MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Samanta

#43340 V Hanoveru o fašismu na Ukrajině vědí

2015-03-19 00:45

Obyvatelé Hannoveru obvinili Merkelovou z podpory nacistů na Ukrajině

 
 
17. 3. 2015    Více než 500 obyvatel Hannoveru vyšlo 14. března do ulic na protest proti "amerikanizaci" Evropy a napjaté atmosféře kolem ukrajinské krize, informuje Press TV. "Chci vidět Merkelovou před soudem, kde bude dokázáno, že podporuje nacisty na Ukrajině," prohlásil na shromáždění německý novinář, bývalý zaměstnanec televizní stanice ARD Christoph Hörstel.

Kromě obvinění na adresu kancléřky SRN Angely Merkelové skandovali účastníci shromáždění následující hesla: "Zastavte teror", "Stop novému světovému řádu", "Chceme žít jako svobodní lidé ve svobodném Německu".

Shromáždění bylo organizováno prostřednictvím sociálních sítí. Účastníci pochodu se opírali o principy "míru, porozumění a solidarity".

Připomeňme si, že na konci ledna podobné manifestace proběhly v Erfurtu, kde hnutí Pegada uskutečnilo shromáždění pod heslem "Evropané-vlastenci proti amerikanizaci Západu" a žádali od USA, aby nerozpoutávaly třetí světovou válku a nedovolily "přerušení vztahů s Ruskem".

Hnutí Pegada nemá nic společného s protiislámským hnutím Pegida, která vystupuje za zpřísnění imigračních zákonů a je pořadatelem nedávných demonstrací v Drážďanech.
 
Propagace a podpora fašismu a nacismu  je nezákoná. Má být trestána podle zákona. Pravý sektor, Banderovy fašistické bandy a fašistická chunta na Ukrajině, to je děs a hrůza. Pomoc jim odporuje mezinárodním zákonům  a dohodám a má být trestána podle zákona.Němci si pamatují své tragické zkušenosti .Díky za jejich statečné postoje.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#43350 Re: V Hanoveru o fašismu na Ukrajině vědí

2015-03-19 07:14:53

#43340: Samanta - V Hanoveru o fašismu na Ukrajině vědí 

 Když se ti ten putinstán tak líbí tak se tam přestěhuj, nic ti v tom nebrání.