Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Jiří Novotný
Autor této petice

#1989 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-10 16:51

#1975: USA nééé - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Děkuji. Je to Vaše zásluha.

Odpovědi

USA pryč!!!!s ČR A SK

#1995 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-10 17:53:07

#1989: Jiří Novotný - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nemáte zač

Informování je mojí poviností aby lidi se Probouzeli!!!

a to co se šíři o Rusku je Manipulativní Klam 

USA v dnešné době ma po celé zemi tunely a plus zakladny 

o tunelech pod mesty vsech zemi se neví media tají!!!!

USA je nejveci agresor dejin ktery si podmanuje zeme tim ze ma v nich zakladny a tim svrhava vlady statu!!!!!aby mohl otročit obyvatele jinych zemí!!!!v prubehu kdy nechal zakladny stavet po svete tak jich je vic nez se cekalo a Rusko nema v planu nic takového delat Media lzou!!!Rusko neni agresorem jak tvrdi media!!!!POKUS MANIPULOVAT a KLAMAT lidi jinych statu MEDIA sou svrzena USA!!!to vidime aji u nás v ČR A SK!!!!!!plus kdyz si lide zacnou hledat fakta tak sami uvidi pravdu!!!!jak o NWO tak Vakcinach a plus RFID skaze!!!v tomhle ma prsty USA!!!!plus ze v Bilem dome bylo zasedani Shejku to media nerekla planovani dalsich teroru na lidech!!!!Plus odchyt Ceskeho cloveka aby CR polevila USA se vysila v TV ale fakta nereknou!!!!Hazi to na Islamce vyprovokovane USA!!!Cina se nedala tak zkousej zas na nas!!!!!MANIPULACI!!!!!mysli podvedomi!!!!!

 Stojíme při vás!!!!!!a při lidech!!!!!

Isis s (Sen.John McCain s USA)

USA je terorista tady mate dukaz!!!!jednani s ISIS 

http://chladek.blog.sme.sk/ ZDROJ-Boli to však práve USA, ktoré aktívne podporovali a vyzbrojovali tzv. rebelov na území Sýrie už od roku 2011. Nepretržitý tok peňazí a zbraní prostredníctvom Saudskej Arábie a Kataru vytvoril vákuum na severovýchodnom území Sýrie, kde bez prítomnosti vládnych zložiek a armády sa frakciám Al-Kájdy, Al-Nusry a ISIS/ISIL umožnilo dokonale organizovať, preskupovať a vytvoriť fyzickú centrálu svojej moci na Blízkom východe.

Divák mainstreamu bude okamžite namietať, že USA rebelov podporovali výlučne balíčkami s non-lethal, teda s nesmrteľným vybavením, ako napr. komunikačné zariadenia, nepriestrelné vesty, helmy či uniformy.

McCainov umiernený opozičný kandidát Al-Badri, s ktorým počas návštevy Sýrie komunikoval, bol zároveň emirom dnešného ISISu a neskôr známy pod pseudonymom Abu Bakr Al-Baghdadi. Je to práve on, kto sa  pasuje na trón kalifa, ktorý ovládne svet a ženie stovky tisíc chladnokrvných hrdlorezov proti vláde Iraku a Sýrie. Najnovšie aj proti Rusku a samotnej Európe.