MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Tadeášek...

#43250 OBJEKTIVITA

2015-03-18 17:48

TV NOHA nás VARUJE Co se stane, když...

Pokud BY se objevil někdo, kdo by chtěl na americkou kolonu zaútočit, například rajčaty nebo vajíčky. Bylo by to vykládáno podle českých zákonů, tedy jako výtržnictví (až 2 roky nepodmíněně, v případě opakování až 3 roky) či poškozování cizí věci (trest v rozmezí 6 měsíců až 3 roky). V případě, že by pak došlo například k větší potyčce s americkými vojáky, hrozí útočníkovi odnětí svobody na šest měsíců až tři léta. V případě vážnějších zranění může útočník dostat až desetiletý trest.

PROČ NEOBVINILI A NEODSOUDILI DESÍTKY PARCHANTŮ A VÝLÍZANÝCH PŘÍZNIVCŮ TOP 09 A KNÍŽETE, CO HÁZELI VAJÍČKA, RAJČATA A JINÉ PŘEDMĚTY PO PREZIDENTOVI ČR. ... NA TO JE TADY PARAGRAFŮ DALEKO VÍCE...KROMĚ TOHO, ŽE TO BYLA NEBETYČNÁ OSTUDA.

JÁ SE POSTAVÍM PŘED NĚJAKÁ GYMNÁZIA A VŠE, PŘÍPADNĚ AMNESTY INTERNATIONAL A JINÉ VLÁDNÍ AGENTURY USA, KTERÉ SI ŘÍKAJÍ NEZISKOVKY, A BUDU TAM PO NICH ASI TAKY HÁZET VAJÍČKA A RAJČATA... NE NEBUDU NEJSEM PRODEJNÉ  NEBO VYLÍZANÉ PRASE, KTERÉ SI MYSLÍ, ŽE TÍM PÁCHÁ DOBRO.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#43252 Re: OBJEKTIVITA

2015-03-18 17:54:32

#43250: Tadeášek... - OBJEKTIVITA 

 Vážený, na s. prezidenta HÁZELI VAJÍČKA, RAJČATA A JINÉ PŘEDMĚTY výhradně provokatéři z řad jeho příznivců. Proto se do onoho "prezidenta" netrefili a proto také proti nim nebyl veden zásah. Nic jiného v tom nehledejte.