MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Káča

#42526 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-12 20:02

#42516: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

"Divit se" je vyhrůžka?A to jste vymyslel sám nebo Vás na to bylo víc? Káča


Nepřihlášený uživatel

#42527 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-03-12 20:03

Stejně tak se do superdebilů stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v tzv. "názorovém serveru" Parlamentní  listy či jejich čistě neonacistické obdoby zvedavec.org a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša, Asenad atd.  

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor", včetně "nových" Protokolů sionských mudrců.  

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy jeji principy hájili a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k Hitlerovi či dokonce k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv proto co říká veřejně, ale protože je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhuvoje svým nejen superdebilním zjevem. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmoníčka, jeho tzv. "podporovatele z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi...

 


Nepřihlášený uživatel

#42528 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-03-12 20:04

...okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. 

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizrady

Podle trojstranné dohody

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. 

Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko

 

Znalost tohoto A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf dokumentu, je klíčová pro posouzení toho, co se na Ukrajině tedy i Krymu odehrálo. 


Nepřihlášený uživatel

#42529 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-03-12 20:05

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době vládní krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

 


Nepřihlášený uživatel

#42530 A to podle jeho příznivců není superdebil, asi to je jen debil....

2015-03-12 20:11

Zeman jako jediný prezident zemí EU potvrdil účast na přehlídce v Moskvě

Koukol

#42531

2015-03-12 20:14

Miloš Ovarovič=CML (centrální mozek lidstva)?


Nepřihlášený uživatel

#42532 Re:

2015-03-12 20:26

#42531: Koukol -  

 spíše CPL či CKL......či CIL


Nepřihlášený uživatel

#42533 Re: A to podle jeho příznivců není superdebil, asi to je jen debil....

2015-03-12 20:27

#42530: - A to podle jeho příznivců není superdebil, asi to je jen debil.... 

 Zeman musi omrknout, jestli je Rusko dostatecne vyzbrojeno, az nam zase bude poskytovat "internacionalni " pomoc  v antizemanovske kontrarevoluci !!!


Nepřihlášený uživatel

#42534 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-12 20:36

#42525: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Já se ke komunistům ani k zemanovcům nehlásím.


Nepřihlášený uživatel

#42535 Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev....

2015-03-12 20:49

#42527: - Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev..... 

 Člověče vem si lopatu a popros někoho urostlého,at tě mlátí po hlavě tak dlouho až s ní vypadnou ty nesmysly.Budeš zmlácený,ale rozum se ti vrátí.


Nepřihlášený uživatel

#42536 „Nestranný pohled“ českých médií na válku na Ukrajině

2015-03-12 20:56

Když 2. května 2014 v Oděse zvěrsky upálili 48 protikyjevských demonstrantů, náš oficiální tisk mlčel, případně opakoval ukrajinskou verzi tragédie – demonstranti vlezli do budovy, zavřeli se tam a pak budovu zapálili a uhořeli.

Když ukrajinské vojenské letadlo bombardovalo v Luhansku budovu oblastní administrace, což způsobilo smrt mnoha civilistů, ani jsme se to nedozvěděli. Stejně jako nám nikdo neřekl, že v době „příměří“ dělostřelecká a raketová palba ukrajinské armády zabila přes pět stovek obyvatel Doněcka – děti, ženy, starce... A když se náhodou objevily snímky rozstřílené dětské nemocnice, doprovázel je cynický ukrajinský komentář, že povstalci holt neumějí mířit.


Pak dopadla mina na zastávku ve Volnovaše a i v Praze pochodovali ukrajinští demonstranti. A když rakety zasáhly obytnou čtvrť v Mariupolu a zabily 30 nevinných lidí, rozpoutalo se i u nás mediální peklo srovnatelné s kampaní po zásahu malajského letadla. A stejně jako v červenci přispěchala ukrajinská SBU s odposlechem dokazujícím vinu povstalců. (Osobně si myslím, že rychlost reakce oficiálního Kyjeva nasvědčuje spíše připravené provokaci. Nepřekvapí mne, když se z obyvatele Mariupolu navádějícího palbu separatistů vyklube agent ukrajinské tajné služby.)


Nicméně zde zůstává problém dvojího metru – nevinní mrtví ukrajinští občané na území ovládaném separatisty mohou být vražděni dělostřeleckou a raketovou palbou po tisících a nikoho to nevzruší. Naše sdělovací prostředky ignorovaly informace příslušníků mise OBSE o tom, že ukrajinské ozbrojené síly používají zakázanou kazetovou munici proti obytným čtvrtím. Několik desítek stejně nevinných mrtvých ukrajinských občanů na území ovládaném Kyjevem vede k tomu, že se již volá po válce Evropy proti Rusku. Překládám si to tak, že na východ od frontové linie žijí lidé, kterých není škoda, kdežto těch samých západně od Doněcku škoda je. Nemyslí si to jen vláda v Kyjevě, ale i čeští novináři, zejména ti z České televize.
Nejstarší analogii v naší historii má tento přístup v šestém až osmém století. Tehdy do Evropy vtrhli kočovní Avaři, kteří nejprve své spojence Kutrigury a pak také Slovany považovali za „lidi, kterých není škoda“, proto je v bitvě vždy stavěli do předního šiku a sami zasáhli, až když bylo rozhodnuto. Procházelo jim to přes dvě stě let. Pak proti nim vytáhl se svým vojskem Karel Veliký, ale nepodařilo se mu Avary porazit, protože se vyhnuli bitvám. Proto chtěl za pár let své tažení zopakovat a ke svému úžasu zjistil, že velký národ Avarů již neexistuje, protože ho moravští Slované pověstní svou holubičí povahou kompletně vyvraždili.


