MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#43570

2015-03-20 17:48

Slovenský prezident se nechal slyšet, že v květnu do Moskvy nepojede kvůli válce na Ukrajině, kterou rozpoutal Putin.

Jenom náš rusofil Zeman pojede leštit kliky do Kremlu, je to ostuda!!!!

Čest padlým ruským vojákům ve 2.sv.válce lze vyjádřit i jinak, než jezdit za Putinem !!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#43571 Re:

2015-03-20 17:53:41

#43570: -  

 Ve skutečnosti existuje jediná možnost, jak vzdát holt lidem, které šílení komunisté pod vedením ještě šílenějšího Stalina posílali na zbytečnou smrt - s náledovníky šíleného Stalina tedy s KGBáky v současném Kremlu se nestýkat sdělit, že to dělám právě proto, že je považují za stejné zločiince jako je Lenin, Stalin, Berija, Brežně, Chruščov...., toho ale komunisticko nacistický blb Miloš Zeman není schopen, neboť je součástí této KGBácké zločinecké bandy. 


Nepřihlášený uživatel

#43625 Re:

2015-03-21 06:01:21

#43570: -  

 Kliky v Kremlu může leštit a leští komunista Remek, kterého instaloval Zeman, a který ho zastupuje u Putina.

Je to daleko horší. Zeman pojede na přehlídku ozbrojených jaderných sil Ruska. V této době !!!, kdy Rusko obsadilo Krym, rozbíjí a uchvacuje Ukrajinu a chystá se na stejný scénář v Pobaltí. Kdy Putin chce instalovat jaderné rakety v Kalingradské oblasti (to je na území obklopeném územím EU). Obama odmítl, přes slib, který dal, dodat Polákům rakety, i když o ně velmi stáli (levicové i pravicové Polské vlády) a odvolal umístění radaru v Česku. Ustoupil Putinovi a chtěl zamezit umístění raket v Kaliningradské obl.

Výsledek = v Kaliningradské oblasti Putin rozmisťuje rakety a posiluje flotilu. Zatímco peníze na radar a rakety v Polsku jsou dávno v prdeli a obnovení tohoto záměru bude trvat 10 let, pokud vůbec.

Průjezd našich jednotek řízených americkými vojáky s jejich technikou územím ČR, EU a územím spojenců NATO JE demonstrativní. Po všech akcích a excesech prezidenta ČR Zemana a spol. je to nezbytné. Je to trest za Zemana a nejasnou zahraniční politiku České republiky (překlad dragoon: dragoon = trestat vojskem, dragoon = obsadit vojskem za trest).

Poslechněte si video na www.aktualne.cz s komunistou Kovačikem jak vysvětluje svůj postoj k průjezdu našich vojsk NATO a jak přesvědčivě vysvětluje svůj postoj k pobytu vojsk (byly tady i jaderné hlavice) SSSR na našem území.

Tamtéž čtěte článek: EU, Česko a ruská propaganda.

Neodpovídejte v této diskuzi sprostým debilům a reagujte na Zemana a dění kolem něho. Přinášejte nové informace a názory. Přesvědčujte k podpisu této petice. Věřte, že to není zbytečné.