MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#43447 Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK

2015-03-19 22:00

#43446: eva - DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK 

 Pro komunistu je logicky NATO Varšavskou smlouvou a EU RVHP, protože je pro něj  diktatura proletariátu vrcholem demokracie, jak jí vy komunisté nazýváte :-/. 

To, že se bolševické totalitní organizace všemožně snaží tvářit jako demokracké, ještě neznamená, že demokracké jsou, ale to je pro vás komunisty jistě jaksi nepochopitelné, nejen proto, že o komunistické totalitě mluvíte jako o vrcholu demokracie, byť přitom neváháte onen lid malinko vražděním udržovat ve strachu, aby vám nenakopal pozadí. 

A z jaké rodinky je soudruh komunistický nácek Miloš Zeman? Vy to víte? Já bych řekl, že je z bolševické rodinky, tedy přesněji rozpadlé bolševické rodinky, tedy ještě přesněji řečeno z deviatní bolševické rodinky, neboť není nic normální na tom vyrůstat v rozpadlé rodině, svědčí to o velké patologii jeho rodičů, jak jistě uznáte soudruhu komunistický idiote, tedy pokud budete mít zrovna světlou chvilku a vaše idiocie ustoupí. 

Odpovědi

eda

#43452 Re: Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK

2015-03-19 22:21:26

#43447: - Re: DŮVOD PŘÍTOMNOSTI VOJSK 

 VY jste dobře nepochopil a chápat ani nechcete. Pozvání vojsk v r. 1968 považují steně zrůdné jako pozvání vojsk nyní. A vedou k němu stejné důvody. Realizují ho stejní ničemové.

Sám havloidál zde hovořil o mafiánském kapitalismu. Vůbec se nedivím komunistům, že po Ünoru 1948 dělali to co dělali. Že chytali kapitalistickou svoloč s kuframa plnýma zlata vydřených z týraných dělníků .ˇ...Atd. Dnešní podnikatelské monstra  vedou občanskou válku proti vlastním spoluobčanům. Tráví je vědomně jedovatým chastem.

Otravují národ maryhuanou a drogami, chastem a nikotinem. Provádí genocidu nezaměstnaných nemožností obživy. Ožebračování lidí. Genocidu lidí starších 50 let. Hovoří o tom dokonce sám papež František jako o odstavování od obživy. To jsou rozsudky smrti. Stejně jak za 1. zkurvené republiky. Do dělníků Tatíček a lumpenpodnikatelé nechali střílet. Místo chleba olovo. A pak se divili, že na ně čekaly kriminály a práce, na kterou nebyli zvyklí.To čuměli a nebylo jim to po chuti. Vůbec se  bolševikům nedivím ani trochu.