MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

CHCECHTAL

#43444 DOBRÁ HÁDANKA

2015-03-19 21:42

VÍŠ, CO  UDĚLÁ  MODROBOLŠEVIK ,NEBO PRAVIČÁK, PODNIKATEL,manažerskej OTROKÁŘ, ATD...  V PŘÍPADĚ LEVICOVÉHO PŘEVRATU V NAŠÍ VLASTI?

NAJDE SVOU KOMUNISTICKOU LEGITIMACI , DOPLATÍ STRANICKÉ  PŘÍSPĚVKY,

DOLEPÍ CHYBĚJÍCÍ ZNÁKY  A  PŘIVINE SE VĚRNĚ ZPĚT K MATCE  RODNÉ STRANĚ KSČ.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#43445 Re: DOBRÁ HÁDANKA

2015-03-19 21:45:15

#43444: CHCECHTAL - DOBRÁ HÁDANKA 

Aneb jak Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel.... 

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazáckých promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebujete na "akumulaci kapitálu" jak to nazýval soudruh Marx a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zlodějiny a zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklamala je,, obdobně jako bolševici, cítí se nyní ODS podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachateli viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudíž teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Takový "pořádek" přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šátky".