MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#42545 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-12 21:49

#42504: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty odporná komunistická svině!!! Vypadni do Moskvy a už se nevracej, chce se mi z tebe zvracet!!! Zrůdo bolševická. Vsadím se, že nemáš svědomí, stejně jako všechny rudé odporné zrůdy. Můj prastrýc dostal od zkurvených bolševiků 16 roků v Leopoldově ,  odvlekli ho se zavázanýma očima. Všechno jen , protože měl velké hospodářství, nic neprovedl. Měl se tehdy ženit, jeho partnerka byla v jiném stavu. O dítě v tom těžkém stresu přišla . Čekala na něho celé ty roky,  protože ho měla moc ráda, když se jí vrátil, měla již přes 40 let a tak už dítě mít nemohli. Kurvy komunistické zkazili životy mnoha a mnoha lidem!!! Zavři raději hubu, víš hovno a žádné sprostoty a bezcitnosti mi tu nepiš ani tomu pánovi / příspěvek , na který " reaguješ" / . Antíkům se velmi omlouvám za vulgarity, ale jinak to  tomu volovi napsat nešlo. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#42567 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-13 01:39:58

#42545: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Dekuji Vam, jak jste zareagoval na prispevek komunistickeho hovada.  Jsem chlap, ale jeste ted me mrazi pri vzpomince na dedovo vypraveni.  Vite o cem mluvim, mate zkusenost z vlastni rodiny.  Takovych lidi jako jsme my, je spousta.  Kolik lidi, zivnostniku, statkaru a dalsich spachalo v te dobe sebevrazdu, protoze nevedeli, jak se postaraji o svoje rodiny. A to se nicim neprovinili, jen byli pracoviti a dopomohli si svoji pili k nejakemu majetku. A potom nastoupi lina bolsevicka luza a zacalo se "znarodnovat" !  Ani to jim nestacilo.  Znicili zivot minimalne dvema dalsim generacim !  Prejme si, aby se tato svinska doba uz nikdy nevratila.  Zdravim Vas.

Káča

#42573 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-13 07:53:45

#42545: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Dobrý den,včera večer jsem reagovala na příspěvek pána,jehož příbuzní byli také oběťmi komunistického režimu.Je mi velmi líto,že i Vy máte stejnou zkušenost.Váš prastrýček si musel prožít peklo na zemi stejně tak,jako dědeček antíka,o kterém se zmiňuji.Je mi špatně,když čtu o zrůdnostech,které byl minulý režim schopný páchat na nevinných lidech. Naše rodina má s komunisty také své zkušenosti.Ale šlo "pouze" o konfiskaci majetku. .. Omlouváte se za vulgárnosti?No to vůbec nemusíte!Neexistuje žádný natolik sprostý výraz,aby dokázal vyjádřit zrůdnost komunistického režimu a jeho věrných.Přeji krásný víkend,Káča.