 Ty Ivos,dnes uz nemuzes tak lhat......najdi mi nekoho koho znas,kdo v USA zivori nebo trpi temi vsemi neduhy cos popsal....a hlavne kdo ma vubec v umyslu, tu zemi na pokraji bankrotu, vubec opustit.....

Dovedes si predstavit ze dodnes rada lidi ani nezamyka domy,ani nezamyka auta..? Nevlastni zadnou zbran,pze ji nepotrebuje...ale tobe se hodi ten Detroit..co treba Chanov?

Ani v CR neni kazdy socka a narkoman a presto jsou mista kde ma clovek strach vecer projit...tak asi tak.

Odpovědi

Ivoš

#43617 USA jsou suprovej pravicový ráj na světě

2015-03-20 23:42:18

#43613: - Re: USA jsou pravicový ráj na světě 

 Ty Ivos,dnes uz nemuzes tak lhat......najdi mi nekoho koho znas,kdo v USA zivori nebo trpi temi vsemi neduhy

Udělej si rekreační zájezd do Detroitu, ty ubožáčku. Město duchů, bordel, skvoty, fetonoši a feťáci, válející se  stříkačky, opuštěné budovy, město duchů, zmaru, opuštěné tvární haly. Beznaděj, bezútěšnost, hrůza. Náš Chánov a naši Romové, to je podle USA a Detroitu nádherný výkvět civilizace. Stačí i New York. Po 22.00 hodině  tam nechoďte do metra, neb to nepřežijete. Otrhaní ubožáci, smrdutí, hladoví  a zbídačení vylezou z děr a ohřívají se v metru. Zde serou a močí, rvou se, střílí, vyhrožují a kradou. Nezvládá je ani policie. Teprve k ránu mizí. Tak vypadají vyhřezlé vnitřnosti Oumeriky.Přes polovina obyvatel v bezútěšné bídě. Jejich zastáncem byl zavražděný John Kenedy.

 Staří lidé bez důchodů utíkají před dluhy v karavanech po celých USA a žebrají.

Žebráci na útěku. Černoši a přistěhovalci, také hrůza. New Orleans, tam je kolaps USA na postupu. Socilní programy se  likvidovaly. Prachy se přesouvaly díky Reganovi , Reganomice, Buschům a dalším na zbrojení, armádu , militarizaci a válečné běsnění.

Prosperita USA je ta tam,račte se přesvědčít sami, nejlépe trvalým pobytem. Doporučuji, dnes máte svobodu odejít do Ráje. Do toho. Můžete do Ráje. Psal o něm např.Steiback. Ny východ od Ráje. Tak prosím, kdo chce kam, pomozme mu tam.

Hypotéční krize  a finanční kolaps světového rozměru přišla z USA. A to v roce 1933 i v roce 2008. Válka začíná finančním kolapsem USA.

Za chvíli budou USA všude jako Detroit. Vyžilé, vydrancované, bezútěšné.

Ať žije vynikající prezident a mezinárodní státník ing.Miloš Zeman. Jsem na něj hrdý.