Ono být Avarem asi i tehdy byla spíše záležitost ducha než národnosti. A jejich dědictví dělit lidi na ty, jichž není škoda, když je vyvraždíme a na ty, jichž škoda je, přetrvalo věky, jak ukazuje současná Ukrajina. Proto chci těm, kdož trpí avarským syndromem připomenout, jak jejich pravzoři dopadli. Přestože tenkrát bylo vraždění skutečně namáhavá ruční práce, Moravané to zvládli asi za pět let.


Když si i u nás v televizi konečně uvědomí, že všechny lidské životy mají stejnou cenu a každá zbytečná smrt nevinného člověka bolí stejně jeho pozůstalé, a tak přestanou podvědomě podporovat genocidu na východní Ukrajině, zbaví se nejen avarského syndromu, ale i jeho možných následků.

 

u snědeného krámu

#42537 Re: Podporuji pana prezidenta

2015-03-12 21:17

#8: Občan - Podporuji pana prezidenta 

 Podporuji prezidenta Zemana a ovce s červenými kartičkami ať jdou k šípku, Zeman byl zvolen v regulérních volbách. Pokud ovce neví, co jsou demokratické volby, ať táhnou jinam.

Káča

#42538 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2015-03-12 21:26

#42537: u snědeného krámu - Re: Podporuji pana prezidenta 

 A komu to cpete? .. Tady je to proti Zemanovi! Káča

Káča2

#42539 Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2015-03-12 21:35

#42538: Káča - Re: Re: Podporuji pana prezidenta 

 Hnědá havlistka se zase ozvala! Káča2


Nepřihlášený uživatel

#42540 Re: Re: Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev

2015-03-12 21:36


Nepřihlášený uživatel

#42541 Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2015-03-12 21:40

#42539: Káča2 - Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta 

 Naše milá fašistka se ozvala.


Nepřihlášený uživatel

#42542 Je to pravda?

2015-03-12 21:45

Slysel jsem ze ta svine Zeman pojede v Kvetnu do Moskvy

Káča2

#42543 Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2015-03-12 21:46

#42541: - Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta 

 Já nejsem fašistka, ty fašistický hajzle! Káča2


Nepřihlášený uživatel

#42544 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravidelne jebu pana prezidenta za ucho.

2015-03-12 21:48


Nepřihlášený uživatel

#42545 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-12 21:49

#42504: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty odporná komunistická svině!!! Vypadni do Moskvy a už se nevracej, chce se mi z tebe zvracet!!! Zrůdo bolševická. Vsadím se, že nemáš svědomí, stejně jako všechny rudé odporné zrůdy. Můj prastrýc dostal od zkurvených bolševiků 16 roků v Leopoldově ,  odvlekli ho se zavázanýma očima. Všechno jen , protože měl velké hospodářství, nic neprovedl. Měl se tehdy ženit, jeho partnerka byla v jiném stavu. O dítě v tom těžkém stresu přišla . Čekala na něho celé ty roky,  protože ho měla moc ráda, když se jí vrátil, měla již přes 40 let a tak už dítě mít nemohli. Kurvy komunistické zkazili životy mnoha a mnoha lidem!!! Zavři raději hubu, víš hovno a žádné sprostoty a bezcitnosti mi tu nepiš ani tomu pánovi / příspěvek , na který " reaguješ" / . Antíkům se velmi omlouvám za vulgarity, ale jinak to  tomu volovi napsat nešlo. 

Káča2

#42546 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravidelne jebu pana prezidenta za ucho.

2015-03-12 21:50

#42544: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravidelne jebu pana prezidenta za ucho. 

 Typický výbllitek fašistickýho hajzla! Káča2


Nepřihlášený uživatel

#42547 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravidelne jebu pana prezidenta za ucho.

2015-03-12 21:52

#42546: Káča2 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravidelne jebu pana prezidenta za ucho. 

 Kurva Zeman se nam vybarvil do ruda -chameleon jeden ozraly.


Nepřihlášený uživatel

#42548

2015-03-12 21:54

Zemane ty svine vypasena ty si s Putinem dobre rozumis.


Nepřihlášený uživatel

#42549 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-12 21:55

#42511: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Zemanovci jsou z 90 % bezcitní a chladnokrevní.


Nepřihlášený uživatel

#42550 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-12 22:02

#42534: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ne, ale hlásíte se k bilderbergovskejm a korporátnickejm kreatůrám, což je úplně na blití.