MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#43580 Re: Re:

2015-03-20 18:17

#43577: - Re:  

 Nejlepší by bylo všechny rudé šváby z Česka přestěhovat k Putinovi, popř. ke Kimovi. Už by je tam dlouho neživili, komouši už to mají za pár.... naštěstí :))))

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#43583 Re: Re: Re:

2015-03-20 18:25:12

#43580: - Re: Re:  

 Je bohužel skutečně potřeba si uvědomit, že se nejedná o politické oponenty, ale zločince, kteří bez zaváhání zneužíjí nejen jakékoliv slabosti či nedostatku demokracie, ale předvším svody demokracie. 

Miloš Zeman v době volební kampaně nestoudně lhal přestože to zákon o volbě prezidenta republiky přímo zapovídá. Miloš Zeman dokonce nestoudně lhal i o financování a velmi podivně svojí retro komunistickou kampaň i "financoval" a to přesto, že to zákon zapovídá. V normální společnosti by byl odsouzen k naprostému nezdaru, neboť volit člověka, který porušuje základní zákon demokracie tedy zákon, kterým se získává moc, je pro lidi jen trochu myslící naprosto nepředstavitelné, neboť je naprosto zřejmé, že taková zrůda by po získání moci tuto moc zneužila právě proti voličům, což samozřejmě Zeman dělá svým velezrádným jednáním. 

Je tedy bohužel velmi pravděpodobné, že tito lidé, kteří se sami pasují do pozice "oponentů" jsou ve skutečnosti především zločinci a masivně placenými zločinci z Ruska. Viz. soudružka Jelena, kterou by si snad nikdo soudný nemohl na žádnou práci najmout, neboť není pravděpodobné, že je schopna pracovat. Tedy je daleko pravděpodobnější, že jí platí FSB. 


Nepřihlášený uživatel

#43589 Re: Re: Re:

2015-03-20 18:57:33

#43580: - Re: Re:  

 Když už, tak už... Všichni zasvinění rudí bolševici za Kimem, tam si to teprve užijete, tady už komunismus před 25lety  NAŠTĚSTÍ skončil!!!!