MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

žalobce

#43378 NOMENKLATURA PRAVICOVÝCH STRAN

2015-03-19 13:41

Podívejte se na vítěze různých konkurzů, výběrových řízení, habilitací,na všechny typy škol a školek, vys oké školy,  koryta všeho druhu. Vítězí tam vrstva pravicových blbů a jejicm odporných korytářských  přicmrndávačů.Čím větší blb, tím betonovější pravičák. A pak tu nefunguje naprosto nic. Například jedovatý chlast nnezachytila hygiena, ČOI, výrobní kontroloři,výstupní kontroloři,  kvalitáři, policisti, státní zástupci, soudci, prostě nikdo. Podnikatelé vedou občanskou válku proti vlastnímu národu. Chalst zavraždil 50 lidí, další tisíce zmrzačil. Jen kvůli podnikatelským kretenům. A dneska? Oni nevěděli, netušili,,,,,,Taky na vás dojde. Velká francouzská revoluce i  revoluce v Rusku  měla své logické příčiny.

Dnes se opakuje situace bankrotu státu rozkradeného privilegovanou parazitickou šlechtou (dnes podnikatelskými deprivanty) ve Francii za Ludvíka 16. Taky šlechta kradla a neplatila daně. Podnikozloději mají daňové ráje. Vyléčila to pak už jenom Gilotina. U blbů, zločinců  a zlodějů to jinak asi nejde.

Odpovědi

Zeman smrdi.

#43380 Re: NOMENKLATURA PRAVICOVÝCH STRAN

2015-03-19 13:52:26

#43378: žalobce - NOMENKLATURA PRAVICOVÝCH STRAN 

Jeee ten zalobce je opravdu chytry.Zalobce jak prilehavy nazev , takovy logicky.Stat  jako cesko ktery ma velice ubohou zivotni uroven potrebuje takove vzdelane idioty jako je zalobce aby to v cesku jeste vice pokurvili. Tak to dopadne kdyz se idiot bolsevicky dostane k pocitaci.To je potom poctenicko. 


Nepřihlášený uživatel

#43384 Re: NOMENKLATURA PRAVICOVÝCH STRAN

2015-03-19 13:58:01


Nepřihlášený uživatel

#43411 Re: NOMENKLATURA PRAVICOVÝCH STRAN

2015-03-19 18:27:01

#43378: žalobce - NOMENKLATURA PRAVICOVÝCH STRAN 

 Jak jste přišel na takovou blbost, že zloději, prospěcháři jsou pravičáci? To je přece výsada komunistů krást a prospěchařit, stejně jako nácků. 

Mohu vás ubezpečit že komunistickou nacistický zločinec Miloš Zeman nikdy v životě nevygeneroval ani jedinou korunu daní, neboť nikdy v jeho prochlastaném a prohuleném a pro...... životě nepracoval v komerčním sektoru, jeho příjem byl vždy a naprosto výhradně tvořen jen a jen z daní ostatních občanů tohoto státu, logicky mimo to, co nakradl např. při privatizaci MUS, ke které se tak nechtěl znát v době kampaně a při které právě on "vyměnil" 46 % ze 14 mld. hotovosti !!!!! ziskového podniku za 650 mil. pro "stát" a ještě k tomu přidal uhlí, stroje za miliardy a lidi. To je zločin, který pravděpodobně nemá nikde na světě obdobu, neboť byla ukradena hotovost v objemu 14 mld!!! původně určená na rekultivace.