Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

#2768 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-03-19 23:28

Národní demokracie zásadně odsuzuje rozhodnutí vlády premiéra ((Sobotky)), kterým povoluje manifestační průjezd amerických ozbrojených vojsk našimi zeměmi. Vláda tímto krokem zrazuje občany, jejichž zájmy má zastupovat, protože se tak podílí na štvavé protiruské propagandě a napomáhá přiblížení válečné hrozby. Válka přitom není v zájmu České republiky a jejích obyvatel. Česká republika bude naopak jednou z prvních obětí  případného válečného konfliktu.

Podobné kroky představitelů vlády tak naplňují skutkovou podstatu vlastizrady. Argumenty, že jde o běžné cvičení a že takových přesunů se během roku koná běžně hned několik, neobstojí. Chystaný přesun vojsk je třeba vnímat v kontextu současné vyostřené geopolitické situace a proválečné propagandy Západu, které se česká vláda hanebně podřizuje a propůjčuje. Právě v tomto kontextu viděno nejde a nemůže jít o obyčejné cvičení, ale o demonstraci síly a snahu zastrašit český národ, který ještě není pro válku s Ruskem zcela zmanipulován-demokracie proti vstupu cizich vojsk

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2776 Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-03-20 03:11:57

#2768: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - NECHCI TU TERORISTY USA 

 Ty co zrazuje, podepsali petici a pujdou hazet rajcata. Ostatni proti tomu nic nemaji, tudiz Sobotka zadny narod nezradil....narod nejsou jen odpurci NATO ci EU. Chapete to...jste schopen to vstrebat? O jake vlastizrade to mluvite,vy manipulatore?

 

Pokud se jen 42% lidi v CR - viz graf, neciti RF ohrozeno,neni k tomu vice co dodavat. Urcite obavy tu jsou a to I presto ze tady mame silny putinovsky vliv a znacne rozvinutou ruskou propagandu.

jsme cleny EU a NATO...nevim o cem tady diskutujeme.

USA ani jina zeme EU nema zajem bojovat s Ruskem to jen pomatenci tomu snad i veri.

Neni ale duvod RF delat jakekoliv ustupky a tolerovat jeji zasahovani do zalezitosti jinych zemi zpusobem jak to predvadeji.