PETICE PROTI ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB A ŠIKANĚ ŽIVNOSTNÍKŮ

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8 Re:

2015-03-10 06:36

#7: -  

 Možná Vás to překvapí, ale nejde o nic než o vybrát řádně daně. Pokud by subjekty platili tak jak mají nemuselo by se k tomu přikračovat vůbec. Mimochodem jaká buzerace? Teď v podstatě máte podle zákona odevzdávat to samé v papíru. Tak že pokud děláte věci poctivě a nepodvádíte není důvod se rozčilovat. A ještě jednou DANĚ MUSÍ PLATIT VŠICHNI, BEZ VYJÍMEK. A to že po státu nic nechcete je fajn, ale je třeba si uvědomit že v ČR máme průběžný systém a že ty odvody zdravotního a sociálního platí péči a důchod Vašich rodičů či prarodičů.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9 Re: Re:

2015-03-11 11:06:49

#8: - Re:  

 mozna Vas to prekvapi ale kdyby se nerozkradala republika kdyby dane radne platila kazda firma ktera ma milionove obraty tak se nic takoveho nemusi zavadet a jak jste na to prisel ze zivnostnici nechteji platit dane? do zdravotniho pojisteni co vlozi zivnostnici tak za minuli rok vybrali polovinu,zivnostnik si totiz nemuze dovolit nemocenskou a co tady melete o zdravotnim a socialnim to si kazdy zivnostnik zaplatit musi na to jsou sankce .tady jde o to ze bordel ktery tady nekdo zavedl odskace ten kdo za to muze nejmin a prectete si nekde jaka je to zatez pro zivnostnika atd. to tady nebudu rozepisovat

ZV

#14 Pro pana lobistu EET

2015-04-12 07:31:59

#8: - Re:  

 Je fajn, že máte svůj názor...kéž by takových lidí bylo více. Neočekávám, že pochopíte proč tato petice vznikla a proč tolik lidí štve to proti čemu se snaží bojovat. To pochopíte až tehdy kdy vezmete zodpovědnost za svou rodinu do svých rukou a zkusíte si to na vlastní kůži. Hodně štěstí.

nana

#33 Re: Re:

2016-10-18 09:18:32

#8: - Re:  

 Evidentně jste nic nepochopil, jako každej, kdo dává Burešovi podporující hlasy. Pěkně jste nám Vy a Vám podobní tady zavařili. Vaše neinformovanost je do nebe volající. A to Vám už při té svojí kampani, jak oblnout Čechy, Bureš už neřekl, že každej musí za povinnej "pronájem" softwaru platit cca 500- Kč.měsíčně a to firmě, kterou vlastní jeho bratříček a v které je zaháčkovaná matka jeho dětí a jeho syn?? Víte to? ? Máte vůbec představu, kolik to je peněz??LIdi by měli číst, než mu skočí na ty jeho populistický kecy a polopravdy a koblihy. Ten nedělá nikdy nic jen tak a pro lidi... ze všeho jen sobě. Účelem jeho EET je likvidace konkurence pro všechny ty jeho firmy.. Jak je možné, že ministr financí vlastní modřanskou polikliniku? !Přijde Vám to všechno v pořádku? No, tak to se v té jeho poliklinice nechte vyšetřit. Pěkně jste nám tu teď zavařili!!! Na Slovensku by ho zavřeli a u nás dělá ministra fifnancí a vám všem se tlemí.....

Z éí vaší hlouposti a nechopnosti se orintovat v tématech, vzniká tolik špatnýho, že měli byste se stydět!!Vy si v k lidu jdete marodit, jdou Vám peníze; chcete dovolenou, tak si jí vezmete; v práci Vám platí sociálku a zdravotní, dostanete důchod.... Víte ale, jak to má narozdíl od vás všech, co osočujete tahle podnikatele z okrádání, třeba takový vesnický hospodský? Vy ani netušíte, jak to maji ty hospodský a podnikatelé leckde těžké...Já se nedívím, že Babiš vyhrává, když je mezi náma tolik lidí, co nemají mozek, ale jen hubu na koblihy...měla byste se stydět za tyhle Vaše myšlenky!!! Že Vás pusa nebolí... Skákat Babišovi na ty jeho polopravdy je Vaše osobní ostuda..

Jedinými, kdo v Chorvatsku na zavedení EET obrovsky zbohatl, a kdo si významně posílil své impérium, bylo několik málo osob a především jeden člověk – oligarcha Ivica Todorič a jeho společnost AGROKOR.

A ten jeho udavačský web? Stále v duchu svách estébaáckých praktik... Snad ty boží mlýny domelou!

 

Buzik

#36 Re: Re:

2016-10-19 13:46:45

#8: - Re:  

 Je to likvidace malých živnosteníků.


Nepřihlášený uživatel

#39 Re: Re:

2016-10-23 14:48:53

#8: - Re:  

 Ano daně musí platit všichni bez vyjímek.... Jedinnou vyjímkou muže být jedině Babiš a všechny jeho firmy z holdingu Agrofert !!! Ty samozřejmě žádné daně platit nemusí a taky neplatí... a čím víc nezaplatí daně, tak o to větší mají nárok na čerpání dotací a hned dvakrát.. od státu a ještě od UE.... Jak by to u Babiše asi chodilo, tohe je teď realita.... !!! JEDNODUŠE !!! Babiš vypíše mnohamiliardivý státní tendr.... přihlásí se jedna Babišovo firma.... Babiš vybere Babišovo firmu.... Babišovo firma tendr vyhraje.... Babišovo firma na to požádá o státní dotaci.... Babiš, té firmě dotaci přidělí a dále jí přidělí i podporu na zaměstnanost... Babišovo firma požádá o odpuštění daně z příjmu... Ministr Babiš daně odpustí... Babišovo finanční úřad ČR, vše zkontroluje a je vše překvapivě v pořádku !!! TAK CO CHCETE DEBILOVÉ, CO TOHLE VOLÍ A TÍM PODPORUJÍ ?! jEN ZA ROK 2015 SI BABIŠ ODPUSTIL SVÝM FIRMÁM 1 MILIARDU A 497 MILIONŮ KORUN DANĚ Z PŘÍJMU A K TOMU NA TO VYČERPAL 3,6 MILIARDY NA DOTACÍCH !!! Kurva, takhle bych chtěl taky podnikat !!! JEN BRÁT A NEPLATIT ANI KORUNU DANÍ !!!

 

zero

#53 Re: Re: Daně

2016-11-09 13:42:28

#8: - Re:  

 Babiš možná vybere více daní, ale má otázka zní - kam je dává? Na více ministerstev, na více ouřadů, administrativy? Na větší platy těch šmejdů v parlamentu a kolem? Na to mu sere bílej tesák. Je to buzerace každej měsíc myslet na něco co se má odevzdat. Soukromník nemá armádů účetních, a dalších kteří se mu o jeho business starají. Tak ažť jdou fakt do ritě.


Nepřihlášený uživatel

#54 Re: Re:

2016-11-22 07:38:41

#8: - Re:  

 Rekl dementni zamestnanec jak jinak :-))