PETICE PROTI ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB A ŠIKANĚ ŽIVNOSTNÍKŮ

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7

2015-03-07 13:36

OPRAVDU SE BUDE JEDNAT O TEZKOU BUZERACI,,,,POKUD POKLADNY PROJDOU, KONCIM S ZIVNOSTI,,,VRACIME SE K DO DOBY ŠEDEHO MORU ZA KOMUNISTU,KDY JSTE MOHLI PRODAVAT NA TRHU ZA DOZORU ŠEDYCH UNIFOREM ZA PREDM URCENOU CENU,JEN ABY STE SE MOC NEOBOHATILI.........

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8 Re:

2015-03-10 06:36:24

#7: -  

 Možná Vás to překvapí, ale nejde o nic než o vybrát řádně daně. Pokud by subjekty platili tak jak mají nemuselo by se k tomu přikračovat vůbec. Mimochodem jaká buzerace? Teď v podstatě máte podle zákona odevzdávat to samé v papíru. Tak že pokud děláte věci poctivě a nepodvádíte není důvod se rozčilovat. A ještě jednou DANĚ MUSÍ PLATIT VŠICHNI, BEZ VYJÍMEK. A to že po státu nic nechcete je fajn, ale je třeba si uvědomit že v ČR máme průběžný systém a že ty odvody zdravotního a sociálního platí péči a důchod Vašich rodičů či prarodičů.


Nepřihlášený uživatel

#26 Re:

2016-03-27 15:42:29

#7: -  

 EET bude, už je to schválené, běž tedy ukončit živnost. Proti EET řvou pouze nepoctivci, slušnému podnikateli EET nevadí a nijak mu EET neuškodí a mimochodem, také podnikám a se zavedením EET souhlasím. Panu Babišovi držím palce a za EET děkuji, bylo už na čase s nepoctivci něco udělat, nepoctivci vyhrožují že ukončí podnikání a to je dobře, trh se trochu pročistí.